То и ти коли за по 200 бона караш и в апартамент за половин милион живееш, ама айфоня си го виждал само на картинка сигурноАбе верно си е...ти магазини отваряш за 1000 лева, пък за телефон ще ги дадеш.
Моя мисля че е 3 000 mAh и го спуквам.. все издържа до вкъщи (15-16 часа) навън. Не знам ти какво правиш с 5кЗа мен най-важното е батерията. Сега съм с Lenovo с 5000 mAh бетерия и не ме е страх, че ще изгасне по средата на деня. Проблема се решава и с външна батерия, но все пак са си още кабели и неудобство...
Какво правиш, че 4200 не ти стигат? Съдейки по моя телефон, който е с 4100mAh, това са 8-10 часа SOT (Screen On Time).Аз съм 4200 и не ми стигат за деня, ни и телефона му е стар вече - смартфон на 2 години се води стар вече, хахахаха. И ще гласувам за Леново и аз. Много ми харесват едни тънки Самсунг, но не се сещам за модела. Лошото пир тези и други такива е, че нямат това което гледам за телефон:
1. Голяма батерия
2. Минимум 4-ядрен
3. 2 слота за сим
4. Тънък и изчистен дизайн
5. Ако е на по ниска цена, само е +
6. Андроид задълже
Да. Ще се учудите колко не толкова много телефони влизат в листа, ако и сложим критерии да е чисто годе разпознаваем бранд.
И какъв е ако не е тайна? Моят е Леново P70-A. Супер съм доволен от него, а батерията спря да ми стига от 1 година. Тук има чувството, че вече не е като едно време по 2-3 дни с нея. Сега и буксата за зареждане нещо се предава, но като цяло се държи добре да чукам на дърво. Дани избита до края на година натам или поне до лятото.Аз съм със среден клас на 3 години вече, единствено отстъпва по качество на дисплея и версията на андроид.
Дори и батерията се държи добре.
Huawei G7 е.И какъв е ако не е тайна? Моят е Леново P70-A. Супер съм доволен от него, а батерията спря да ми стига от 1 година. Тук има чувството, че вече не е като едно време по 2-3 дни с нея. Сега и буксата за зареждане нещо се предава, но като цяло се държи добре да чукам на дърво. Дани избита до края на година натам или поне до лятото.
Xiaomi Redmi 5 pro е твоят телефон - https://www.gsmarena.com/xiaomi_redmi_note_5_pro-8893.phpАз съм 4200 и не ми стигат за деня, ни и телефона му е стар вече - смартфон на 2 години се води стар вече, хахахаха. И ще гласувам за Леново и аз. Много ми харесват едни тънки Самсунг, но не се сещам за модела. Лошото пир тези и други такива е, че нямат това което гледам за телефон:
1. Голяма батерия
2. Минимум 4-ядрен
3. 2 слота за сим
4. Тънък и изчистен дизайн
5. Ако е на по ниска цена, само е +
6. Андроид задълже
Да. Ще се учудите колко не толкова много телефони влизат в листа, ако и сложим критерии да е чисто годе разпознаваем бранд.
Имам го и никоя от реакциите не му е била бавна.И xiaomi redmi 4x за служебен - Има само 2 ГБ рам и е малко бавен с реакциите. Но за 200 лв е чудесен телефон, изненадан съм колко добре се държи.