Просто еказтния домейн .ком или нет яко спомага.
На мен ми е пределно ясно че .ком домейна помага но ако регна същият блогър домейн с две статии ще те прескоча като бръз влак малка гара
Относно доводите на Валчо че никой няма да напише директно името на домейна.блогър.ком е прав, но когато става въпрос за МНС където обикновено домейна е лонгтейл.ком едва ли има много идиоти дето да го пишат ейтака на слука да видят къде ще попаднат. За справка да си погледне аналитикса и да види колко са му директните влизания.
Ако си поставял сайта само тук ,значи сега ще сриваш някой колега от форума който не е прочел достатъчно добре темата .Та така стана с мен дето си постнах сайта тук, сега .org някой го е взел Та да си знаете не си показвайте сайтовете никъде.
Какво мога да направя по въпроса с конкуренцията ? Ако не се лъжа dimitar_ak беше казал, че може да я "свали" по някакъв си начин.
пс. я драсни 1 лс по тоя въпрос да ми кажеш какво можем да направим.
Да и със средно или високо ниво на рекламодатели.На високо ниво от рекламодатели взимам по 80 цента на кликЦелта е да има и свободен домейн тази няма много смисъл, тъй като всички домейни са заети и ще има много конкуренция. Главната цел за МНС е да се търсят думи със свободени домейни и минимална конкуренция.