Колеги, коментирайте окупацията на СУ

От: Колеги, коментирайте окупацията на СУ

Ти малоумен ли си бе? Как ще падне, след като на следващите избори пак ще си получат гласовете и пак ще са в челната тройка?

Ще падне с уличен натиск, както е сега. Ама преди това трябва да има натиск и ясни искания за промяна на изборния кодекс. Ако властта сега падне от уличния натиск и има избори, пак ще си купят гласовете и дпс + бсп са в челната тройка. Реаниматорската секта я мине 4% бариера, я не мине.

Малоумен си ти ако си мислиш, че тия ще вземат властта при евентуални избори. Те тия едвам управляват сега с подкрепата на "родолюбеца" Волен Сидеров, а при едни евентуални избори са тотален АУТ най-малкото, че ще има доста по-голяма избирателна активност. И в тоя момент е време да ти кажа, че когато дойде следващата партия, която и да е тя реаниматори, боковци, зелени, жълти, черни те искам тебе на първа линия на протеста с исканията за промяна на системата.

Аз ако съм те разбрал правилно ти искаш сега да има някакъв протест, който да иска от БКП+ДПС промяна на избирателната система и те да се огънат пред натиска на народа. Ако си мислиш това ти си БЕБЕ, защото БКП никога няма да се навие на тоя вариант, а дори и да се навие, ще ти го направят, така че да се чудиш откъде ти е дошло.

Кажи ми ти какво правиш по въпроса с промяната на избирателната система? Досега освен, че висиш по форумите и плюеш по СДС и ДСБ друго какво правиш? Някаква активност проявяваш ли, членуваш ли в някаква организация, дай ако членуваш ще дойда да се запиша може да имате добри идеи аз съм отворен към всичко добро за България.

Е ще вземеме и националиста диня троник, дай да измислиме нещо или на тебе ти е по далавера тука да плюеш по реаниматорите и да си играеш на шикалки?

Последно редактирано:

Все повече се убеждавам че м/у антикомунисти и комунисти няма никаква разлика
Толкоз са елементарни и податливи на манипулации
Хич не се учудвам що 24 години тъпчем на едно място
Ами като ще се делим по този начин, то е ясно че нищо няма се промени

@ Тифозен, що не мислиш ами пишеш първосигнално
Как ще се промени системата, ако не се използва натрупаното недоволство СЕГА
ПРОТЕСТИРАЙТЕ, НО МИСЛЕТЕ И ПОСТАВЯЙТЕ УСЛОВИЯ ЗА ДА СЕ ПРОМЕНИ ЦЯЛАТА СИСТЕМА!!!

Все повече се убеждавам че м/у антикомунисти и комунисти няма никаква разлика
Толкоз са елементарни и податливи на манипулации
Хич не се учудвам що 24 години тъпчем на едно място
Ами като ще се делим по този начин, то е ясно че нищо няма се промени

@ Тифозен, що не мислиш ами пишеш първосигнално
Как ще се промени системата, ако не се използва натрупаното недоволство СЕГА
ПРОТЕСТИРАЙТЕ, НО МИСЛЕТЕ И ПОСТАВЯЙТЕ УСЛОВИЯ ЗА ДА СЕ ПРОМЕНИ ЦЯЛАТА СИСТЕМА!!!

защо пишеш ПРОТЕСТИРАЙТЕ бе, ти не си ли за промяна на системата, ела да протестираме заедно. Ама няма да дойдеш, защото на теб правителството в тази конфигурация ти харесва нали?

P.S.

В тоя форум има хиляди потребители аз заявявам пред всички, че ТИ и Redrum и другите националисти ако дойдете на ПРОТЕСТИТЕ заедно с мене или даже поотделно но да пратите снимки и искате от БКП смяна на системата, аз се отказвам от гласа си за реформаторския блок. НО СМЯНА НА СИСТЕМАТА И ИЗБОРИ!

Пък, ако има някой фен на Тиквата, дето се радва на тези протести,
мога да му кажа само едно: 'Тиквата е пълен капут и за него политиката е вече история'

защо пишеш ПРОТЕСТИРАЙТЕ бе, ти не си ли за промяна на системата, ела да протестираме заедно. Ама няма да дойдеш, защото на теб правителството в тази конфигурация ти харесва нали?

P.S.

В тоя форум има хиляди потребители аз заявявам пред всички, че ТИ и Redrum и другите националисти ако дойдете на ПРОТЕСТИТЕ заедно с мене или даже поотделно но да пратите снимки и искате от БКП смяна на системата, аз се отказвам от гласа си за реформаторския блок. НО СМЯНА НА СИСТЕМАТА И ИЗБОРИ!
Еми отказвай се още сега:rolleyes:

Демек ти ходиш на протестите или сега ще дойдеш с мен?
Разбира се, че искам промяна, както каза Редръм, просто да не го дублирам:mrgreen:
НО искам да го чуя това от протестиращите и веднага ме печелят като съмишленик:rolleyes:

Добре ето аз съм протестиращ и ти казвам, че искам промяна!

Не искам БКП и ДПС във властта, нито мутри с бели якички, нито слушалки в интернет, нито бивши агенти на ДС.

Ок ли са за теб моите искания?

Имам и още: Не на циганизацията на България, Не на милиционерския произвол, не на разпространението на наркотици, не на олигархията?

И още имам ама ще ги обсъдим на по бира, като идем на протеста ЗАЕДНО! Като истински националисти!

P.S.

И не ми дублирай постовете на Редрум щото той по време на Виденовото правителство не е имал мнение за милионите хора на Орлов мост и факта, че по магазините нямаше храна, а опашките за бензин стигаха до Франкфурт .... Той тогава не ги е усетил тия събития, защото е имал ядене, пиене и топли дрехи!

Добре ето аз съм протестиращ и ти казвам, че искам промяна!

Не искам БКП и ДПС във властта, нито мутри с бели якички, нито слушалки в интернет, нито бивши агенти на ДС. Ок ли е за теб това?

С това съм съгласен, но все още си мисля, че студентите са подведени, защото нямат разумно становище,
което да промени политическата ситуация, а се търси просто подмяна на мафиотски интереси
Не съм съгласен с това: 'дай да сменим комунистите с антикомунисти'
Щото няма истински комунисти и антикомунисти в политиката днес
Всички са платени и целия мач е купен:-o

Ами щом смяташ така значи дай да си оставим Местан да ни управлява и оня дебелия къв е проблема?

P.S.

Ти смяташ ли, че студентите трябва да влязат в затвора, защото са излезли на протест срещу правителството?

Защото ако не си разбрал ей този момък мисли, че трябва да им сложат белезници и да ги пратят в затвора:

Кога ще влязат баретите при протестиращите лумпени и ще сложат прангите на въпросните протестиращи в кавички. Още не ми е ясно защо не се е намесила национална сигурност, ДАНС, ГДбоп и да арестуват въпросните терористи. Утре някой ще реши, че иска оставката и ще ходя да окупира Пирогов. Тея малумници час по-скоро да им се слагат прангите и да опускат често сапуна в затвора.

Диня нищо не ми отговори, светиш зелено айде моля те специално заради теб стоя да ти чакам отговора и да хода да си пия пиенето, че ми писна от глупости.

Абе уж ранобудни студенти, ама хич не са будни
Казах какво искам, да използват натрупаното напрежение и да притиснат правителството в правилна посока
Да им дадат някакъв срок, примерно шест месеца, в които да променят изборния закон и да насрочат нови избори
Да ги заплашат, че до тогава ще бъдат в стачна готовност
А ако има такова становище, ще видиш как ще се увеличат привържениците
и ако това не се изпълни, ще има всенароден бунт:wink:

Няма смисъл от това разделяне на партии, които са се доказали като част от мафиотската система
Ако се иска промяна, нека да се мисли и да се смени цялото това мафиотско управление до сега

Няма смисъл от това разделяне на партии, които са се доказали като част от мафиотската система
Ако се иска промяна, нека да се мисли и да се смени цялото това мафиотско управление до сега

Да правилно нека започнем с една ОСТАВКА НА БСП И ДПС нали Dintronix?

Ей платеното младежко БКП тук скандира тероризъм и апелиране за затовир, яки промивки им правят, щом до там са го докарали значи краят е близко :)

Ей платеното младежко БКП тук скандира тероризъм и апелиране за затовир, яки промивки им правят, щом до там са го докарали значи краят е близко :)

После се чудят, защо ги свалят от трамвайте :twisted:

Не мога да разбера какво се радвате, след като политическата обстановка е трагична. Краят бил близо... Глупости! Всички социологически проучвания сочат, че БСП е първа политическа сила. Цветанов вече е с три повдигнати обвинения от прокуратурата. Синята коалиция я има само в учебниците по история. ДПС е с гарантирано място като трета парламентарна сила, ако ще всяка седмица да има шибани избори. Кое му е радостното и кой край е близо, бе? По-трагично положението не е било никога, а те тръгнали да ми се радват тука.

Горе