Re: От: Наръчник за нови потребители
Здравей и добре дошъл при нас.
Надявам се престоят ти да е пълноценен и определено да останеш с нас.
Относно това, което си писал. За съжаление, предполагам не си част от общество за първи път, и тук си има някакви правила. Не са мега строги или непосилни за който и да е потребител. Ще ми бъде приятно да се свържеш с мен или с друг модератор на форума и да ми кажеш какво ти е нужно, за да видим с какво можем да помогне,
Няма как да нямаме тази "голяма тъпотия", защото ето как изглежда секцията ни Пазар на Ен език:
Надявам се да погледнеш и през нашите учи, за да разбереш защо са тези мерки за сигурност.
За момента рекламодателите са много далеч от твоето виждане, което го доказва и с рекламата, която е предимно бартерни отношения. И за да държим форума чист и в някакви правила, се налага тази мярка. Има и платена опция, която е:
http://www.predpriemach.com/premium/
Моя съвет е позавърти се наоколо, покоментирай, и ако нещо е толкова смешно, кажи ни, за да помогнем с каквото можем. Всеки бърза и това ми е ясно, но не може заради това да рискуваме сигурността на форума. Просто правилата са за всички и смея да твърдя, че сме един от най-свободно мислещите и толерантни форуми.