От: От: Конкурс лого за Izdirva.BG !!!
Хайде да видим, направи едно от двете до края на тази вечер.
Тук вече взе да става тъпо и прекалено лично. Защо да съм се наакал като съм те видял, както казах виждам едно пухкаво мишленце. Това първо, второ мисля че трябва да ми се извиниш публично, а аз съм сигурен че ще го направиш. Защо тогава трябва да продължаваш да се излагаш в случая? Донякъде разбирам първичния ти афект от случая, вследствие засягането на комплекса ти за малоценност, но всичко си има граници. Ти и другите ти подгласници окензахте темата. Факт.
Между другото благодаря на всички за вниманието, сайта до 21:00 часа отбеляза 92% ръст в уникалните посещения откакто е пуснат. Умните хора знаят - лоша реклама няма! Но мишленцата са си мишленца и ще бъдат мишленца. Винаги влизат в капана със сиренцето...ама винаги!
И така господа офицери, администратори, модератори и мишленца. Все пак лого ми трябва и затова реших. Имам два варианта, първият е да пусна наново конкурс с награда от 1000 лева, които да депозирам при Блинки като гаранция за плащане от моя страна и с изричното условие за НЕУЧАСТИЕ на господата и мишленцата участващи в този конкурс. Конкурса ще бъде за лого и банер. Или да избера втория вариант, набелязал съм си двама човека от конкурса, които имат добрата воля за развитие на сайта и добро желание, давам им наградата и с тях си работим по грозното, тъпото и неугледно сайтче. Кво правим, а?
Хайде да видим, направи едно от двете до края на тази вечер.