Ами да, аз ти я дадох за да печеля пари като си я сложиш в сайта :] Споко аз и да не печелих пари от тва пак щях да ти дам търсачката. А тогава беше точно 1 април и реших да те поизлъжа че аз съм я направил.Anabel каза:Тъй ли :evil:
Anabel каза:за DeyanMarkovski нали питаше от къде знам че Симс е най-продаваната игра за всички времена? Ето виж тук виж коя е и пак ще си говориме :wink: 8)
Anabel каза:Та кой не е чувал за симс???
Няма нищо че е коректен, тоя източник няма нищо общо, защото ние спорим коя игра е най-популярна, а твоя източник показва коя е най-купувана. И това, че кой не е чувал за Sims не е довод, с който да докажаш че Sims е най-популярна, защото по същата логика аз мога да кажа "Counter Strike е най-популярната, защото кой не е чувал за Counter Strike", или пък да кажа "Warcraft е най-популярната, защото кой не е чувал за Warcraft"Anabel каза:Говоря за компютърна игра :wink:
Няма значение важното е че моя източник на информация е коректен така че няма кво да спориш
Е ся Warcraft ли е незнам ама симс е най-популярната.Та кой не е чувал за симс???
Аз пък за първи път чувам за WarcraftDeyanMarkovski каза:Няма нищо че е коректен, тоя източник няма нищо общо, защото ние спорим коя игра е най-популярна, а твоя източник показва коя е най-купувана. И това, че кой не е чувал за Sims не е довод, с който да докажаш че Sims е най-популярна, защото по същата логика аз мога да кажа "Counter Strike е най-популярната, защото кой не е чувал за Counter Strike", или пък да кажа "Warcraft е най-популярната, защото кой не е чувал за Warcraft"Anabel каза:Говоря за компютърна игра :wink:
Няма значение важното е че моя източник на информация е коректен така че няма кво да спориш
Е ся Warcraft ли е незнам ама симс е най-популярната.Та кой не е чувал за симс???
Как така, Warcraft е страшно популярна.Anabel каза:Аз пък за първи път чувам за Warcraft
Ми не съм какво да направя :roll:DeyanMarkovski каза:Как така, Warcraft е страшно популярна.Anabel каза:Аз пък за първи път чувам за Warcraft