redrum
Well-Known Member
От: Моля ако има по запознати със законите и договорите да помогнат.
Отивай при адвокат, няма какво да го мислиш.2.60 на час
Отивай при адвокат, няма какво да го мислиш.2.60 на час
Някой от по-горе изказалите се за дисциплинарно уволнение искам да питам: Вие умате ли служители? Някога имали ли сте подчинени? А уволнявали ли сте?
Да уволниш дисциплинарно не е просто нещо. Нито става от днес за утре, нито е ей така щото ти е скимнало. Правят се 3 предупреждения.
Сигурен л иси че имаш право да показваш договора онлайн ?
Преди година четох много лоши отзиви за работа в макдоналдс и същия казус, как ги карат да подписват договор.
Мисля че има вариант да им теглиш две майни.
Ти не си изкарал обучението. Напускаш на втория ден значи нещо не е наред ако се стигне до съд, няма да издържи и мисля че те няма да искат да се ходи на съд...
600 лева за тях не е сума за която си струва да рискуват.
Занимай някое предаване с този проблем?
Порови в нета, не си първия.
За каква заплата говорим тук ?
и откъде накъде млад предприемач ще ходи в макдоналдс? доколкото знам за 500 -600 лева на месец и то ебаси гърча?
Толкова ли са зле нещата наистина в онлайн бизнеса, ти си във форум за предприемачи, а отиваш да се гърчиш като общак ?
И докато пишех този пост, ми се обади заместник управителката да ми каже утре само да ида да си занеса униформата когато ми е удобно.Попитах дали нещо друго трябва да нося и нейния отговор беше - не само това
За каква заплата говорим тук ?
и откъде накъде млад предприемач ще ходи в макдоналдс? доколкото знам за 500 -600 лева на месец и то ебаси гърча?
Толкова ли са зле нещата наистина в онлайн бизнеса, ти си във форум за предприемачи, а отиваш да се гърчиш като общак ?