ти нали беше анархист по убеждения?На безскрупулните и на идиотите не им пука, но трябва ли да бъдем всички такива?
По-скоро атеист, но не и анархист.ти нали беше анархист по убеждения?
Това важи за всички начинания къде не държиш юздите на това де се случва с тебе и с доходите ти...То си беше в реда на нещата да изгърмят разни сайтове с хиляди уникални посетители и нулево съдържание вътре. Мисляожа си, като почнеш да правиш по 3-5к месечно от адсенс и изведнъж те порежат, как ли се чувстваш? Щото човек лесно почва да харчи бързите пари, а после трудно се свиква с липсата им.
успя ли да задържиш тези приходи или пандата те върна назад? Успя ли да заобиколиш филтрите или ако не, успя ли да компенсираш промените с нови проекти, за да задържиш или увеличиш приходите от адсенс?
Нещата много се промениха от лятото насам...
Радвамсе много за теб! Старая се да постигна и аз този успех, засега съм много далеч, но твоя пример ми дава силата да вървя напред - значи можело, значи става.
Имам само един въпрос - нямаш ли с кой да споделиш тази радости и гордост? Постовете ти миришат на звездна болест и грандомания.
И след като си на толкова високо и недосягаемо ниво, защо се излагаш да се караш с по-низши от теб създания? Дори и да заслужават.
Просто ползвайте цитати като се храните,wanderer забрави да смениш профила или отговаряш вместо AMOUN?