BurnX
Well-Known Member
От: Re: От: Re: От: Re: От: Re: От: Корпоративна търговска банка и атаката срещу нея
СЪсела казал НЕ... как ще каже не като ходеше всяка седмица на отчет в сараите . Вътрешна информация имал , като те гледам какъв си простак , най много да пасеш овце на село. БСП предаде и малкото си деменцирали избиратели като се продаде на ДПС . Но все пак говорим за партия готова да направи всичко и да се продаде на всеки за да има място във властта. А едно време взривяваха църкви и убиваха българи без да им мигне окото.
Ти ли ми обясняваш коий е заблоден. Някъв гербар, бате. Живея в този свят. А ти явно много обичаш да те онождат, като се слушам колко мед ти капе от мръсната, използвана устичка. Сложиха ерстествено спирачка и за това се разпърдяха нещата. Оня резняк започна да си прави каквто иска и съсела му каза НЕ, и той ще правим избори и ето ти избори. Кое не ти е ясно точно? И не ми говори на изус, защото аз получавам малко по-вътрешна информация от теб, о незаблодени. Ще ти броя полезните теми, защото само глупости пишеш. И после аз говоря истината, да бе да, как не. Убавец.
Напротив, същото е. Твоето е дескриминация, демек по зле. И не биди жертва миличък, тук не е за нежни.
СЪсела казал НЕ... как ще каже не като ходеше всяка седмица на отчет в сараите . Вътрешна информация имал , като те гледам какъв си простак , най много да пасеш овце на село. БСП предаде и малкото си деменцирали избиратели като се продаде на ДПС . Но все пак говорим за партия готова да направи всичко и да се продаде на всеки за да има място във властта. А едно време взривяваха църкви и убиваха българи без да им мигне окото.