Има ли някой от вас който вече го е прекарал и е разбрал разбира се?
Щото има такива които и не разбират.
За мен масово го карат в момента, кой по-леко кой по-тежко, кой изобщо не разбира.
Аз лично го изкарах преди няколко седмици, но сега отново съм настинал нещо, а не се мислех за толкова кекав
Как съм сигурен ли, ами тествах се, а и то се усеща като ритник в гъзЪ, само, че той се повтаря и повтаря и повтаря и тъкмо когато решиш, че си ок той те рита в корема, абе хамелеонска работа, нетипични симптоми и държи двойно повече от грипа.
Аз съм спазвал всички правила и пак го лепнах, така, че споко всички ще го лепнете рано или късно не знаеш от къде ти е дошло.
Имам познат който беше положителен и нямаше симптоми, друг го удари в корема, абе всеки има различни симптопи, най-характерното обаче е температурата между 37,5 - 38 и то упорита и смазваща, а да и потене в един момент имаш чувството, че си айсберг и се топиш, абе като цяло усещането е все едно са те центрафугирали.
Що се отнасят до болниците, мой познати са звънели на 112 и от там на бърза помощ отговора е бил перифразирано - "като приумирате ни се обадете", а и по-добре защото карат директно в инфекциозна(това за София), а там инфекции колкото искаш...
Освен да те отбелязват в статистиката нищо друго не правят, всеки се оправя както може сам, имуностимулатори яко, парацетамол и се молиш - това е като цяло.