Колеги, коментирайте окупацията на СУ

От: Колеги, коментирайте окупацията на СУ

Сините комунисти пак се пенят, смешна работа. Колажи съм правил, да бе, и всяка сутрин си пия кафето с Путин :lol:

Добре, че бяха сините комунисти, САЩ и ЕС, за да може да хванеш некой лев чрез фейсбук, иначе щеше да гледаш компютри на черно-бялата опера и да ядеш банани само по коледа!

Добре, че бяха сините комунисти, САЩ и ЕС, за да може да хванеш некой лев чрез фейсбук, иначе щеше да гледаш компютри на черно-бялата опера и да ядеш банани само по коледа!
Почваш да пишеш простотии и да се опитваш да нападаш на лична основа. Спри се по-добре и пиши по темата.

Тя темата е изчерпана. Подкрепям студентите и смятам, че те са малката надежда да паднат комунистите, всичко друго би било пагубно за България.

ОСТАВКА!

Промит си, ама то си е за теб. Подкрепяй сините комунисти и пълней. Заради такива като теб България ще загине.

Еми извинявай, че няма да ВИ направя удоволствието, да подкрепя червените комунисти или да се проява като истински националист запалвайки знамето на ЕС пред парламента, за да ме дадат по телевизията!

P.S.

БСП трябва да те напрвят министър, вземи стани един член или поне симпатизант, много си убедителен и съм сигурен, че можеш да промиеш мозъците на цяло село с това колко лоши са сините комунисти!

Доган си направил голям харем - на територията на цяла България :) А прасето Пеевски пише ли пише закони :)

Доган си направил голям харем - на територията на цяла България :) А прасето Пеевски пише ли пише закони :)
Нещо умно ще напишеш ли?

Еми извинявай, че няма да ВИ направя удоволствието, да подкрепя червените комунисти или да се проява като истински националист запалвайки знамето на ЕС пред парламента, за да ме дадат по телевизията!

P.S.

БСП трябва да те напрвят министър, вземи стани един член или поне симпатизант, много си убедителен и съм сигурен, че можеш да промиеш мозъците на цяло село с това колко лоши са сините комунисти!
Да бе, прави си, бъди истински син комунист и вей знамето на ЕСССР. Така е правилно!

Из дневника на Калин Янакиев
28 октомври 2013 г. в 21:33

Понеделник

Днес дойде инкасатора и поиска да засече водомера у нас. Знам, че е комунист. Познах го, защото от него лъхаше на научен атеизъм. Въпреки това реших да го тествам.
„Я кажи, младежо! КОЙ? КОЙ претака киселото зеле в мазето?“ – попитах го аз.
Хитрец. Не се издаде! Погледна ме с безразличен поглед и каза – дължите 40 лева за студена и топла вода. Ех, ако беше дошъл някой качествен човек, ако беше се появил Васко Кръпката или пък генерал Атанасов, никога нямаше да ми поиска 40 лева.

Вторник

Днес станах рано и си пуснах радиото. Предаваха репортаж за някакъв човек, който бутнал друг и избягал.
Костов никога не би позволил това. По времето на Костов нямаше автомобилни катастрофи.
Но така им се пада на тия, които избраха комунизма пред свободата.
Излизам, защото чух, че Богдана Карадочева пуснала нов сингъл. Изпуснала го от терасата си, докато простирала прането. Отивам, за да го овардя от комунисти и лумпени

Сряда

Сънувах чуден сън!
Костов отново беше на власт. Радан Кънев беше станал председател на Народното събрание, а Васко Кръпката беше поел министерство на културата.
Аз седях на една пейка и гледах, гледах. Небето едно такова, синьо! Птичките пеят песни на Богдана Карадочева. А по телевизията – само новини с водещ Асен Агов и филми, продуцирани от Найо Тицин...
Събудих се и гледам – по телевизията дават филм за някакъв си Тарковски.
Мръсен комунист. Не ща да го чувам! Щом е руснак, задължително е комунист.
За да се освежа, смятам да си пусна някое парче на Асен Гаргов от 1986 година. Вече никой не прави такава музика...

Четвъртък

Поканиха ме в някакво телевизионно предаване. Първо отказах, защото всички телевизии вече иматз а шефове комунисти. А не като едно време – ще те покани Лиляна Попова в БНТ, после ще пийнете по едно – две, па ще запеете някоя песен на Валди Тотев...
Накрая склоних. Оказа се, че темата е „Кулинарните предизвикателства пред българина“.
Каква кулинария бре! То в тоя комунизъм вече и манджите едни такива – „Руска салата“, „Котлет по московски“, „Бьоф Строганов“...
Не ви ли е срам бе, комунисти. Съсипахте кухнята ни!

Петък

Звънна ми Васко Кръпката. Имал нов сингъл. Казвал се „Комунизма си отива 2“.
Само Васко може да прави хубава музика у нас. Обещах, че ще посетя промоцията на сингъла. А Васко ми вика – ама потвърди до следобяд, че да знам дали си нося китарата, щото други няма да дойдат на промоцията.
Дали да звънна на Радан Кънев и Катето Михайлова, да направим агитка?

Събота

Пуснах си телевизора и се оказа, че няма аналогов сигнал.
Комунисти мръсни! При Костов какъв сигнал имаше – ловеше се навсякъде. А сега – мрак и цензура!
Добре, че имам у нас 2 - 3 песни на Кирчо Маричков, че иначе не се живее в тоя комунизъм.

Неделя

...в неделя не пиша...Само комунистите пишат в неделя. Отивам в парка, има едно семинарче за реституцията в условията на посткомунизъм. Ще се позабавлявам с приятели.

74557_312363548902060_268830616_n.jpg

Станишев трябва да ти плаща вредни за времето дето стоиш в форума да пускаш снимки срещу Радан Кънев, статии и теории на конспирацията. Вземи му звънни и му покажи творчеството ти, това е безплатен съвет!

По-хубавото в случая е, че целият форум разбра, че си от БСП :)

P.S.

Хахахахахаха "Кукловодите" давай, давай! - Тоя сайт septemvri23.com ти ли си го правил ама честно те питам?

Пий си сините хапчета бе момче. Смешно е син болшевик да ме обвинява в комунизъм. Ходи вей знамето на ЕСССР.

Ето и платените контрапротестиращи за хабинета на хорешарски :lol:

1385268_10202302723798600_1796331871_n.jpg

Ей, имало светлина в тунела. Плакат от СУ и шнур за РБ :lol:

1000624_3469265228187_1295293455_n.jpg

отписвамсе

А ако мислиш че Доган не те управлява в момента , значи верно си в друго измерени...

Не е верно Костов управлява и той назначи Пеевски :lol:

Ти кво си мислиш, че Доган не управляваше докато герб беше на власт ли?

[video=youtube;CsPSl5PKwxM]http://www.youtube.com/watch?v=CsPSl5PKwxM[/video]

Абе това, че сайта на Господарите http://gospodari.com не работи някаква случайност ли е или другарите са предрусали и са го хакнали?

Фатална грешка от MySQL Manager.

Заявка:
Грешка: (2002) Can't connect to local MySQL server through socket '/var/lib/mysql/mysql.sock' (11)

P.S.

Вече работи!

Последно редактирано:

Горе