От: Колеги, коментирайте окупацията на СУ
Трудно би ме убедил в това след всичко което съм видял чул и прочел. Протеста според мен си е политизиран и подклаждан от реформаторския блок с задкулисната подкрепа на герб.
Изкарайте една партия с ясни виждания и нови лица и тогава ще има за какво, сега е точно схемата с стари курви нов бърдак.
Ок аз не искам да те убеждавам в нищо ти си достатъчно зрял, за да направиш правилната преценка.
Единственото, което със сигурност мога да ти кажа е, че ако това правителство продължава да бъде на власт няма да видим нищо хубаво.
Гражданският ми дълг ме задължава да възразя срещу вкарването на мафиоти в парламента още повече, когато са в ръководната власт.
Ако примерно аз се правя на сляп за това, което се случва само и само да не дойде този или онзи, значи ставам част от корупцията.
Към днешна дата имаше 13828439821052 повода това правителство да подаде оставка в името на България.
Когато се заклеват депутатите (пффф) те се кълнат да спазват конституцията и законите на странта, като се водят от интересите на народа (мнозинството).
В случая интересите на мнозинството, както вероятно и сам знаеш са БСП да не бъде на власт. Причинте са комплексни, не е само Пеевски, не е и областният управител на София, не е и огромните заеми, не е южен поток, не са спонсорираните контрапротести, не е Х.Бисеров, не е и лъжите на М. Манолова, че ще сменя избирателната система. Идеята да се иска оставка е комплекс от всичко това, което стана за по-малко от година. Какви други аргументи да ти дам, за да излезеш и да протестираш срещу това, което се случва.
Добре аз съм си избрал партия, ама остави ме мене. BurnX си е избрал партия, ми остави го. Но не оставяй държавата в ръцете на БСП+ДПС, защото тази комбинация е по-лоша от Боко, Кънев, Кунева, Касим Дал и всички либерасти взети заедно. Запомни го от мене и ще дойдат времена, в които ще си пишем пак живи и здрави!
P.S.
Ако говорим за стари к..ви то има само едни такива и те са партията столетница, по старо от това здраве му кажи.
Герб макар и тъпа партия е млада. ДСБ е реформирано и вече го няма Костов какви стари и млади си говорим.