Бате ти ром ли си?За този дето даде най-много кинти!!
Не - предприемач е. Чел е много теми за печелене на пари.Бате ти ром ли си?
Няма да гласувам за политици, които не ме представляват.
Всеки е някакъв. Но за сега на нея най симпатизирам, другите са ми еднакви и обикновени. Може и да не е правилния избор, но за сега натам ми е вниманието.Кунева не беше ли по известна като "госпожа Да"?
"Politicians work for our rights often only when it’s convenient to their own agendas, and even if they are our true allies, we cannot forget that they are players in a game with the rules stacked against marginalized people- systems and ideologies of governance that HISTORICALLY benefit rich."Бате недей така, че циганите и другата такава сган ще изберат някой, който ще те представлява. А това определено не е по-добрата опция.
Точно чрез революция може да стане промяната и тя не трябва да стане само у нас, а по целия сват. Всеки път когато гласуваш, показваш , че си изгубил надежда и поддържаш една система на управление, която е inherently wrong.Ясно е, че промяната не може да се случи чрез революция, така че единствената надежда остават изборите.
Точно чрез революция може да стане промяната и тя не трябва да стане само у нас, а по целия сват. Всеки път когато гласуваш, показваш , че си изгубил надежда и поддържаш една система на управление, която е inherently wrong.
Е не може само да се плюе истерично, както ти правиш. Не всички сме се затворили, като теб, в мазе с консерви и чакаме края на света.Най-накрая едно човешко изказване след поредица склавянски(робски) излияния
Е не може само да се плюе истерично, както ти правиш. Не всички сме се затворили, като теб, в мазе с консерви и чакаме края на света.
Преди да се впусна в размишления и обяснения, ще ми кажеш ли каква ще да е тази глобална революция и какви промени ще донесе тя. Само да не е отново комунистическата, че този филм вече сме го гледали. Коя система според теб е правилната. Всеки път, когато не гласуваш, някой друг гласува вместо теб.Точно чрез революция може да стане промяната и тя не трябва да стане само у нас, а по целия сват. Всеки път когато гласуваш, показваш , че си изгубил надежда и поддържаш една система на управление, която е inherently wrong.
Колко си папкал консерви,внос от СССР,та ушите са ти плющяли,ама сега плюваш:lol::lol::lol:Консерви много не обичам