madgooglebot
Well-Known Member
Абе ти наистина си изплискал легена. Косопад нямам, грандоман не знам как реши, че съм. Я ми кажи и на кого точно се подмазвам, че нещо през живота си не помня на никого да съм цепил басма? Дай да видя къде съм се подмазал?
Аргументът никога не ми е бил дали нещо е хакнато или не, а че ти очакваш някакви чудеса, пък и ако може за без пари, сигурно щото си много специален и си оня грандиозен клиент дето никой няма да забележи, ако утре спре да си плаща . Но след това аргументът ми премина в това, че ти според мен нещо не си наред. От там и хапчетата. Не ме мисли аз колко се потя - здрав съм колкото искаш, а и не е по темата.
Ти ме категоризираш, категоризирам те и аз..някаф трабъл? Съвсем нормална реакция и съждения на база видяното/написаното от теб.
А по "казуса" пак казвам, нямаш идея какво е станало, но веднага клепаш, че темата е нулната и бъкана с хакнати файлове (въпреки, че двете нямат грам връзка..) и разбира се веднага хвърляш вината в клиента, а по дефаут той е прав, не знам дали знаеш това.. едва ли някога си работил с клиенти, не и физически