lowriderzzz
Well-Known Member
е ако се регистрирам с моето име и с неговия адрес имах в предвид
Може да е кофти клон. В кварталният клон на Райфайзен Банк са супер, но друга в центъра - нямам думи. :twisted:Ужас, ПИБ на първо място. Егати ламерската банка за чекове.
а за колкот време си получаваш парите в сметката и 5 евро до каква сума чек е?Аз си открих сметка в СЖ Експресбанк специално за осребряване на чекове. Всеки път като отида с чек ме гледат странно и после дълго търсят къде са им бланките, но ги предпочитам защото в клоновете им никога няма опашка, а комисионната им за чекове е 5 евро. Иначе имам сметка в ПИБ и ми е дошло до гуша да вися на опашки и накрая да си говоря с некомпетентни момиченца.
И аз съм в SG и до преди нова година ги получавах за по-малко от 30 дни, а тази година започнаха да ги забавят. чашата преля с декемврийския чек - 45 дни. Реших да ги сменям, поне за чековете.а за колкот време си получаваш парите в сметката и 5 евро до каква сума чек е?
Толкова е и средното при повечето банки. Просто е въпрос на персонал и държание към клиентите, независимо от калибърат им.24-30 дни в ПИБ, екстра са си!
На мен от райфайзен ми дават документА да ви питам, дават ли ви някакъв документ, че сте оставили чек за осребряване? Днес го оставих в Експресбанк и като я попитах за мен някакъв документ има ли, тя каза не. Сега по никакъв начин не мога да докажа, че съм депозирала чек.