tedkata_m
Well-Known Member
Всеки си има глава на раменете, Нанди. Ако иска и противогаз може да носи. На теб това пречи ли ти???Можеш и шнорхел да си сложиш. Ще постигнеш същия успех.
Всеки си има глава на раменете, Нанди. Ако иска и противогаз може да носи. На теб това пречи ли ти???Можеш и шнорхел да си сложиш. Ще постигнеш същия успех.
Много реномиран сайт, пълен с фейк. Как още някои не е споделил от ония където дори нямат купен домейн а са с blogspot? Отново оставам изненаданПетиция на Белия Дом призовава за разследване на Фондация "Бил и Мелинда Гейтс" за престъпления срещу човечеството
/Поглед.инфо/ В сайта на Белия Дом вече над половин милион души са подписали петицията за съд над Бил Гейтс.pogled.info
По никакъв начин не ми пречи. На него му пречи повече, отколкото му помага, но както казваш - има глава на раменете.Всеки си има глава на раменете, Нанди. Ако иска и противогаз може да носи. На теб това пречи ли ти???
Въх, уплаших се.Коментарът на банди нанди въобще няма да го коментирам, щото точно с 1 изречение ще трябва да замълчи. Интересно, мангърката дали ще влезе в политиката ако вече не се е забъркал.
Битката беше жестока - то се вижда и на видеото. Гащите падат, но не и мотивацията. Въпреки доста често виждащия се гол гъз, победата беше извоювана. Ура другари! Така се прави!ШОК! Видео от победата на ЩЕБът срещу невидимия враг КОВИДя.
Видеото е заснето в късния следобед на 01.05, ден след това строгите мерки бяха отменени, което гарантира автентичността на заснетото.
Дори плакатът е написан неграмотно, няма разстояние след запетаята.
Да го закриваме уевски, предлагам аз.
И тук е неправилно поставена на равно разстояние между думите. При липса на аргументи се хващаме за запетаите, знам...Дори плакатът е написан неграмотно, няма разстояние след запетаята.
Че какви аргументи? Нито съм от едните, нито от другите, коментирам си неграмотността. Нещо много присърце го взимаш.И тук е неправилно поставена на равно разстояние между думите. При липса на аргументи се хващаме за запетаите, знам...
Според мен груповият имунитет е този, който може да запази популацията на хората. Коронавирусът не може да се разпространява през различни носители. Виждам параноични хора с ръкавици навън. В открити пространства вирусът е чувствителен към всичко. Това, че издържал с часове върху повърхности, граничи с научната фантастика“, смята още доц. Чорбанов.
ÐÑоÑоÑипÑÑ Ð½Ð° бÑлгаÑÑкаÑа вакÑина ÑÑеÑÑ COVID-19 Ñе е гоÑов до 3 меÑеÑа
Това ÑÑобÑи доÑ. ÐндÑей ЧоÑбанов, ÑÑководиÑел на депаÑÑÐ°Ð¼ÐµÐ½Ñ âÐмÑнологиÑâ в ÐнÑÑиÑÑÑа по микÑÐ¾Ð±Ð¸Ð¾Ð»Ð¾Ð³Ð¸Ñ Ð½Ð° ÐÐÐnova.bg
Кой от тук присъстващите още днес би си дал ръката за да му инжектират вирус-имитиращи наночастици?
По този въпрос имахме разяснение от експерт (някой беше пуснал линк с интервю на вирусолог). Повтарянето е всъщност преместване на вируса в алвеолите на белите дробове. Тоест, вирусът не е напуснал тялото, а се е преселил в дробовете. И понеже при PCR тестовете проба се взима от гърлото и носната кухина, тестът се оказва негативен, защото вирусът не е там. Той обаче може да се активира, което погрешно се смята за "повторна зараза". Тя всъщност си е първична с периодична активност, както при херпес вируса.Уж имало някакви дето повтаряли, ама това са единични случаи, и то малко спорни според мен.