redrum
Well-Known Member
От: Ненормалната Европа
Ще ме извиняваш, но никаква еволюция няма в това да се възстановяват практики от античността. Нищо ментално и извисяващо няма в днешната ситуация, напротив, превръщаме се в животни. За циганите - там където са ги кастрирали ги няма.
Ще ме извиняваш, но никаква еволюция няма в това да се възстановяват практики от античността. Нищо ментално и извисяващо няма в днешната ситуация, напротив, превръщаме се в животни. За циганите - там където са ги кастрирали ги няма.
Аз защитавам традиционния морал на народа ми, нищо повече. Това определя законът тук, а не нещо друго.1. да си ''у дома си'', не те прави едновластен собственик, защото не живееш сам! Както искаш другите да се съобразяват, така и ти трябва да го правиш!
Но те не са способни да бъдат истински семейства. Изборът си го правят те. Никой няма да ги ограничи да създадат традиционно и истинско семейство. Истинското семейство може да има деца по естествен път.2. Гейовете не искат ''по-специални''права, а същите, които важат за хетеросемействата!
А кой е забранил на хомодвойките да съжителстват?По естествен път и много хетеро-двойки не могат да имат деца, какво предлагаш - да им забраним да съжителстват ?
Аз познавам децата около мен - мои и на приятели. Виждам как копират моделите на поведение на родителите си и знам, че ако на детето му липсва единия тип родител, това ще го осакати. Колкото за половото определение, ти имаш ли деца? Знаеш ли как малките момиченца говорят, че ще се оженят за бащите си като пораснат? Знаеш ли какво би се случило, ако примерът е друг? И няма нищо вродено в тези влечения, това е научно доказано. Гей не можеш да се родиш, нито да ти бъде заложено генетично. Просто защото гейовете са плод на хетерсексуална връзка и няма как да се появи гей ген, който да ги направи такива. Хомосексуализмът е болест и мода, и не трябва да се толерира и поощрява. Ако можеш, докажи ми естествения характер на това поведение, че "се раждаш" такъв. Давай.Ти колко деца на гей родители познаваш?