Колеги, коментирайте окупацията на СУ

От: Колеги, коментирайте окупацията на СУ

Седерастите трудно разбирате от ирония. Виж имаме напредък, от 10 поста никой не ме е обвинявал, че съм комунист :lol:

Не ви ли е срам да го защитавате със зъби и нокти?

[video=youtube;sde6f4vq24A]http://www.youtube.com/watch?v=sde6f4vq24A[/video]

Редрума и той изтрещя, почна фалшиви декларации да пише :lol:

Ти го остави редрума, я виж тука килър си имаме, ще ни стреля и после, ще си говори с нас!

Какъв анализ бе динтроникс? Те са такива капути тея лумпени, че могат да повтарят само ОСТАВКА, защото нямат аргументи, нито позиции. Оставяй ги, с такива се говори по един начин : първо ги стреляш и тогава започваш да си говориш с тях.

http://www.vesti.bg/bulgaria/obshtestvo/protest-zaradi-kurshum-dzhamiia-v-karlovo-5998024

Аз те обвинявам че си турчин. Който подкрепя това правителство , не е българин.
Бежанци в София , като у дома си. Турците и те си правят , квото искат по родните земи...
Хубава страна ще сме след 5-10 години....

@ Гогич, влече те към старата чалга, май :lol:

@ Гогич, влече те към старата чалга, май :lol:

Не ме сравнявай с теб. Наливай се с ракия и слушай старите чалгии, няма проблем.
Между другото, добре ли си? От около 5-10 поста не си повторил най-якото ти лафче?

Абе динтроникс малко встрани от темата, ама ти от кой край си бре?

Във въпроса ми няма грам ирония.

Най-вероятно от някое забравено село на северозапад, щото има интелект като на магаре.

http://www.vesti.bg/bulgaria/obshtestvo/protest-zaradi-kurshum-dzhamiia-v-karlovo-5998024

Бежанци в София , като у дома си. Турците и те си правят , квото искат по родните земи...
Абе олигофрен, кой от другите политици не следва същите цели? КОЙ?

Рамадан Кунев прави шествия против омразата и пали свещи за любов заедно с Корман Исмаилов.

ГЕРБ - радетели на турските интереси в България,

За какви турци ми говори човек, който иска ГЕРБ, ебаси смеха. ВСИЧКИ ВЪЗМОЖНИ управляващи партии са протурски, всички!

Кой игнорира 300 000 подписа за свикване на референдум за членството на Турция в ЕС, КОЙ?

Кой неще да признае кланетата над арменци за геноцид, КОЙ?

Кой инициира декларация, че уж сме били избивали турци (геноцид братче) 89-та, КОЙ?

Бати кухата лейка.

Ето с това доказа колко си прост
Всичко свързано с връщането на вакъфските имоти е отговорен ББ и плевнята
Умиха си ръцете и ги прехвърлиха на съда, а можеше правителството да вземе генерално решение
Мюфтийството закъсня със съдебните искове и изтърва предварително заложения срок 01,01,13
След туй служебното правителство на ББ им удължи срока и това са резултатите
Мислете и се информирайте:-o

За целия свят е виновен Бойко , ако астероид се удари в Земята , пак той ще е...
Комунист по гръб да падне , не ? или власт доброволно да даде... както винаги историята се повтаря и народа ще дойде и ще си я вземе от крадливите ви лапички...
И после пак ще скимтите , Ама Бойко , Ама Бойко...

За целия свят е виновен Бойко , ако астероид се удари в Земята , пак той ще е...
Комунист по гръб да падне , не ? или власт доброволно да даде... както винаги историята се повтаря и народа ще дойде и ще си я вземе от крадливите ви лапички...
И после пак ще скимтите , Ама Бойко , Ама Бойко...
Ти въобще четеш ли какво ти пиша?

Аз като националист ще ти кажа, че най-антибългарски мерки е приело така наречените десни правителства
Ама те са десни само на думи, защото истинското дясно е консервативно, а не евро либерастко
Либерализма е като политически травистит и се представя и за ляво и за център и за дясно

Аз като националист ще ти кажа, че най-антибългарски мерки е приело така наречените десни правителства
Ама те са десни само на думи, защото истинското дясно е консервативно, а не евро либерастко

Воленееее , пица има ли за тая вечер :) Националистите дето се прегърнаха с ДПС , които уж мразеха ...хахха

Либерализма е като политически травистит и се представя и за ляво и за център и за дясно

Добре де колега разбрахме, че си националист ама кажи от кой край си, че ще се пръсна от любопитство.

Какво толкова лошо питам, предполагам не се срамуваш от родния си край, нали всички сме Българи.

Моя корен е Странджа планина, от едно село до турската граница

Горе