Колеги, коментирайте окупацията на СУ

От: Колеги, коментирайте окупацията на СУ

Айде сега се напъни, ама не в клозета и виж какво съм искал да кажа аз

8-75asen-genov-osrebren-protest.gif

Харе Сорос, Харе, Харе. Харе Долар, Харе, Харе.

Айде сега се напъни, ама не в клозета и виж какво съм искал да кажа аз

Първо притежавам тоалетна, а не клозет. Клозет имам на една поляна дето купих наскоро, ама ще го бутам.

Иначе не мисли, че ще си хабя от времето, за да чета комунистически брътвежи и обиди.

Айде дай ми цитат, къде съм казал, че съм комунист
Абе, будисти ли сте? кви сте, отворете си чакрите, ве да го ева:lol:

BurnX той много добре разбра въпроса.

Гледахте ли Мишо ШамаНа в Дикoff ако не сте гледайте задължително смеха е гарантиран.

Тия като им казваш истината в очите и започват да реват от злоба.

http://play.novatv.bg/program/dikoff

Мале не го бях гледал.... Той не е изчезнал , той не е ичезнал хахаххха , ТОй ли ще е хахаха
И накрая вика , Ако влезе в затвора Бойко , веднага избори хахахах , Шамареееее

Айде дай ми цитат, къде съм казал, че съм комунист
Абе, будисти ли сте? кви сте, отворете си чакрите, ве да го ева:lol:

Е то и аз май не съм писал, че си комунист.

Просто пиша, че не ми се четат комунистически нелепости, което е различно.

Навремето комунистите бяха против влизането на България в ЕС и постоянно говореха за лошите капиталисти, Буш терориста и прочие. Ти ми говориш същото и за мен твоите постове са равни на комунистически брътвежи.

Алоу, "ранобудните" наспете се, че почнахте да бълнувате:mrgreen:

Дообре, ще чакам да напрайш анализ на интервюто с Йовчев:mrgreen:

Какъв анализ бе динтроникс? Те са такива капути тея лумпени, че могат да повтарят само ОСТАВКА, защото нямат аргументи, нито позиции. Оставяй ги, с такива се говори по един начин : първо ги стреляш и тогава започваш да си говориш с тях.

Анализа утре ще го направят студентите от 11 :) Оставка , плужеци :)

Стига лъга, къф анализ ще напраят, те са буфосинхронисти
Ще им пуснат записан евролиберастки памфлет и те само ще си отварят устата
Циркаджии, клоуни, транссексуални евроактьори, пегъзимузовци и тамтирирам:lol:

Мале не го бях гледал.... Той не е изчезнал , той не е ичезнал хахаххха , ТОй ли ще е хахаха
И накрая вика , Ако влезе в затвора Бойко , веднага избори хахахах , Шамареееее

Я го разкажете с 2 думи, че нямам излишно време да гледам мишо чехъла...

Я го разкажете с 2 думи, че нямам излишно време да гледам мишо чехъла...

Диков му зададе дав въпроса, защо изостави червените си приятели и отиде да бездейства в Вип Брадър и дали е взел пари за да ходи на контра протеста и тоя полудя.

Изпадна в истерия, започна да иска някакви полиграфи, писа някаква бележка с подпис, че не бил взел пари. По едно време почна да крещи едно и също и общо взето това е.

И да разправяше, че ако Боко влезе в затвора щял да се обърне и срещу сегашните :) Общо взете Shamara style.

Декларация на Ръкоблудните студенти

(Грозни субчовеци да не четат!)

Ние сме красивите, качествените, умните, успелите. Ние окупираме университетите, защото вас ви мързи. Вие сте позор за нацията, несъвместими сте с европейските ни ценности и заръките на трансевроатлантическите партньори.

Вие сте против окупацията, защото сте тъпи ретроградни комунисти и мястото ви е в лагери. Ние искаме властта да бъде в ръцете на правилните. Ние искаме морал, който можем да получим само с избори, на които да възпроизведем същите резултати. Ние искаме всичко да ни е all right (всичко вдясно).

Настояваме за реанимация на говоренето от 90-те! По този начин ще спестим средствата на НПО-та и пиари за нова приказка и ще разкажем старата. Ние не искаме държавата да пречи на бизнеса ни. Настояваме за продължаване на политиката на прехода до пълна победа на демокрацията.

Политиката на всички правителства досега беше провал (с изключение на това на Костов). Искаме правова държава с независими институции и нова приватизация, която да обхване и тях. Искаме частен съд, парламент и министерски съвет - трябва да има пазарна конкуренция на всички нива.

Или сте с нас, или сте против нас! А който е против нас е червен боклук, свиня и пионка на Пеевски! #оставка

Диков му зададе дав въпроса, защо изостави червените си приятели и отиде да бездейства в Вип Брадър и дали е взел пари за да ходи на контра протеста и тоя полудя.

Изпадна в истерия, започна да иска някакви полиграфи, писа някаква бележка с подпис, че не бил взел пари. По едно време почна да крещи едно и също и общо взето това е.

И да разправяше, че ако Боко влезе в затвора щял да се обърне и срещу сегашните :) Общо взете Shamara style.

Хахаха, горкия тотално е полудял, комунистите не прощават на никой. Колкото до полиграфа, във Вип Брадъра му предложиха, той прие и когато дойде деня и трябваше да седне почна да крещи и да дава заден. В крайна сметка не се седна, ясно защо.

100gafa.jpg

Докато народа не се обедини , ей такива "хора" ще ни управляват .... срам за България ... днеска четох и новина за Карлово - искат джамия да си правят...
Скоро българите малцинство в родината ! Браво Орешарски , Браво Експерте ! Ашкулсум !

Редрума и той изтрещя, почна фалшиви декларации да пише :lol:

100gafa.jpg

Докато народа не се обедини , ей такива "хора" ще ни управляват .... срам за България ... днеска четох и новина за Карлово - искат джамия да си правят...
Скоро българите малцинство в родината ! Браво Орешарски , Браво Експерте ! Ашкулсум !

Амчи вий не искате обединение, стига си лъгАл

Горе