МВР превзема онлайан ТВ7.

От: МВР превзема онлайан ТВ7.

А га слугуваха на бюрека и пеевски и пари се изливаха с чували не реваха...

Проблемът е, че сред заложената техника е посочен сървър. Без модел, място, серийни номера и т.н. Просто някакъв сървър. Спокойно може да става въпрос и за принтерен сървър или нещо подобно. Патакламата става защото целта не е конфискацията на камери и друго оборудване, а спиране на трите телевизии чрез конфискуване на основните им ефирни сървъри. Представителката на юридическата фирма, наета от КТБ още с влизането си започва да пита къде е ефирният сървър и иска да бъде спрян и иззет. Според хората на ТВ7 ефирният им сървър, откъдето се излъчва телевизията, не е заложен и според документите това е вярно. Частният съдебен изпълнител е наясно с това и затова отказва да пристъпи към конфискация на ефирния сървър. От записите се вижда, че хората на ТВ7 нямат нищо против да дадат камерите и другите неща, които са залог по необслужвания заем.

Тя не е никакъв съдия-изпълнител, а представител на юридическа фирма, наета от КТБ.

От: От: МВР превзема онлайан ТВ7.

ТВ7 влезе в процедура на несъстоятелност по искане на нейните кредитори ...

Нали знаеш как се изпълнява процедура по несъстоятелност?

Това днес бе феодална изцепка.

Накратко събитията: Към 9 или 11 часа отива екип на ЧСИ - нормално; 5 полицаи за поддръжка - приемливо; 3 полицая влизат с екипа, 2 остават на входа - май двата са излишни, 6-то РПУ е на метри от работата на екипа на ЧСИ; "започва" опис и изземване - би трябвало към 15 часа да са отметнали поне половината списък, или ПОНЕ част, а не в 15,30 часа още да не са на първа точка от описа; разчуло се, събрали се сеирджии, викнали полиция - нормално, ако е дошъл един или два екипа с полицаи, аз видях над 20 патрулки в кадър, като кадъра не бе от паркинга на СД на МВР; полицаи застават на входа на сградата и не пускат никой ни на вътре, ни на вън - абсурд!; пристига зам директор на СД на МВР - трябва да има улични размирици и мятане на павета за такъв ранг на терена; в студиото на живо се разхождат униформени и безуниформени индивиди, звънкат любими мелодии по телефони - абсурд, в студиото няма нищо за изземване; индивид - адвокат, според ТВ7, неизвестно на кого, иска за дапочнат от 132-а позиция в списъка, щото имала инструкции да вземе сървъра...; пристига министър и заместник-министър председател - това е ниво за минимум въоръжена масова съпротива, трябва да има престрелка с автомати и базуки, да хвърчат гранати.
Министъра влиза на терена с политически лозунги, все едно е на митинг, а не на силно охранявано и опасно място. После се усети и взе да иска да не се политизират нещата.

Все още хамалите по преноса на ипотекираното имущество не са се изцапали, а часът е 17,30.

Ташаци на рояци е цялата работа.

До колкото разбрах присъства, станало е объркване. Защо TV7 още държат невярна информация на сайта си?

Не знам какво има на сайта, но слушах телефонния разговор със Камарата на ЧСИ - заявиха, че такова лице не фигурира в списъка на ЧСИ.

На мен ми дреме за ТВ7. Както и за всяка друга телевизия. Както и за всеки, дето е теглил заем.
Но по този начин утре някой феодал ще довтаса в дома на всеки от нас.

Инструкциите са били първо да започнат от сървъра и да спрат излъчването!
Това е отмъщението на Тиквата...

Айдееееееееееееееееее викна бърнито братле. :lol:
Инструкциите са били първо да започнат от сървъра и да спрат излъчването!
Това е отмъщението на Тиквата...

КТБ не ще 4 милиона дълг в брой, а иска сървъра на ТВ7.
Що за сървър струва 4 милиона в брой?!

КТБ не ще 4 милиона дълг в брой, а иска сървъра на ТВ7.
Що за сървър струва 4 милиона в брой?!

До колкото разбирам не са 4, а 10 милки евра и поне това, принципно сървъра като е собственост на ТВ7, то е нейн актив и служи като обезпечение - така, че сървъра ще си мине и той по реда - не ми е ясно обаче по какъв ред стават нещата.

През оно ми е за ТВ7, като данъкоплатец имам интерес ФГБВ да направи така, че ТВ7 да покрие задълженията към КТБ-ту по единият или другият начин!

До колкото разбирам не са 4, а 10 милки евра и поне това, принципно сървъра като е собственост на ТВ7, то е нейн актив и служи като обезпечение - така, че сървъра ще си мине и той по реда - не ми е ясно обаче по какъв ред стават нещата.

В ефир цитириха задължение към КТБ на друга фирма, в размер на 44 милиона. И определиха задължението на ТВ7 като "по-малко от една десета на това". Затова писах закръглено на 4 милиона. И бе в лева.
Сървъра е основно средство и си минава наравно с принтер и бюро, например.
Декларираха също, че имали инвеститор, който бил готов да погаси дълга в брой, който заявил това на юристката на КТБ. Нито синдиците, нито юристката, искат пари в брой.

Имал съм среща с ЧСИ, изпратен от кредитор. Нормално е, и присъстваше, юрист от ищеца. Но никой не ми пожела телевизора или пералнята за публична продан, а и двамата искаха да изясня кога ще платя пари в брой.
Кредитор бяга като от чума от вещи за публична продан - сагата по продаване на такива вещи е по-дълга от сериала „Богат, беден". Всеки нормален кредитор търси кеш.
Когато нещата са нормални.

В ефир цитириха задължение към КТБ на друга фирма, в размер на 44 милиона. И определиха задължението на ТВ7 като "по-малко от една десета на това". Затова писах закръглено на 4 милиона. И бе в лева.
Сървъра е основно средство и си минава наравно с принтер и бюро, например.
Декларираха също, че имали инвеститор, който бил готов да погаси дълга в брой, който заявил това на юристката на КТБ. Нито синдиците, нито юристката, искат пари в брой.

Имал съм среща с ЧСИ, изпратен от кредитор. Нормално е, и присъстваше, юрист от ищеца. Но никой не ми пожела телевизора или пералнята за публична продан, а и двамата искаха да изясня кога ще платя пари в брой.
Кредитор бяга като от чума от вещи за публична продан - сагата по продаване на такива вещи е по-дълга от сериала „Богат, беден". Всеки нормален кредитор търси кеш.
Когато нещата са нормални.

Ами виж какво казва човека(около 9,8 милиона +- няколко стотин к, чета на различни места):
"Кредитът на ТВ7 към КТБ е под 10 млн. евро и не е обслужван от 10 месеца", посочи още шефът на Фонда и уточни, че запорираната техника е на стойност 0.013% от кредита.
http://www.banker.bg/obshtestvo-i-p...v-tv7-bila-za-da-motivira-ostanalite-dlujnici

Вискярски, 10 месеца неплащане ..... направо ЧСИ влиза трябва на общо основание да запечата всичко и да изкара всички след като съда е разпоредил така. Чудя са какво са правили целият цирк - влизат добър ден добър ден запечатваме по еди си член от закона и по живо по здраво. Умното е да пуснеш ден предизвестие да се подготви цялата ТВ и да уведоми зрителите и после по процедурата ...

Не е заложена телевизията, а само определени машини, които са нейна собственост. Няма как да запечатат цялата телевизия. Съдия-изпълнителят идва да вземе заложените вещи. Те дори са били приготвени за предаване, както се вижда от записите. Въпросът е, че въпросната представителка на КТБ се е интересувала само от това да спре телевизията, а не да вземе вещите. За да спре цялата телевизия трябва да конфискува ефирния сървър. Той обаче не е описан както трябва и не може да се докаже, че е част от залога. Затова е цялата суматоха.

Samo im дигат рейтинга. Затова е цялата работа.

Не е заложена телевизията, а само определени машини, които са нейна собственост. Няма как да запечатат цялата телевизия. Съдия-изпълнителят идва да вземе заложените вещи. Те дори са били приготвени за предаване, както се вижда от записите. Въпросът е, че въпросната представителка на КТБ се е интересувала само от това да спре телевизията, а не да вземе вещите. За да спре цялата телевизия трябва да конфискува ефирния сървър. Той обаче не е описан както трябва и не може да се докаже, че е част от залога. Затова е цялата суматоха.

Сигурен ли си?
Когато се обяви несъстоятелността на фирма, ЧСИ изземва всичко движимо, а недвижимото се затваря и го ликвидира за да отговори на нуждите на кредиторите започвайки от най-висшите на долу. Всичко отива на публична продан и се ликвидира после се разплащат задълженията. В случаят Тв 7е обявена от съда във фалит - интересното, е че много бързо успяха да го направят това - за нормалните фирми периода е 2-3 години ...

Последно редактирано:

Сигурен ли си?
Когато се обяви несъстоятелността на фирма, ЧСИ изземва всичко движимо, а недвижимото се затваря и го ликвидира за да отговори на нуждите на кредиторите започвайки от най-висшите на долу.
Телевизията е под наем в някакъв търговски център. Едва ли притежава каквито и да е недвижими имоти, които могат да се запечатат.

На кой му пука за това телевидение

На кой му пука за това телевидение

Плясни още някъде по форума дълбоконесмислени изказвания, и отнасяш червеното!

И прочети как работи този форум и къде има полза да се спами до 50 мнения.

Горе