Не си информиран. Те нищо не предлагат - АйСтайл е reseler, не бранд на Apple. Аз от Америка мога да си поръчам фабрично отключен айфон без никакви проблеми, само дето с гаранцията малко по-тегаво ще ми е изпращането до US...имай предвид, че трябва да се плати и мито.
Айфон 8 на сайта на Apple е 1100лв, а в istyle 1600. Разликата е напълно нормална имайки предвид транспортни разходи, мито, разходи за магазини на най-вървежните места в София, персонал, сервизи и агресивна реклама.
А ти информиран ли си? Освен байганяСтайл, iPhone, защото говорим за него, а не за всичките продукти на #ябука, се предлага в Теленор и Мтел, отварям сайта на Мтел и виждам, че с 640 лева по евтин е Х-а 256 ГБ, отварям сайта на Теленор и виждам, че разликата в сравнение с АйСтайл става 680 лева за същият продукт. И като сложим и цената на месец за сим картата включена към договора, който трябва да подпишеш излиза, че може да сложиш за общо 2 години едно 300 лева отгоре и да си ползваш карта от някой от операторите. Или просто да си преподпишеш договора си и айфона ти да върви заедно със сметката от телефона, която така или иначе ти е едно 30-40 лева, така че имаш ли 2К кеш си ти, ама повечето юсери са баш кифли и играчи и няма как да им се вържат нещата така и не им излиза айфонеца 1000 евро, ами поне 1300. И фактически тези пари, които си можел да спестиш , ако се заробиш още 2 години на оператора ти, така или иначе ще ти трябва карта, интернет и минути като на всеки друг човек, отиват за цитирам "транспортни разходи, мито, разходи за магазини на най-вървежните места в София, персонал, сервизи и агресивна реклама". С 1300 евро подписваш или си преподписваш договор в някои от 2-та оператора, взимаш си Айфон Х 256 ГБ кеш и си плащаш сметката поне година, година и нещо, вместо да дадеш 600 - 700 лева подарък на някакъв реселър, който ти предлага само устройството, без план, без нищо. Това е обобщението в едно изречение, ако някой не е успял да проследи нишката в писанията ми.
Питам аз, може ли да се дават по 1 - 1.3К евро на компания съдена за следене, изтичане на информация, кражби и прочие, но телефона бил определян като най-надежден, това е някакъв извратен парадокс.. Сами не си вярвате вече на писанията, ама то си е за вас. Радвам се, че мнението ми от преди 2 дни отпуши темата.
Peace!