Не зле . Ако се махне тази усмивка и на нейно място се сложи жената с цигарата а пък на нейно място сега се сложи човек жена или мъж по скоро някой готин който пие кафе пак в стил безцветно и да се вижда чашата с кафе и парата от него и също на жената с цигарата има малко дим ще стане мисля . А пък за страниците по същият начин да се направи но просто да са с истински картинки не за друго да се разбира от пръв поглед ще стане супер мисля
Ето предожение и от мен.
Направи го като вариант да го видим ако можеш
Ето предожение и от мен.
Може това да са разработвали паралелно, и да са решили, че не им се дават пари и тяхното е по-добро.Честото на "победителя"!
На мен ми е интересно как ще изглежда всичко това в действителност демек имитация на неон върху светеща табела, като цяло е доста нестандартно и пошло решение, затова ми е много любопитно.
Ще ми е интересно да споделите снимка или локация на обекта.
Също ми е интересно, че победителят е регистриран вчера и на кратко пълен фейк е за мен този конкурс.
Аз участвах повече с цел забавление което си личи в определен момент - благодаря за лайковете за билборда с пияндето, но в един момент ме обхвана творчески ентусиазъм и си загубих доста от времето за което не съжалявам защото си поопражнявах фантазията, но са ми неприятни такива номера.
Големи хора сме все пак, патки не пасем.
Ако греша ще се извиня като видя снимка на тоя проект лепнат над магазинчето.
Успех!
Не това е просто начин да заобиколиш правилата, говорили сме за това.Може това да са разработвали паралелно, и да са решили, че не им се дават пари и тяхното е по-добро.
Така, че това като нищо да го изплющят на магазина това чудо на дизайна.
Пълно неуважение към хората, които дадоха от времето си и се потрудиха за да направят най-доброто от себе си. Това, което е "избрал"лично според мен е едно доста слабо предложение.Може това да са разработвали паралелно, и да са решили, че не им се дават пари и тяхното е по-добро.
Така, че това като нищо да го изплющят на магазина това чудо на дизайна.