Линковете в подписите

Не съм сигорен дали тук е мястоот но все пак ще попитам...
Когато бота тръгне да индексира даден сайт какво точно прави?
Когато види даден линк изчезва от сайта ти и отива при линка или си записва всички линкове и след като свърши с дадения сайт отива на тях?

Еми мнение 3 думи и да кажеме 4-5 линка в подписа...на мен изглежда като чели някой бот е налазил темата - спам ботче. :D Пък ако искате на имате всичките си сайтове в подписите си - решението е да пичете повече и да рутирате линковете (един път едни, друг път други), но само до 3. И другото което развалят форума като картинка.

Примерно форума на Дата.бг не дава подписи и яко едитва, но това си е тяхна политика. Нашата е обвъ6рзана с интереса на форума и потребителите му. Надявам се че ще го намерите за уважителна причина да се съобразявате с тези неща.

Благодаря ви предварително.
====================================================
Internet Affiliate Marketing

coolice каза:
и умната не спамете и не преклячаите
А ти па, ако я караме умната и сме предпазливи няма да е интересно, аз малко поспамих в едно форумче (всъщност не спамих, ама те ме набедиха за спамър) и грозния администратор ме бамна, но сега ми изтече бана и аз му пратих ЛС и му казах да пукне ако обича и сега очаквам ново банче :]
Ей тва е реклама за мене, да има тръпка :D

И да питам едно нещо, да речем че имам форум и всичките линкове, които водят към форума ми са от подписите на хората в другите форуми и нямам линк от сайт, който да не е форум. И тия линкове дет са в подписите на хората сигурно всички ще са разположени на страници във форуми, които са с много по-нисък PR от тоя на моя форум. Тая работа дето я мисля дали е на добре?

извинявам се за офтопика но........ :arrow:

искам да кажа казва се "баНирам", "баНира", "баН"
думичката "баМна" прилича на изказана от някой в основното си образование нечувал за компютър освен за игра.. съжалявам но покдай един game форум просто ми е писнало от това изказване на думата и просто не можах да повярвам като я видях и тук :?

Аз съм бивш геймър и за това съм си останал малко малоумен :] а и нарочно пиша бан с М, даже вместо "бан" ще почна да пиша "ибан" за да е по-забавно :] Аз мога да си пиша правилно, но си разнообразявам писането с някоя и друга забавна грешчица :]

Важното е че се разбираме. Кой колкото може :lol:
А за теб DeyanMarkovski, ако разчиташ на тези линкове - по-добе ти препоръчвам да си направиш блог на някоя известна Блог платформа и да си го напълниш с conten, не след дълго време бота ще мине и ще ти индексира - тогава си адваш статии с линкове към сайтовете ти - ето ти готини линкове, 100% натурални и входящи към сайта ти/сайтовете ти. Този номер го четох преди време в един форум - и смея да твърда че е ефикасен.

Ама гледай блога ти да е със сходна тематика като сайтовете ти, така ще е още по-добре за тях - сайтовете. А ова че си геймър е само плюс за лесното разбиране на тази игра наречена Affiliate Marketing. Бъди също така сигурен да си хванеш готино име за блога - да е малко или много SEO.
--------------------------------------------------------------------------------
penis enlargement pills

Blinky каза:
Бъди също така сигурен да си хванеш готино име за блога - да е малко или много
Хахахаха името ще е подобно на me4ka-struvnica-s-golqma-cica.atspace.com и ще е vulk-edinak-s-golqm-patlak.com

БАте незнам дали ще ти върже с пробажбите освен ако не продаваш мечки и вълци за разплот. :lol: :lol: :lol: Ама ще имаш проблеми с shipping-а. Гледай да си ги хванеш преди някой да те изпревари, че сигурно си имат търсения за тези думички. Ха Ха Ха :lol:
-----------------------------------------------------------------
Internet Affiliate Marketing

Да речем че имам сайт с главна страница и с 5 подстраници. Общо 6. Добра идея ли ще е в подписите във форумите да слагам освен линк към главната страница и по един линк към всяка от 5-те подстраници?

Guerilla Marketing или преведено на български "Партизански маркетинг". Това в доста широко понятие и включва всякакви изобретателни техники за реклама, като например:

- пред скъпа кооперация струпваш кашони с фирменото лого - така всички ще си помислят - тука става нещо - тия работят стабилно

- наемаш младеж и девойка да ходят от спирка на спирка и да се возят в автобусите по цял ден за да си говорят на висок глас за определен продукт

Има и други примери - общо взето целта е скрита и спонтанна реклама - която е всъщност най-ефективна от всички

DeyanMarkovski каза:
Как да ги редувам?

в един форум линкваш до главният в друг до върешният и от време на време добавяш втори линк съответо до главен вътрешен....

ами експирементираш

линк до главния

след време добавяш линк до някои вътрешен след месец два три го сменяш на линк до друг вътрешен пеидж

Нека и аз да се намеся по темата! Линковете в подписа са въпрос който ме вълнува и смятам че след директориите, това е втория най лесен и безплатен начин за привличане на потребители. Та нека споделя кои за мен са най добрите форуми за целта.
форум.дата.бг - има доста посетители, обикновено поне 100-тина онлайн
форум.абв.бг - и този е с доста добра посещаемост
форума на еврофутбол - мисля че допускат до един линк - за партньорски програми свързани с гамблинг, бетинг и пр.
форума на бгмама - голямата изненада за мен винаги има поне 300 посетителя онлайн.(в момента са над 1200 онлайн срешу 602 в дата бг)
форума на вашия интернет доставчик - обикновено има хиляди редовни потребители зависи от доставчика.
Като цяло смятам метода за доста сполучлив, и при подходящ текст за линка привлича известен брой посетители на сайта.

Здрасти и добре дошъл, в случай че не съм те поздравил. :) А тези админи от форум.дата.бг - там нещо са против подписите. Аз имах лично от тях че не мога да имам в подписа си линк към този форум. А мненията ми бяха предимно в "ревю на сайт" и такива тематични теми, давайки мнения, а не задаващ тъпи отговори.

А през това време другите пляскаха грозните големи банери към сайтове на hit.bg или star.bg. с мнения от сорта: аве, този сайт е тегав, или съгласен съм с теб, брато. И реших че там не ми е мястото. Много аматюри на едно място не е таргет групата, която търся. :wink: - лично мнение. И спрях да пиша там.

Иначе по темата. Подписите са много добри линкове, особенно ако са на индексирани страници от форума, а още по-добре и такива с PR. Спор няма. Това си и цял пазар - в други форуми дотолкова ги ценят че се купуват и продават. :wink:

Горе