Микро Нишови Сайтове - Extended How To

От: Голям зор да съм първи и к'во?

Хич не се сетих че може да не се сетят какво е това, ще им ги напиша в пъти, мерси за съвета.

Re: От: Голям зор да съм първи и к'во?

Май и при мене стана като с Fozzy, закачиха се 2-ма човека в iwriter и на 1вия час се отказват, странна работа, сега след като втория се отказа никой не се е закачил. Може би това че посочих денситото да е 1-3% и да има думава в 3 heading-a ги е изплашило, ще го променя ако не се закачи никой до няколко часа.

Мотят съвет взимайте статиите да са хубави по смисъл и след си нагласяите плътноста на киурдите сами според сео стила ви :)

Като го промених да е по-просто колко пъти да използват и къде ми прати вече 1. Бяха обаче супер много параграфи по 1-2 изречения, иначе от контент не беше толкова зле, на места граматически грешки и някои изрази дето нямат много смисъл ама за 5 минути ще я оправя, лошото е че избързах и я reject-нах то за 3$ какво да искам, то сигурно като видят че 1 път е реджекнато няма да се навият повече ще видим де, та не намерих начин да видя реджекнатите статии, който и да е там все пак се е потрудил малко така или иначе не трябваше да го таковам... ако може кажете.

При мене е зле работата. 4 клика от единия сайт на стойност 0.20 цента :(
Пак смених рекламите и ще ги оставя така ден - два дано да тръгнат иначе ще прибягвам към контент лок и някво CPA

Втория сайт не се ли развиваше по добре.Но според мен, ако е са софт хората биха търсили някаква информация за него и кликаемоста е по малка,а посещенията как са ?
И аз чакам сега да пуснат някое кодче за намаление, че да взема няколко .net домейна :D

Посещенията са около 100, в смисъл под 100 не падат. А кликовете са предимно от него

В сайт с около 150 посещения дневно имам по 5-7 евра на ден приход. Нещо ти куца. Какво може да е то:

1. Неправилно разположени реклами.
2. Нерелевантни реклами.
3. Дума с нисък cpc и конкуренция при рекламодателите.
4. Некомерсиална дума.

Re: Голям зор да съм първи и к'во?

Абе къде мога да продавам ключови думи? Става въпрос, че намирам поне по 10-15 думи дневно в порядъка на 1000-8000 екзакт търсения, слаба конкуренция, cpc повече от $1 и свободен .com, .net, .org.

Гледам една дума тръгва от $10 нагоре, пък микро нишов сайт от $40. Дефакто един сайт се прави за по-малко от 10 минути + 2-3 статии за $15 и се получава чиста печалба от $35, което си е екстра :)

Та, къде мога да ги продавам, дайте идеи. В digital point трият темите. За black hat world нямам нужния акаунт. В warrior форума не знам дали има пазар за такова нещо. Яд ме е като тези думи си заминават, така или иначе ги имам, но нямам ресурса на всяка една да сложа сайт. 10 думи дневно са си $100 за домейни + около $100 долара за статии и още толкова за линкбилдинг като минимум. Няма откъде да вадя $300 дневно. Ако имах, аз щях да си ги ползвам.

Дайте идеи.

Пусни да продаваш тук, пък може и по някоя да подариш :pPP
А за домейни излизат много кодове, та може и по-тънко да се мине.

От: Re: Голям зор да съм първи и к'во?

С думите и аз съм така сега искам да видя какво ще стане, с първия сайт и ако се развие добре направо, ще пусна още 7-8 сайта, като аз не целя пари от adsens, държа ги един месец и след това продавам сайтовете,колкото да мога да давам снимки за реализиран приход.
Сега наблюдавам този търг
https://flippa.com/2721934-51-last-month-2-high-pr-adsense-sites-no-work-1-no-reserve-fast-sale
300 долара за 2 такива сайта поне според мен си е супер, а и думите му не са с много търсения.

А за домейните и аз така, чакам сега да пуснат код, ама те го е, кога не ми трябват пълно с кодове, когато ми трябва няма никакъв :(

Абе къде мога да продавам ключови думи? Става въпрос, че намирам поне по 10-15 думи дневно в порядъка на 1000-8000 екзакт търсения, слаба конкуренция, cpc повече от $1 и свободен .com, .net, .org.

Гледам една дума тръгва от $10 нагоре, пък микро нишов сайт от $40. Дефакто един сайт се прави за по-малко от 10 минути + 2-3 статии за $15 и се получава чиста печалба от $35, което си е екстра :)

Та, къде мога да ги продавам, дайте идеи. В digital point трият темите. За black hat world нямам нужния акаунт. В warrior форума не знам дали има пазар за такова нещо. Яд ме е като тези думи си заминават, така или иначе ги имам, но нямам ресурса на всяка една да сложа сайт. 10 думи дневно са си $100 за домейни + около $100 долара за статии и още толкова за линкбилдинг като минимум. Няма откъде да вадя $300 дневно. Ако имах, аз щях да си ги ползвам.

Дайте идеи.

При моя тест с купената дума още нямам изкарани пари :))
А и много танци имаше миналата седмица

attachment.php

Прикачени файлове

• Screen Shot 2012-04-05 at 1.01.22 PM.png
    Screen Shot 2012-04-05 at 1.01.22 PM.png
    38.6 KB · Преглеждания: 160
От: Re: От: Голям зор да съм първи и к'во?

В сайт с около 150 посещения дневно имам по 5-7 евра на ден приход. Нещо ти куца. Какво може да е то:

1. Неправилно разположени реклами.

Как трябва да се счита за праивлна подредба че ми стана интерсно - имаш ли снимка да покажеш

Valcho днеска очаквай ЛС.
За правилната позиция за рекламите бях постал снимка в темата по-рано как съм аз и имам около 10% ctr.

Абе нямат нищо общо поне на първия сайт. 971 сигурно нямам на месец на който и да е сайт. Сега гледам от 15 до 30 март на 2 сайта, 840 импресии, 36 евро.

Мисля да пусна сайт с дума която е за продукт,но се чудя каква да е статията.
Думата е като цяло за продукт примерно не е за определен телефон,а самата дума е телефон :D
И се чудя каква да е статията :(

Re: Голям зор да съм първи и к'во?

Ето какво е диаманта сред останалите камъни - 1600 екзакт, ком и нет свободни - 25.92 ДОЛАРА CPC :) Я да видим какво ще излезе :)

Кой купува .org ред ком и нет интересно :)

Не съм гледал, сигурно са дропени домейните. Пък и има някои, които правят нон-профит сайтове и си предпочитат .org, респективно "organisation".

Горе