От: От: От: Конкурс БГ сайт 2008
че може да организира по-добре хората да гласуват за него.
... което също си е вид корупция.
Представи си че
- сега сложа една free submit директория накъде онлайн (готов скрипт, половин час, 2 USD за домейн и още 30-ина примерно за хостинг).
- хвана някой индиец за link submit (30 USD, колкото да дигна PR 3-4) и още толкова за 20-ина уникални статийки.
- пейст-на в 20-30 международни форума за PR4 директорията за с безплатен прав линк.
- активацията за добавяне на линк е клик върху бутона за гласуване на BGSite. (ха още 30 USD за модифицирането и switch на интерфейса според IP-то на посетителя, та от България да е на български)
Ще означава ли това че съм направил най-добрия сайт в България? Колко е наградата?
Признавам че не съм съвсем в течение... кой имаше право да гласува тази година? Мернах нчкъде че наградите били за личности (е, как, като хората гласуват за сайт...). Наистина не знаех че Лили Иванова имала блог, но пък този на Иво Инжев правел по 10K/ден. Той на кое място е тогава? Или има значене, че след репортажа за апартамента на Първанов червена партия от управляващата коалиция не го харесва и съответно подобна личност не съществува?
Икономедиа някога вземали ли са награда? Умен човек е kaladan и според мен много качествени сайтове правят. Имат ли значение отношенията им с един медиашоп?
Инвестор поне взеха, без да участват. Сигурно защото иначе съвсем смешно щеше да стане втората web компания в страната (и то заради огромния дял на... abv.bg) да се окаже че е без значение, заяото според експертите не е premium.
Вече почти 10 години правя сайтове. Никой не може да ме убеди че който хоства SQL-а не може да манипулира анкета/гласуване ако би имал интерес от това.