Нашествието на нелегални имигранти в Европа

От: От: От: От: От: От: Нашествието на нелегални имигранти в Европа

Ами цитирам источника, който цитираш и ти.
Ако искаш да се върнем до Мохамед и да го наречем него основен виновник, защото е проповядвал исляма и от там тръгна всичко. :)

Хайде отговори ми сега, кой е дал на диверсионна група терористи/идиловци/аллах-акбаровци сателитни снимки на руската база в Латакия? И защо?
Източник
Блица са се позовали на друг източник.

От: От: От: От: От: От: От: Нашествието на нелегални имигранти в Европа

Хайде отговори ми сега, кой е дал на диверсионна група терористи/идиловци/аллах-акбаровци сателитни снимки на руската база в Латакия? И защо?
Източник
Блица са се позовали на друг източник.

Без да иска @redrum ти даде отговора.

Това сериозно ли е, ще ме прощаваш, ама дейлимейл е като нашето блиц.

пп Информацията в онази статия е от книга написана от офицера. Това е първоисточника, а не дейли мейл. :)

От: От: От: Нашествието на нелегални имигранти в Европа

Не знам кой от двамата чете и твърди глупости. :)
Mюсюлманско братство какво общо има с Ал Кайда/ИДИЛ?

От: Нашествието на нелегални имигранти в Европа

Има общо с това, че дори не помниш твърденията си. :)

@redrum Ислямистки движения в Ирак възникват благодарение на незаконното американско нахлуване и войната там. Това, че четеш някакви глупости из интернет, какво да направя?

С Мюсюлманско братство ти доказах, че исламистко движение в Ирак има още от 40-те години. С това и цялата ти теория как САЩ ги създава и са виновни за всичко отива в..... да не казвам къде. :)

От: От: Нашествието на нелегални имигранти в Европа

Има общо с това, че дори не помниш твърденията си. :)

С Мюсюлманско братство ти доказах, че исламистко движение в Ирак има още от 40-те години. С това и цялата ти теория как САЩ ги създава и са виновни за всичко отива в..... да не казвам къде. :)
ЦРУ създава Ал Кайда. Не ми е известно Мюсюлманско братство да действа по начина, по който действа тази организация.

Ето ти малко инфо, пак от уики:

Организацията води началото си от няколко по-малки групировки, създадени по време на съветската операция в Афганистан през 1980-те год., когато са активно подкрепяни и обучавани от ЦРУ и Саудитска Арабия. За това свидетелстват множество доказателства, сред които статия във в. "Гардиън" на бившия британски външен министър Робин Кук[1], както и известните снимки от 1980-те год. на Збигнев Бжежински (тогава държавен секретар на САЩ) с Осама бин Ладен в Афганистан [2] [3].
Не виждам какво повече трябва да ти се доказва. Мюсюлманско братство нямат думата за нищо, не участват в никакви процеси, не правят атентати, не завземат територии.

От: От: От: От: От: От: От: От: Нашествието на нелегални имигранти в Европа

Без да иска @redrum ти даде отговора.
пп Информацията в онази статия е от книга написана от офицера. Това е първоисточника, а не дейли мейл. :)
Твоята работа е малко такава:
8113518210_73c12c79b6_z.jpg

@ EGraphix, както казах само те съжалявам. Няма по-заблуден човек във форума от теб. Всички те направиха на сол.. Ти сам си направи изводите, дали изобщо има смисъл да пишеш глупостите си, с които сам се изложи жестоко. Ако нямало НАТО, щели да сме автономна територия. По-голяма глупост не бях и чувал. Точно заради НАТО, ще бъдем автономна територия, отделно сега сме просто летище..

Братле в момента само се чудя, да се смея ли или да плача за теб? Пишеш такива глупости, а дори не ти и плащат сигурно.. Май ще смея. Очаквам отговора ти, просто такива филми ги навърташ, че се учудвам вече откъде ги мислиш. Направо си за НЕНовите (или както беше там) или за блога на Иво Инджев. Едно към едно сте си двамката. :D:lol:

ПП: Още един въпрос на колко години си?

@ EGraphix,

ПП: Още един въпрос на колко години си?

Само не знам защо @matematician не си влезе в политическия профил, ами хаби този?

EGraphix, кажи защо се държиш недемократично? Не ми оттовори одеве.

Много умело бягаш по тъч линията, но черно на бяло се вижда, какво твърдиш в онзи пост и доказателство, че е невярно, а то беше "ислямски движение". Мюсюлманско братство е такова. Факт. Без значение как дейста и какво правят.

Да минем на Ал Кайда.

Значи какво става... Съветския съюз нахлува в Афганистан. Резултат: Афганистан е окупиран от СССР. В следствие на това се заражда съпротива, която води битки със СССР. Чак след това САЩ се намесва, като започва да подпомага и обучава СЪПРОТИВАТА срещу РЕЖИМА.

Организацията води началото си от няколко по-малки групировки, създадени по време на съветската операция в Афганистан през 1980-те год., когато са активно подкрепяни и обучавани от ЦРУ и Саудитска Арабия.

И кой сега е главния виновник, този който нахлува в Афганистан, окупира го, налага си режима в следствие на което се отганизира съпротива? Или САЩ, които помагат на съпротивата да бутнат режима. ( в последстви по стечение на отстоятелствата се трансформират в терористична организация ) всичко това се вързва с твърдението, че преди анти-американската пропаганда от СССР към мюсюлманите те са заедно със САЩ. И в следствие на нея се обръщат към хората, които първоначално са им помагали.

пп Това много прилича и на ситуацията в Сирия. Замени АСАД с СССР и опозицията в Сирия със съпротивата в Афганистан. Случаенос?! Те нещата се навързват от само себе си.. ама трябва да се мисли.

Ти наистина си болен мозък обаче! Ква сирийска опозиция повтаряш постоянно, като сирийците са най-малко от всички в тая организация. Все едно да дойдат тука сърби и албанци + нашите мангали и да се обявят за българската опозиция. Ай стига вече с шизофренията, не виждаш ли, че си сам срещу всички. Шанса всички ние да бъркаме, а само ти да си прав какъв е според теб?

Много умело бягаш по тъч линията, но черно на бяло се вижда, какво твърдиш в онзи пост и доказателство, че е невярно, а то беше "ислямски движение". Мюсюлманско братство е такова. Факт. Без значение как дейста и какво правят.

Да минем на Ал Кайда.

Значи какво става... Съветския съюз нахлува в Афганистан. Резултат: Афганистан е окупиран от СССР. В следствие на това се заражда съпротива, която води битки със СССР. Чак след това САЩ се намесва, като започва да подпомага и обучава СЪПРОТИВАТА срещу РЕЖИМА.

И кой сега е главния виновник, този който нахлува в Афганистан, окупира го, налага си режима в следствие на което се отганизира съпротива? Или САЩ, които помагат на съпротивата да бутнат режима. ( в последстви по стечение на отстоятелствата се трансформират в терористична организация ) всичко това се вързва с твърдението, че преди анти-американската пропаганда от СССР към мюсюлманите те са заедно със САЩ. И в следствие на нея се обръщат към хората, които първоначално са им помагали.

пп Това много прилича и на ситуацията в Сирия. Замени АСАД с СССР и опозицията в Сирия със съпротивата в Афганистан. Случаенос?! Те нещата се навързват от само себе си.. ама трябва да се мисли.

В момента говорейки ни тази плява от съчинени уж факти, все едно се опитваш да ни обясниш, че нашите опълченци на Шипка са терористи, а турската армия е защитавала територията на България от тях... Излагаш се и то много. В предния си пост сложих една карикатура, видя ли я? Защо си въобразяваш, че всички тук са/сме далтонисти?

Отговори ми на моя въпрос бако..
https://www.youtube.com/watch?v=0f4Xim15tvQ
Ето да видиш опозицията как е!
Първия филм, който бе български каза, че е на Бареков. Сега този, като е руски пак ли не става? Защото американски няма да видиш!

То в спора се ражда истината, ама твоето са глупости. Обясни моля, каква е тая сирийска опозиция, дето няма сирийци в нея?

От целя пост се хвана за 2 думи ли ? Няма какво повече да добавя в такъв случай.. извинявам се че ви развалих седянката. Отказвам се... :)

В момента говорейки ни тази плява от съчинени уж факти, все едно се опитваш да ни обясниш, че нашите опълченци на Шипка са терористи, а турската армия е защитавала територията на България от тях... Излагаш се и то много. В предния си пост сложих една карикатура, видя ли я? Защо си въобразяваш, че всички тук са/сме далтонисти?

Това го твърдиш ти и твойте братя по седянка... вие твърдите, че опозицията са терористи. А Българите на Шипка се точно опозиция (опълчение, съпротива) срещу Турския режим (робство) наложен на нашата земя и те се борят срещу тоя режим за да си върнат земята. Явно нямаш капацитет да го осъзнаеш. :) В момента си вкара най-големия автогол...

А ти що бягаш от отговора? На шипка са българи срещу турци, тука какви са?

Защо се хващате само за едно изречение от целия ми по-горен пост? Горните факти защо не ги коментирете? Или и те са лъжа?

Това го твърдиш ти и твойте братя по седянка... вие твърдите, че опозицията са терористи. А Българите на Шипка се точно опозиция (опълчение, съпротива) срещу Турския режим (робство) наложен на нашата земя и те се борят срещу тоя режим за да си върнат земята. Явно нямаш капацитет да го осъзнаеш. :) В момента си вкара най-големия автогол...

Ако наистина си вярваш, си клиничен случай.
Но признавам ти едно: Дори с тези глупости, успешно постигаш основната цел на един трол- да размие темата. Не знам защо ти се връзваме и по този начин позволяваме да се размие темата!

КъФ автогол бе, психопат, трол! Не знам що се занимавам и аз с тебе, сякаш си нямам друга работа:cry: Много си неадекватен, то чак не е интересно, само изнервяш с простотия!

В Афганистан какви са? Афганистанци срещу СССР. Голям автогол и за теб..

Горе