OpenCart е нали? Какво те интересува конкретно. Къстам ли е дизайна, премиум? Пиши на лично.Помогни и на мен ,бутилката е лесна
Няма ли в този сайт някой спец по Друпал, фирма или фрилансър ?
Аз поддържам сайт на OpenCart, но ще го сменям на PrestaShop, изглежда доста по-адекватна система.
Колега, НЕ ПРАВИ ТАЯ ГРЕШКА!
После ще чукаш главата в стената. Казвам го от опита ми и с двете системи, подържам/изградил съм над 25 комерсиални сайта с ОпенКарт. Имам изградени и около 15-на с ПрестаШоп.... Това го правя от има няма 4-5 години. Затова ти казвам, не прави тая греша, горчиво ще съжаляваш.
Сега... не ме карай да се обосновавам, мноооооооооооого е дълго и широко, избора си е твой.... но да НАТЪРТЯ, не прави тая глупост.
Как се държи Woocommerce? Става ли за магазин с над 100-150 продукта? И другото е - Интегрируем ли е към всякаква тема? В смисъл, може ли на всеки един сайт да се сложи, особено на такива с HTML5, репонсив?Ползвам Woocommerce, но сериозно се замислям да мина на PrestaShop. Ще се радвам колегата от по-горното мнение да се обоснове защо не я препоръчва.
Не е ясно... ахахахПолзвам Woocommerce, но сериозно се замислям да мина на PrestaShop. Ще се радвам колегата от по-горното мнение да се обоснове защо не я препоръчва.
Имам два СъмърКарта и смятам че заради спецификата на БГ пазара е мн. подходяща.Не много лош съпорт, но ужасна политика-когато видиш пропуск, ти искат пари да го поправят (имам предвид функционален) което е дразнещо за платформа с базова цена над 400лв без ДДС
Искам да си направя онлайн магазин, но сама с OpenCart няма да мога да се справя, дали мога да се доверя на RexCart ? Може да ми пишете на лични, за да не се възприеме, като реклама тук.