Кофти интерпретация на думите ми ! Изобщо не го плюя човека, напротив - съгласна съм с всичко, което казва, но ми е тъпо някой само да дава акъл как да го направим ние, пък да бяга да работи при тия, дето има файда да се работи ! И моля те, щом така свирепо се нахвърляш - обясни ми как точно да се поуча от тоя успял човек и да постигна неговите успехи, чрез въпросната поука ? Радвам се, че е успял и изобщо не мразя богатите хора ! Възхищавам се дори на тези, които са успели с престъпления, щото са имали куража да го направят. Аз лично съм вложила страшно много труд и нерви в бизнеса си и за последните 12 години съм почивала точно 10 дена, но се оказа напразно. Явно от всяко дърво свирка не става, та и от мен успял човек, но все си мисля, че ако бях в нормална държава тоя труд щеше да даде плодове... Това е друга тема, но държа да отбележа, че това, което ме подразни в интервюто с човека е лицемерието и противоречието в думите му. Не може да казваш ''няма смисъл да се прави бизнес тук'', а после да казваш ''хората чакат на готово, а не са предприемчиви'' ! И не се пали толкова, аз съм що-годе интелигентен човек и ще те разбера ако говориш по-спокойно.