Малко ще вдигна темата, защото нещо странно ми направи впечатление последно време. Нещо, което виждам често. А не е гот. Бих го оприличил с тази картинка:
За какво става дума? За следното:
Засичам в пазара и други сериозни теми хора с негативен рейтин, демек - червен. С каква идея, ти светиш червен, имаш не повече от 100 мнения и си тръгнал да правиш сделки? Все едно да влезеш в някое кафе са скъсиш дистанцията с някоя мацка и да и говориш отблизо, а преди това да си ял чесън. Защо давам това за пример. Защото е точно същото. Вони му на единия, но не и на този, който е ял, нали?
Искам да попитам тези хора (отчитам и факта, че някой ги е нашарил с някаква цел,не по тяхна вина, но и това ми е чудно как се случва, ако не е без да иска някой), които си седят червени, какво по дяволите им струва да дадат някой друг полезен пост или тема във форума? Колко от безценното им време, в което сигурно правят милиони, ще се пропилее, ако решат да минат в зелено? Има едни с брутална репутация, такива не толкова и едни дето си ринът дъното и си се кефят на факта. Няма лошо, щом им доставя вътрешна ч***я. Нямам против. Имам, но все пак сме в либерален форум.
Просто ми е чудно кой търгува с такива хора, как се чувстват такива хора и в живота ли са с негативен рейтинг?
Някой ще ми кажат
"Ама то на мен не ми трябва, аз и така си се оправям". Много хубаво, но това ли обясняваш на партньора си -
"Хората ме мислят за кофти, ама реално не съм". Аз пък мисля, че празните приказки без доказателства са идеален начин да се влезе в определението
LOSER. Как така ти си готин и много полезен, а в същото време си приклякал повече негатив от пасив. Или казано по друг начин, не си направил нищо за да събереш положителен рейтин, а си сгафил някъде, за да отнесеш негативен. Странна работа. Дано усещат сарказъма ми тези хора в последните две изречения.
Повече стигнали до този момент с негативния рейтинг определено не са си направили труда на минат през
правилата на форума. Да не говорим, че никога няма да бъде полезен. Няма лошо. Някои идват взимат и си тръгват, като се сетят пак го правят. Нещо като:
Нека се замислят тези, които смятат, че това е начина. Да, нека си цъкат, но аз не смятам, че дадено общество ще извлече ползи от такива хора, но всяко общество ги има.