Ееее, човек да не сложи по-така заглавие. По-журналистическо и по-жълто така... Програмисти такива! Всичко трябва да е точно.Ти пък, това да не са домати и краставици, че да знае кое къде е ...
Да , проблема е ,че се е случило близо до потолъчката , а от там пътища много.
Сега гледах г мапса и Петолъчката разделя Сливен и ямболч май е ЯмболскоНа горе-доле еднакво разстояние е от Сливен, Ямбол, и Карнобат.
Затуй има регионален спор кой да обере позитивите от евентуален туристически интерес...
Събрале са се около репортерката и подават пачки - да каже а Сливен, а Ямбол,... Карнобатлии са бедни и само подсмръчат отстарни засега.
@nortrant прав си за безпилотният самолет, а относно хеликоптера... има и то днес цял ден обикаля ( в региона съм ), но явно просто ги е страх да не би да гръмне пак нещо и да свали хеликоптера.... поне аз така си го обяснявам.
за какъв хеликоптер става на въпрос?
те май вече са отписали тримата ... ще ми пращат някаква играчка да снима от 20 метра... аз имам по-добър от този хахах
Ами на гранична полиция гр. Елхово зачисленият хеликоптер. Той по принцип от време на време си лети, но днес беше доста активен и почти през целият ден летеше и доколкото разбрах причината е заради взривовете, но пак няма как да дам 100% гаранция. Просто отчитам, че имаше необикновена активност и по коментари на познати това подочух
Задунайски Колониален Посткомунистически Цървул...това де май му казват бизнИсмен:lol:
Не е виновен този който яде баницата, а който му е дава
Набарал е безмозъчни Славяно Мангали да му робуват седем дни в седмица по 12 часа за 350 гроша, защо да не ги клати
Според мен и 350 лева са много, славянското говедо прави чудеса и за далеч по-малко....за следващите Дебили не повече от 200 лева
Ако в родата на някой от загиналите тече поне капка Българска кръв трябва да пръсне черепа на Мутрата като на мръсно и неизлечима болно КУЧЕ:twisted:
PS
Кога ще ви увре АКЪЛА че това не е "държава" това е КОЛОНИЯ нямаща нищо общо с България и Българите.... в КОЛОНИИТЕ работят(робуват) само РОБИТЕ (Склавяните)