Така нямаш и шанс да убедиш някой в тезата си
Нямам и намерение, Камене.
От гледна точка на християнството няма как да се доближиш до представата за душата и нейното съществуване.
Отговорите, които ще дам не са мои твърдения, а на хора, които са по-запознати с материята - някои се базират на техни лични преживявания.
'
'Сега душата напуска ли тялото докато спим или не?'' - Да, Душата се съгласява да понесе мъката, която толкова се стремите да удължите с уговорката, че ще си взема почивки. Зеланд нарича съня ''пътуване на душата в пространството на варианти''. Има хора, практикуващи астрална проекция. При нея си напълно осъзнат по време на сън и управляваш сценария на съня си.
''Докато сме замразени в криогенна камера не спим ли всъщност? Или сме умрели?'' - Според много източни философи целият ни живот е сън. Предполагам, че докато е в камерата, тялото е в състояние, сходно на комата. През това време душата определено е вън от тялото, но дали ще се върне - няма как да знам.
''
Докато ако всяка мисъл протича в мозъка ти е чист физиологичен процес, то е доста по-нормално за обяснение.'' - Това, че е по-лесно за разбиране не го прави вярно по дефиниция. Разпитвала съм ''посветен'', който знае от опит отговорите - не казва! Казва само, че е толкова невероятно, че не може да се обясни с думи.
''А Нанди, има ли извънземни? И душата ми може ли да се прероди на друга планета?'' - Да и Да.
Твърди го Стефан Нанев - най-известния практикуващ регресия в България.
''Какво казва далай лама по темата?'' - Далай Лама е по-скоро политическа фигура, отколкото посветен/просветлен. Моят капацитет е Sadhguru - много мъдър и адски забавен йогин и учител.