uni-web Well-Known Member 1 Септември 2014 #61 От: Най-доброто правителство след повратната 97 година Малиииииии, това как съм го пропуснал и как го няма Разбойко в анкетата. Пълна дискриминация, не е честно така, сега щеше да е повел класацията
От: Най-доброто правителство след повратната 97 година Малиииииии, това как съм го пропуснал и как го няма Разбойко в анкетата. Пълна дискриминация, не е честно така, сега щеше да е повел класацията
T tprodanov Member 2 Септември 2014 #62 От: Най-доброто правителство след повратната 97 година Ами в анкетата на офнюз го имаше... Пък резултатът - същия...
От: Най-доброто правителство след повратната 97 година Ами в анкетата на офнюз го имаше... Пък резултатът - същия...
Вискяр Градинаров Well-Known Member 2 Септември 2014 #63 От: Re: От: Най-доброто правителство след повратната 97 година ktomov каза: Още един мандат за Костов и положението щеше да е съвсем различно. Увеличете... Не знам доколко би било различно. Вероятно да. Но Костов се оказа най-слабия политик в лично отношение. При следващ мандат - вързан в кърпа, да го оплескаш, се иска някакъв садо-мазо талант.
От: Re: От: Най-доброто правителство след повратната 97 година ktomov каза: Още един мандат за Костов и положението щеше да е съвсем различно. Увеличете... Не знам доколко би било различно. Вероятно да. Но Костов се оказа най-слабия политик в лично отношение. При следващ мандат - вързан в кърпа, да го оплескаш, се иска някакъв садо-мазо талант.
J jkminkov Active Member 5 Септември 2014 #64 От: Най-доброто правителство след повратната 97 година http://www.segabg.com/article.php?id=715829
plamenmm New Member 14 Октомври 2014 #65 От: Най-доброто правителство след повратната 97 година Най-доброто правителство според мен още не е дошло на власт :!:
От: Най-доброто правителство след повратната 97 година Най-доброто правителство според мен още не е дошло на власт :!: