Дали сме в България, извън нея или на друга планета - няма значение. Напатила съм се достатъчно извън родината ни, затова кавгите тук за мен са жълт роман... Законите ги игнорирам - няма закон, създаден за правосъдие, но съществува такъв на привличането и той работи безотказно. Важното е как възприемаш нещата, които се случват...
От първия пост си личи, че Горския надъхано е очаквал мега яки логота, което ме навежда на мисълта, че не се е замислял за условието в случай, че не хареса нито едно лого. Основната причина да се стигне до днешната ситуация е обезкуражаването на дизайнерите, вместо прости забележки към творбите им. Не оправдавам никого (предвид разигралата се свада). За да останат доволни и двете страни, може да се разчисти темата от излишните коментари и да се остави отворен конкурса за известно време (просто предложение). Възможно е да се появи идеалното лого. За всеки влак си има пътник. А форумът е безкрайна влакова композиция и ние сме част от нея.
Излишни са обидите и нападките. Стиснете си ръцете и забравете за детската градина.