Колеги, коментирайте окупацията на СУ

От: Колеги, коментирайте окупацията на СУ

Трудно би ме убедил в това след всичко което съм видял чул и прочел. Протеста според мен си е политизиран и подклаждан от реформаторския блок с задкулисната подкрепа на герб. :) Изкарайте една партия с ясни виждания и нови лица и тогава ще има за какво, сега е точно схемата с стари курви нов бърдак.

Този протест е срещу комунистическата мафия, тази която е била преди и тази сега!

Трудно би ме убедил в това след всичко което съм видял чул и прочел. Протеста според мен си е политизиран и подклаждан от реформаторския блок с задкулисната подкрепа на герб. :) Изкарайте една партия с ясни виждания и нови лица и тогава ще има за какво, сега е точно схемата с стари курви нов бърдак.

Ок аз не искам да те убеждавам в нищо ти си достатъчно зрял, за да направиш правилната преценка.

Единственото, което със сигурност мога да ти кажа е, че ако това правителство продължава да бъде на власт няма да видим нищо хубаво.

Гражданският ми дълг ме задължава да възразя срещу вкарването на мафиоти в парламента още повече, когато са в ръководната власт.

Ако примерно аз се правя на сляп за това, което се случва само и само да не дойде този или онзи, значи ставам част от корупцията.

Към днешна дата имаше 13828439821052 повода това правителство да подаде оставка в името на България.

Когато се заклеват депутатите (пффф) те се кълнат да спазват конституцията и законите на странта, като се водят от интересите на народа (мнозинството).

В случая интересите на мнозинството, както вероятно и сам знаеш са БСП да не бъде на власт. Причинте са комплексни, не е само Пеевски, не е и областният управител на София, не е и огромните заеми, не е южен поток, не са спонсорираните контрапротести, не е Х.Бисеров, не е и лъжите на М. Манолова, че ще сменя избирателната система. Идеята да се иска оставка е комплекс от всичко това, което стана за по-малко от година. Какви други аргументи да ти дам, за да излезеш и да протестираш срещу това, което се случва.

Добре аз съм си избрал партия, ама остави ме мене. BurnX си е избрал партия, ми остави го. Но не оставяй държавата в ръцете на БСП+ДПС, защото тази комбинация е по-лоша от Боко, Кънев, Кунева, Касим Дал и всички либерасти взети заедно. Запомни го от мене и ще дойдат времена, в които ще си пишем пак живи и здрави!

P.S.

Ако говорим за стари к..ви то има само едни такива и те са партията столетница, по старо от това здраве му кажи.

Герб макар и тъпа партия е млада. ДСБ е реформирано и вече го няма Костов какви стари и млади си говорим.

Единственото, което със сигурност мога да ти кажа е, че ако това правителство продължава да бъде на власт няма да видим нищо хубаво.
От кое правителство било на власт сме видели нещо хубаво в дългосрочен план?

Ако не беше дошъл дедо от Испания, за да покрие план Стара планина и да си вземе имотите, най-вероятно СДС щеше да направи нещо хубаво.

Иначе аз считам, че членството ни в Нато и ЕС е нещо хубаво, ти не считаш така но понеже твоите политически убеждения не го позволяват. ОК няма проблем!

Не може някой да направи нещо хубаво в дългосрочен план, тъй като има препъни камъни като медии, Симеон (хасановци), Атаки, Боковци и прочие.

СДС се осра преди това, не и е виновен дедо. Относно членството ни в ЕС и НАТО, ако можеш да ми докажеш защо са хубаво нещо, ще се съглася. По-точно как се подобри армията ни при НАТО и какво спечелихме от членството си в ЕС, ама конкретно. За да смяташ нещо за хубаво, трябва да има защо, а не просто заради идеята, нали така?

Разбира се.

Хората искаха промяна, не искаха наборна служба и поделения тип ала Враца, където мургави батковци, те карат да бръснеш портрета на Ботев. Казармата те била правила мъж, поредната глупост, защото хиляди Български младежи си сложиха край на живота, защото ги побъркваха по комунистическите поделения в страната. А пресата дружелюбно пишеше, че били сектанти :cry:

Имаш най-голямата сила зад гърба си и тя е готова да се включи винаги на твоя страна при нужда (недай боже).

ЕС започна да налива пари в страната, които обаче някои господа усвоиха в джобовете си, вместо да се погрижат за благото на хората.

Очакваме да ни приемат в Шенген, ама с подобно правителство едва ли.

Пиша ти неща, които не съм прочел, а ми идват от сърцето. Но примерно мога на книга да ти дам куп доводи, защо е добре да си член на ЕС и Нато.

Една от много малкото държви на стария континент, които живеят добре без да членуват в ЕС е Швейцария и често разни типове, като няма какво друго да кажат дават нея за пример.

Омаскаряването на армията започна с демокрацията. Политиците винаги са се страхували от военните, защото те единствено могат от раз да променят нещата. За това армията беше унищожена. Така няма кой да изкара танковете и да измете политическата каста. И няма нищо по-хубаво от наборната служба, а нещата които пишеш са простотии. Осъзнаваш ли, че вече израстна едно поколение българи, които не са виждали оръжие на живо? Знаеш ли, че това са роби, защото само човек който борави с оръжие е свободен човек, и само той може да защити семейството и Родината си.

Имали сме били приятели, ала бала. А какво ще стане, ако НАТО се разпадне? А? Задаваш ли си този въпрос? Що Турция и Гърция поддържат огромни армии, а не направиха като нас, нали американците могат да им помогнат?

ЕС не налива никакви пари в страната. На загуба сме. ЕС проектите са направени така, че големите пари да взимат западни фирми, които да наемат български поизпълнители. Това ти го казвам от личен опит.

Шенген? Какво като ни примат в Шенген, това по какъв начин ни помага с каквото и да е, освен че ще се напълним с още повече имигранти?

И така и не разбрах каква ни беше ползата от ЕС, сериозно. Ако може в цифри също така, кое се е подобрило, как сме спечелили, какво е станало.

ЕС = ЕСССР, наследникът на ЕСССР, който е ръководи по сходен принцип и унищожава националните държави.

Омаскаряването на армията започна с демокрацията. Политиците винаги са се страхували от военните, защото те единствено могат от раз да променят нещата. За това армията беше унищожена. Така няма кой да изкара танковете и да измете политическата каста. И няма нищо по-хубаво от наборната служба, а нещата които пишеш са простотии. Осъзнаваш ли, че вече израстна едно поколение българи, които не са виждали оръжие на живо? Знаеш ли, че това са роби, защото само човек който борави с оръжие е свободен човек, и само той може да защити семейството и Родината си.

Имали сме били приятели, ала бала. А какво ще стане, ако НАТО се разпадне? А? Задаваш ли си този въпрос? Що Турция и Гърция поддържат огромни армии, а не направиха като нас, нали американците могат да им помогнат?

ЕС не налива никакви пари в страната. На загуба сме. ЕС проектите са направени така, че големите пари да взимат западни фирми, които да наемат български поизпълнители. Това ти го казвам от личен опит.

Шенген? Какво като ни примат в Шенген, това по какъв начин ни помага с каквото и да е, освен че ще се напълним с още повече имигранти?

И така и не разбрах каква ни беше ползата от ЕС, сериозно. Ако може в цифри също така, кое се е подобрило, как сме спечелили, какво е станало.

ЕС = ЕСССР, наследникът на ЕСССР, който е ръководи по сходен принцип и унищожава националните държави.

Точно заради това, което пишеш имах колебания, дали да ти отговоря. Ти си приел националистическата идеология, която е против свободните пазари, ЕС и Нато и каквото да ти напиша ти си предубеден. Ето заради това спор на тази тема с теб конкретно няма как да се води. Ти ще повтаряш едно и също, аз ще повтарям друго.

По отношение на наборната служба, въобще не си прав. Аз съм видял с очите си как като ходиш по голяма нужда изпражненията ти се стичат на долния етаж и капят върху главаите на хората, това ти говоря за близкото минало. Не всеки става за войник, както не всеки става за политик, SEO експерт, копирайтър и така нататък. Има хора, които не можеш да ги накараш да държат оръжие.

Ти явно се готвиш за война, аз не се готвя и не искам война. Както гласи клишето не оръжието убива човека, а човека убива човека. Но клишетата са клиешата, защото са истина!

Навремето другаря Младенов е искал да използва "армията" и да дойдат танковете ти на това ли се кефиш? Точно властта може да контролира армията, защото половината бивши шапкари с високи чинове са червени.

Ти искаш затворени граници, оръжия и враждебност е аз не искам!

P.S.

Не ми давай за пример турските терористи и гърците говори ми за демокрации, развити страни.

Говори ми за Белгия, Холандия, Германия и прочие. Тоест не ми говори, защото по този въпрос с теб не може да се разберем.

Последно редактирано:

Аз съм приел за идеология истината. Истината базирана на факти. Разрухата в армията, за която говориш е следствие на демократичната държава, а не на армията по принцип. Извинявай, но ние сме българи, народ с бойна традиция, народ дал много на световната военна наука. Мислиш ли, че в Царска България са се случвали такива неща? Аз не се готвя за никаква война, а искам да се готвим да бъдем способни да се защитим от външна агресия. Ако не можем да го направим, каква държава сме? Извинявай, но къде е НАТО или който и да е, за да ни защити границите, през които минават хиляди нелегални хора на месец. Сведени сме до положение, в което всеки може да влезе и излезе от държавата както и когато си поиска, осъзнаваш ли го. Какво прави ЕС, за да спре потока от африканци, които по данни са 10 000 човека. А ако станат 100 000 другата година, какво ще направи ЕС? Нали са ни приятели, нали сме външна граница?

Говори ми за Белгия, Холандия, Германия и прочие. Тоест не не ми говори, защото по този въпрос с теб не може да се разберем.
Швейцария - достатъчно развита ли е за теб?

Това, че минават хиляди нелегални, не е защото нямаме армия, а защото нямаме закони и политици, които да решат проблема.

Ще те върна няколко дена назад, когато ти писах, че ако видиш границата между Германия и Швейцария няма да разбереш, че има граница освен по една табелка.

Живеем в 21 век и сме една шепа хора за каква бойна подготовка ми говориш, срещу коя от големите сили ще се защитиш при условие, че с малцинствата сме едва осем милиона.

За Швейцария ти казах вие само това си знаете е да ама Швейцария стига с тая Швейцария бе все едно само тя съществува в Европа.

Ти нали знаеш, че Швейцария е смесица от какви ли не народи?

Спирам по темата от мен толкова.

И да ОСТАВКА!

Живеем в 21 век
Войната е на 2000-3000 км от дома ти. 2000 км в 21 век не е много, нали знаеш?

сме една шепа хора за каква бойна подготовка ми говориш, срещу коя от големите сили ще се защитиш при условие, че с малцинствата сме едва осем милиона.
Абе, колко е населението на Израел?

Мисленето ти е робско, достоен последовател на "синята идея". Браво, Костов би се гордял с теб. Успех с кафето и остаФката. Такива като вас погребаха България.

Войната е на 2000-3000 км от дома ти. 2000 км в 21 век не е много, нали знаеш?

Абе, колко е населението на Израел?

Мисленето ти е робско, достоен последовател на "синята идея". Браво, Костов би се гордял с теб. Успех с кафето и остаФката. Такива като вас погребаха България.

Ами аз не пожелавам успех на БСП-то, макар че не са "тикиви" като нас.

И нека бъдем коректни не съм казал, че ще ходя на кафе. Попитах дали uni е навит да ходим, за да протестираме срещу Боко и Дпс ама той нищо не каза.

Не става така драги студенти, само с празни слова за морал в политиката, вносни идеологии евродемократични локуми не се прави революция
Каква е тази ваща революция, щом не искате да променяте нищо, а да смените едните с другите
Превратаджии ли сте, кви сте? Някви ретро чалгари и садомазо бойкурвисти? :lol:

Не става така драги студенти, само с празни слова за морал в политиката, вносни идеологии евродемократични локуми не се прави революция
Каква е тази ваща революция, щом не искате да променяте нищо, а да смените едните с другите
А ти доганист ли си ? Кефи ли те Пеевски и Бат Сали в парламента ?

BurnX той много добре разбра въпроса.

Гледахте ли Мишо ШамаНа в Дикoff ако не сте гледайте задължително смеха е гарантиран.

Тия като им казваш истината в очите и започват да реват от злоба.

http://play.novatv.bg/program/dikoff

Не го ли разбра?

Е ние по този начин не можем да разберем 99% от нещата, които пишеш.

Ние разтягаме евродемократични локуми, а ти разтягаш комунистически локуми, което е по-лошото.

Горе