Websolut
Well-Known Member
От: От: Линк билдинг за нов сайт
А ти само дърдориш и коментираш чужди коментари, сподели нещо полезно и това с грешките правописа ли ми следиш.
Помисли малко кому са нужни твоите коментари, освен може би на самия теб, може би се разтоварваш като правиш забележки и следиш за грешките на другите.
Хайде отпусни се и сподели нещо от твоя опит освен ако не е тайна разбира се, па кой вдене вдене, ама с по прости думички моля, че тук не всички са експерти.
И не го приемай като заяждане, а просто като съвет.
Сподели нещо като експерт де, само коментираш, аз не го приемам като заяждане напротив човек трябва да се учи от грешките си, аз не съм експерт в оптимизацията и не претендирам за такъв.Абе ти даже в тези 4 реда и 36 думи пак допусна грешка, ама айде, да не се заяждам с теб. Отивай си чети книжката, когато започнеш да практикуваш, ще разбереш много неща... пък знам ли, може и да не разбереш.
А ти само дърдориш и коментираш чужди коментари, сподели нещо полезно и това с грешките правописа ли ми следиш.
Помисли малко кому са нужни твоите коментари, освен може би на самия теб, може би се разтоварваш като правиш забележки и следиш за грешките на другите.
Хайде отпусни се и сподели нещо от твоя опит освен ако не е тайна разбира се, па кой вдене вдене, ама с по прости думички моля, че тук не всички са експерти.
И не го приемай като заяждане, а просто като съвет.