Микро Нишови Сайтове - Extended How To

От: Голям зор да съм първи и к'во?

Последната е елементарна взимай нея, 2 статии, он пейдж сео и си в топ 20. 3-тата си заслужава малко по-дълга играчка, че има хубави търсения и cpc.
Как намери думите ? Деа, голям съм мързел, гледам намирате подходящи думи не толкова трудно.

Какво показват следните показатели IC, RDD, RDP ?

IC - индексирани страници
RDD - Уникални домейни от който има линкове към всички страници
RDP - Уникални домейни към тази страница

Разгледах му сайтовете на този от флипата и ми направи впечатление адсенса, който е точно под банерам, все едно меню. Това не беше ли забранено?
hххp://adrenalinesocks.net/

Re: Голям зор да съм първи и к'во?

Защо да е забранено? Забранено е ако го смесиш с твоето меню. Примерно ако сложи Начало ... рекламите ... Контакти За нас.
Така че да си мислят хората, че е част навигацията на сайта. Не че сега не изглежда така де :), но е по-друго.

И аз това го забелязвам в почти всеки mns сайт.
Но на мен най интересното ми беше как докарва трафик и приходи като сайтовете не са класирани. :(

И аз това го забелязвам в почти всеки mns сайт.
Но на мен най интересното ми беше как докарва трафик и приходи като сайтовете не са класирани. :(

photoshop :twisted: може да са от социалки - фейс, туйтър, но малко ме съмнява

Добре нещо не мога да разбера Competition каква роля играе в случая ?Има ли значение дали е low,medium или high за цената на клик ? CPC-то на думата ми е $6,10 competition-a е low
колко да очаквам на клик ?

Competition е твойта конкуренция, за самият сайт. Демек колко сайта има още с тази дума, колко са силни и такива :) С други думи дали би се класирал лесно в ТОП-а.

Цената на клик, която гледаш никога не е реална. Просто е приблизителна, като в повечето случаи е по-ниска :(

snux мисля че той питаше за adwords,а там това не е така както си го казал.

Това е каква е конкуренцията от рекламодатели.Когато е low рекламодателите са много малко.Тоест няма да имаш постоянно реклами по тази дума които да се въртят в сайта ти.Когато е high значи там има рекламодатели и ще правиш пари, щото ще се въртят реклами с точно тази дума в сайта ти.На теб това ти е целта :)

А за цената на клик получаваш приблизително към 50% от сумата на клик.

Не
по горе ти обясних.Това значи че няма никакви рекламодатели за това са тези цифри там.

Някои може ли да ми даде 2-3 примерни сайта с добро он-пеидж сео?
Не ми се дават $27 за готова дума+статии и дизайн.Също така за статиите iwriter ли да ползвам? Кажете и други сайтове ако знаете.

На предните страници бях изброил какво да се направи за он пейдж сео, бяха и допълнили.

Като за начало не виждам privacy policy page, която е задължителна за Адсенс.

Думита я сложи в italic и underline. Ако може h2 и h3 да вмъкнеш. 2-рата статия не знам защо е на About, принципно на About не се слага адсенс и има там съвсем кратко нещо.
Махаш адсенса от Privacy policy като я сложиш, от about us и от contact, така или иначе почти не влизат там, пак правила на Адсенс. За рекламите в сайдбара ползвай "Display widgets" много удобно плъгинче, чекваш на кои страници да не ти показва рекламите.

По колко статии трябва да се слагат долу горе?

Последната е елементарна взимай нея, 2 статии, он пейдж сео и си в топ 20. 3-тата си заслужава малко по-дълга играчка, че има хубави търсения и cpc.
Как намери думите ? Деа, голям съм мързел, гледам намирате подходящи думи не толкова трудно.

Scrape върши чудесна работа като ми ги извади после за диип скрейп ги пускам и после в маркета.

Абе момчета колко думи можеше обработва след ъпдейта маркет самурая преди бе 800

Горе