Нашествието на нелегални имигранти в Европа

От: Нашествието на нелегални имигранти в Европа

Аз давам факти... войната в Афганистан не си я съчинявам аз. Относно горния ми пост. Кое е глупост, би ли ми казал? Че българите на Шипка не са опозиция (опълчение,съпротива) ли? Че не се борят срещу турския режим (робство) ли ? Че не се борят за земята си ли? Кое точно е глупост... ако аз съм клиничен слъчай, не знам ти за къде си. :)

От: От: Нашествието на нелегални имигранти в Европа

КъФ автогол бе, психопат, трол! Не знам що се занимавам и аз с тебе, сякаш си нямам друга работа:cry: Много си неадекватен, то чак не е интересно, само изнервяш с простотия!

Кое точно е простотията, че в Афганистан няма битки между афганистанци и СССР ли? Автогол даже е меко казано..

Аз давам факти... войната в Афганистан не си я съчинявам аз. Относно горния ми пост. Кое е глупост, би ли ми казал? Че българите на Шипка не са опозиция (опълчение,съпротива) ли? Че не се борят срещу турския режим (робство) ли ? Че не се борят за земята си ли? Кое точно е глупост... ако аз съм клиничен слъчай, не знам ти за къде си. :)

Сега, явно наистина си вярваш. Относно тезата ти-ДА, опълченците са били опозиция, съпротива и т.н. Това е факт. Разликата със Сирия е, че Сирия сега се опитват да я поробят точно тези, които ти наричаш (ОПЪЛЧЕНИЕ И СЪПРОТИВА), и които в действителност са един платен башибозук, който коли, беси и разстрелва жени и деца. Пак да ти обясня, че наистина вече дори не си струва да ти отговарям и да размивам темата.
България.500г. робство.Опълчение за освобождаване на Родината след 500 годишно робство.
Сирия. Свободна държава. Ислямисти-платени и въоръжени от Запада и Саудитска Арабия с цел поробване на Сирия!
Автогол се вкарва с топка. В твоя случай си вкарваш автократуна, пълна с плява, там където слънце не огрява. :cry:

Абе човеко, къде отиваш в Афганистан постоянно, тука говорим за Сирия. Кажи защо в сирийската опозиция няма сирийци? Обясни ми по детайлно за автогола, че не мога да те разбера! Нямаше ли да е странно, ако в българското опълчение, нямаше българи? Така да го кажа, че белким разбереш какво имам предвид.

Кое точно е простотията, че в Афганистан няма битки между афганистанци и СССР ли? Автогол даже е меко казано..

Сега, явно наистина си вярваш. Относно тезата ти-ДА, опълченците са били опозиция, съпротива и т.н. Това е факт. Разликата със Сирия е, че Сирия сега се опитват да я поробят точно тези, които ти наричаш (ОПЪЛЧЕНИЕ И СЪПРОТИВА), и които в действителност са един платен башибозук, който коли, беси и разстрелва жени и деца. Пак да ти обясня, че наистина вече дори не си струва да ти отговарям и да размивам темата.
България.500г. робство.Опълчение за освобождаване на Родината след 500 годишно робство.
Сирия. Свободна държава. Ислямисти-платени и въоръжени от Запада и Саудитска Арабия с цел поробване на Сирия!
Автогол се вкарва с топка. В твоя случай си вкарваш автократуна, пълна с плява, там където слънце не огрява. :cry:

Нямам думи.

Нали стигнахме до извода, че ИДИЛ е приемник на Ал Кайда. По-горе стана ясно, че Ал Кайда се формира от афганистанската съпротива срещу СССР. Тази съпротива тогава е подпомагана от САЩ.

Ал-Кайда (на арабски: القاعدة, al-Qā'idah, "основата") е сунитска ислямистка терористична организация, ръководена от саудитския терорист Осама бин Ладен и неговия заместник египтянина Айман ал Зауахири.

Организацията води началото си от няколко по-малки групировки, създадени по време на съветската операция в Афганистан през 1980-те год., когато са активно подкрепяни и обучавани от ЦРУ и Саудитска Арабия.

Пак питам кой е виновния, понеже много добре го избягвате този въпрос. СССР който окупират Афганистан и си налагат режима, следствие на който се организира афганистанска съпротива. Или САЩ които помагат на тази съпротива и я обучават. Кой е релния виновник? Не е ли този, с който започва всичко, този който окупира чужда държава и създава предпоставките. Не знам на какъв език вече да го нашиша за да го разбереш....

пп Надявам се че @ iliqnktz вече разбра защо споменавам Афганистан. А дано..

Да го дам и нагледно, белким някой вдене. Да не излезне после, че си измислям и събитията в Афганистан.

Навлизането на Съветската армия на територията на Афганистан, декември 1979 година.

SovietInvasionAfghanistanMap.png

Първата фаза на съветското нахлуване включва битки на армията на СССР с различни групи на афганистанската съпротива. Съветската войска нахлува през два сухопътни маршрута и един въздушен коридор, като набързо установява контрол над големите градски центрове и военни бази. Наличието на съветски войски не внася необходимото спокойствие в държавата, а изостря положението. Съветските войници често се сблъскват с градски въстания.

Ако и това никой не го разбере... просто нямаме база за разговор.

Последно редактирано:

Много тъпи опити да ни вкараш в спора за яйцето или кокошката. Трол!

В грешка си, т.е. вярваш на пропагандата. Дай ми снимка на Бен Ладен с някой руснак. Аз ти давам снимка на Бен Ладен с човек на ЦРУ.
http://www.veteranstoday.com/2012/01/26/tidbits-what-is-being-held-back-from-you/
Видеото са го изтрили, но снимката си стои.
Ето ти и среща на Буш старши с брата на Осама Бен ладен 1 ден преди инсценировката на 11 септември 2001г.
http://www.liveleak.com/view?i=43b_1381127815

Относно инвазията- убийството на американския посланик в Афганистан инсценирано от ЦРУ и повода на САщ да започнат да финансират и обучават "опозицията".
В Либия също ЦРУ си убиха посланика, за да нападнат и свалят Кадафи.
Провери колко посланици са си убили сами САЩ и как във всичките са се втурнали да правят демокрация!

В грешка си, т.е. вярваш на пропагандата. Дай ми снимка на Бен Ладен с някой руснак. Аз ти давам снимка на Бен Ладен с човек на ЦРУ.
http://www.veteranstoday.com/2012/01/26/tidbits-what-is-being-held-back-from-you/
Видеото са го изтрили, но снимката си стои.

Ти си частен случай чесно... факти от войната в Афганистан били пропаганда. Или не четеш или просто не искаш да признаеш фактите: Щатите и подкрепата им идва при вече създанени оранизации за съпротива на СССР. Тоест вече ги има. И тая подкрепя не я отричам даже... напъсал съм че ги спонсорират и обучават, точно твоя човек Бен Ладен е обучаван от сащ. Не го отричам.. как да го обесня не знам вече. Просто първопричината за всичко е нахлуването на СССР в чужда страна - Афганистан. По-просто не мога да го обясня.. даже и снимки пуснах. Всеки сам да преценява... безмислено е явно да го водим този спор.

Тя съпротивата в Афганистан се бие срещу СССР... той ми вика дай снимка с руснак. Е кажи чесно..

пп Ей сега те разбрах, какво си мислиш че твърдя: Че СССР умишлено е създала съпротивата в Афганистан. Не мога вече наистина.. :D

Не не твърдя това... твърдя, че съпротивата се създава следствие на нахлуването на СССР.

Последно редактирано:

Сирийски бежанец от Алжир се сбил със сирийски бежанец от Гана, понеже сирийски бежанец от Афганистан продал опиум на сирийски бежанец от Мали, а сирийски бежанец от Габон успял да открадне дрогата и парите и избягал. Оказало се, че сирийският бежанец от Алжир и сирийският бежанец от Габон са братя и са сирийски бежанци от Мароко.

ИДИЛ е приемник на Ал Кайда
Пропускаш, че всички сме приемници на две маймуни от Централна Африка. Ерго, Обама и членовете на ИДИЛ са роднини.

Набий си го в главата.

Ако САЩ не бяха дали пари, не бяха обучили и не бяха дали оръжие на Ал Кайда, Ал Кайда щеше в момента да се крие в пещерите в Афганистан и да яде плъхове. Те са абсолютно виновни и отговорни за това, че създадоха ислямистко чудовище.

Ако САЩ не даваха пари за ислямизацията на Пакистан, Пакистан в момента щеше да е светска държава. Сега е ЯДРЕНА сила. Запомни - ЯДРЕНА.

Ако САЩ не подкрепяха Катар и Саудитска Арабия, нямаше тези две държави да са проводник на уахабизъм. Прочети какво е уахабизъм. Да ти помогна, това е идеологията на ИДИЛ.

Ако САЩ не подкрепяха т.нар. Сирийска опозиция, Асад до сега щеше да ги е смазал. Съответно гражданската война в Сирия щеше да е свършила. Съответно нямаше да има бежанци и повод за всякаква африкано-азиатска сган да нахлува в Европа.

Не разбирам какви Русии и какви глупости постоянно са ти в глава. Много ясно, че за всеки нормален човек ще е по-добре Асад да е в Сирия, отколкото банда ислямисти главорези, които разпъват на кръст и ядат човешки сърца (ако искаш ще ти пусна линк от това какви ги върши умерената опозиция). Същото се отнася и за Египет, и за Либия. Ама дреме ми на к*ра, че били диктаторски режими. Бяха мирни СВЕТСКИ режими, сега е некотролируем ислямситки хаос. Имаш ли въобще идея кой воюва в Либия срещу Кадафи, рамо до рамо с НАТО.

[h=1]Кои са либийските бунтовници? НАТО и Ал Кайда заедно срещу Кадафи[/h]

Нато мато, идва 2025, в която над 50% от 18 годишните в България ще са цигани. Тогава ми е интересно кво ще стане, а не е много далече.

Може ли линк откъде черпиш тази статистика?

Не за друго, а защото през 2000 година един учен проф. някой си Митев твърдеше същото за 2015 година.

От: От: Нашествието на нелегални имигранти в ЕвропаЕв

Нищо чудно, мисля така процедират с всички религии. Ако си спомняш, нашия Калоян Махлянов му позволиха да се ожени за японка след като прие японско име и според японските традиции.

Може ли линк откъде черпиш тази статистика?

Не за друго, а защото през 2000 година един учен проф. някой си Митев твърдеше същото за 2015 година.

Не знам кой професор, но ето малко данни, прави си изводите - https://docs.google.com/spreadsheet...63rE1x1nQ4kMEfoFcK2VdmCqQ/edit#gid=1250600278

Набий си го в главата.

Ако САЩ не бяха дали пари, не бяха обучили и не бяха дали оръжие на Ал Кайда, Ал Кайда щеше в момента да се крие в пещерите в Афганистан и да яде плъхове. Те са абсолютно виновни и отговорни за това, че създадоха ислямистко чудовище.

Ако САЩ не даваха пари за ислямизацията на Пакистан, Пакистан в момента щеше да е светска държава. Сега е ЯДРЕНА сила. Запомни - ЯДРЕНА.

Ако САЩ не подкрепяха Катар и Саудитска Арабия, нямаше тези две държави да са проводник на уахабизъм. Прочети какво е уахабизъм. Да ти помогна, това е идеологията на ИДИЛ.

Ако САЩ не подкрепяха т.нар. Сирийска опозиция, Асад до сега щеше да ги е смазал. Съответно гражданската война в Сирия щеше да е свършила. Съответно нямаше да има бежанци и повод за всякаква африкано-азиатска сган да нахлува в Европа.

Не разбирам какви Русии и какви глупости постоянно са ти в глава. Много ясно, че за всеки нормален човек ще е по-добре Асад да е в Сирия, отколкото банда ислямисти главорези, които разпъват на кръст и ядат човешки сърца (ако искаш ще ти пусна линк от това какви ги върши умерената опозиция). Същото се отнася и за Египет, и за Либия. Ама дреме ми на к*ра, че били диктаторски режими. Бяха мирни СВЕТСКИ режими, сега е некотролируем ислямситки хаос. Имаш ли въобще идея кой воюва в Либия срещу Кадафи, рамо до рамо с НАТО.

[h=1]Кои са либийските бунтовници? НАТО и Ал Кайда заедно срещу Кадафи[/h]

Мислех че поне ти ще се съгласиш до някаква степен накрая. Но явно си решил да си правиш на луд.

Набий си в главата следното... ако СССР не беше нахлул в Афганистан, нямаше да се налага никой да плаща на никой, както и никой нямаше да се налага да обучава никой.

САЩ и СССР(Русия) са еднакво виновни.

Спирам да пиша по темата.

Не знам кой професор, но ето малко данни, прави си изводите - https://docs.google.com/spreadsheet...63rE1x1nQ4kMEfoFcK2VdmCqQ/edit#gid=1250600278

Ти изобщо разгледа ли го това? Абсолютно нищо в тези файлове не подкрепя твоето твърдение . Стига сте се хващали на някакви панически, апокалиптични предсказания. Пълни глупости !

Спирам да пиша по темата.

:D Най-добре ще направиш. Темата е "Нашествието на нелегални имигранти в Европа". Нито в Русия има такова, нито в САЩ. Никога не е късно човек да спре да се излага. :wink:

Ти изобщо разгледа ли го това? Абсолютно нищо в тези файлове не подкрепя твоето твърдение . Стига сте се хващали на някакви панически, апокалиптични предсказания. Пълни глупости !
Малка хипербола. Ама много малка. Я цъкни на таба малцинства и виж тренда къде отива. Тогава ми кажи, че са 'пълни глупости'

Горе