Аз тука кво поватарях на всички филамрчета да не се занимават с тия глупости. Айде ся, който е набутал пари в тва СУПТО да пие една студена вода и успех.
Това е една добра новина, и сега се чудя кой ще компенсира бизнеса, набутал пари за да стане СУПТО фен. Което доказва едно нещо, ГЕРБ и всички малоумници, които са в управлението приемат и гласуват глупости, колкото да покажат на хората, че вършат нещо, а в същото време създават предпоставки за сериозни сътресения на всеки един бизнес. Както и с решенията си забавят, а в някои случаи и спират, работата на частника, от където пряко се отразява и на прихода, а от там на данъка, който ще трябва да плати. Което по мое лично мнение е да вземеш пистолет и да почнеш да се прострелваш в крайниците, докато скоро не стигнеш до главата. След това е гейм овър.
Забелязал съм, че това, а май и предишното (но вече съм загубил спомени), взимат решения, които по никакъв начин не помагат да бизнеса, дори играят нещо като пречки и сериозни препятствия. Не знам защо го правят, но едно знам - взимането на такива недомислени решения са грешни най-вече защото облагоденстват определени бизнеси (обикновено свързани с властта) и постоянното недоглеждане (поглеждането от призмата на частния бизнес как би се отразило) какво представлява на практика съответното решение. И ето - всичко е на лице.
А защо са го отменили? Отговорът е много лесен - защото е недоразумение, което и те не могат да контролират въпреки всичките допълнителни глупости идващи на няколко месеца като допълнения и поправки. И още една причина, не знам дали е така, но заради сегашната обстановка и протести, остава и да накарат и бизнеса да излезе. Гледат да засегнат по-малко социални групи, които да им кипне.
И да, имаме и нов министър на финансите, който незнайно как така бързо обърна палачинката, но повечето хора, ще си кажат, еми той има нови виждания, знае какво прави и други такива, но истината е, че и той няма да може да се справи с мазаляка около тази наредба, предложена и приета от някои красиви умове.