Ненормалната Европа

От: Ненормалната Европа

Ще ме извиняваш, но никаква еволюция няма в това да се възстановяват практики от античността. Нищо ментално и извисяващо няма в днешната ситуация, напротив, превръщаме се в животни. За циганите - там където са ги кастрирали ги няма.

1. да си ''у дома си'', не те прави едновластен собственик, защото не живееш сам! Както искаш другите да се съобразяват, така и ти трябва да го правиш!
Аз защитавам традиционния морал на народа ми, нищо повече. Това определя законът тук, а не нещо друго.

2. Гейовете не искат ''по-специални''права, а същите, които важат за хетеросемействата!
Но те не са способни да бъдат истински семейства. Изборът си го правят те. Никой няма да ги ограничи да създадат традиционно и истинско семейство. Истинското семейство може да има деца по естествен път.

По естествен път и много хетеро-двойки не могат да имат деца, какво предлагаш - да им забраним да съжителстват ?
А кой е забранил на хомодвойките да съжителстват?

Ти колко деца на гей родители познаваш?
Аз познавам децата около мен - мои и на приятели. Виждам как копират моделите на поведение на родителите си и знам, че ако на детето му липсва единия тип родител, това ще го осакати. Колкото за половото определение, ти имаш ли деца? Знаеш ли как малките момиченца говорят, че ще се оженят за бащите си като пораснат? Знаеш ли какво би се случило, ако примерът е друг? И няма нищо вродено в тези влечения, това е научно доказано. Гей не можеш да се родиш, нито да ти бъде заложено генетично. Просто защото гейовете са плод на хетерсексуална връзка и няма как да се появи гей ген, който да ги направи такива. Хомосексуализмът е болест и мода, и не трябва да се толерира и поощрява. Ако можеш, докажи ми естествения характер на това поведение, че "се раждаш" такъв. Давай.

Ред, ще го направя, само че утре. И обещавам по-задълбочен анализ на твърденията ти !

Успех, ще чакам.

Браво Тео ! Има надежда българина да събуе потурите някога !
Интересно...имаш НУЛЕВА толерантност към някои видове дрехи и
ОГРОМНА толерантност към "специфични членове" на обществото ни.
Прочетох твои постове в теми във форума и в някои други области мненията
ни са сходни, но позициите ти в тази тема ме шокират.:shock:
Надявам се просто да си чешеш езика, а не наистина да мислиш това, което пишеш.

redrum, освен всичко друго, гейовете имат и друг начин на мислене.
При осъзнатите педерасти, желанието да се наложат, да се изявят,
да бъдат винаги забелязвани и в центъра на вниманието е приоритет номер 1.
Познавам 3-ма такива и най-отговорно мога да кажа, че това им качество
го има при тримата! Плюс това са и нахални -
смятат се за нещо повече от другите.
Иначе не ми пречат хора с такива наклонности, стига да не си ги
афишират и натрапват, както и да не са ми в къщата и в близкия кръг.:)

Просто имат големи компекси за малоценност и разклатена психика. Много от тях осъзнават, че нещо не им е наред и за това ги избива на такова държание, плюс голямо количество злоба. Абе все едно злобни жени, ама в мъжки тела.

Просто имат големи компекси за малоценност и разклатена психика. Много от тях осъзнават, че нещо не им е наред и за това ги избива на такова държание, плюс голямо количество злоба. Абе все едно злобни жени, ама в мъжки тела.
Да, така е по-точно казано. Гледат да си избиват комплексите, обикновено търсят да имат власт.

Не съм се сещал да мисля подробно по темата, но ако се поразровим в историята,
дори в най-новата, може би ще открием, че жаждата за власт ги обединява, дори в политиката,
което вече е опасно. Както се твърди, в Европ.парламент голяма част са с други наклонности.:rolleyes:

Тук има интересна статия,
че по неписани правила, ако един път се закачат, издърпват във властта себеподобните си.

Последно редактирано:

Това ми звучи като пе*ераска мафия, може и те да управляват дееба тес пеераси, като гледам какви закони прокарват в ЕС, направо като мода го направиха

nandi - за какви европейски ценности говориш? Тези ценности са от ЕС, а ЕС няма нищо общо с ценностите. Ние сме в ЕС за да сме консуматори и да ни използват. На всичкото отгоре ни казват какво да правим - с каква големина да са краставиците, доматите и как да си чукаме жената. Утре ще ми почука някой на вратата и ще каже- не чукаш правилно жена си - не така - така не е европейско - трябва да я чукаш ето така - и ще иска той да я чук*

Първо: Ето какво намерих по въпроса дали гейовете се раждат такива или семейната среда е виновна:''Въпреки големия брой изследвания и до днес се водят дебати по въпроса за причините за хомосексуалността. Нито един от предложените досега отговори на този въпрос не са еднозначно подкрепени с доказателства. Основните становища са, че хомосексуалността е продукт на вродени конституционални, генетични или хормонални фактори, или че е придобито под въздействието на разнообразни социални фактори след раждането поведение. Съвременното научно мнозинство защитава позицията, че различните форми на хомосексуалността се определят от комплексни фактори.''

- Аз също мисля, че семейната среда не определя сексуалните наклонности, защото по същата логика нямаше да има семейства, които се сдобиват с дете-гей и са толкова потресени от факта, че прекъсват всякакъв контакт с него. Щом те са ''нормални'' и са възпитавали това дете според своите възгледи, защо тая трагедия им се случва тогава ? Изключвам, разбира се случаите на сексуално малтретирани деца (предимно в домовете), но там имаме като цяло такава зверска деформация на психиката, че дори ''редно'' и ''нередно'' са объркани понятия за тях.
ReminD, напълно споделям мнението ти за ЕС и глупостите с които се занимават, за да оправдаят огромните си заплати некадърните чиновници ! Аз обаче не изхождам от разпоредбите и законите, а от собствената си толерантност и търпимост.
Към всички: Разбирам, че не харесвате гейовете - аз също никога не съм казвала, че ги харесвам, но щом така или иначе ги има и не ми пречат с нищо, не виждам причина да се боря и роптая срещу тях. Това е разликата между мен и вас ! Никой не може да промени света, според собствените си възгледи, защото в него живеят прекалено много и прекалено различни хора. Единственото решение е толерантност и компромис от страна на всички хора в обществото - това естествено не важи за тези, които нарушават законовите и етични принципи, за другите - живи и здрави !

- Аз също мисля, че семейната среда не определя сексуалните наклонности, защото по същата логика нямаше да има семейства, които се сдобиват с дете-гей и са толкова потресени от факта, че прекъсват всякакъв контакт с него. Щом те са ''нормални'' и са възпитавали това дете според своите възгледи, защо тая трагедия им се случва тогава ?
С това си нещо само затвърждаваш това, което казва Ред, че е болест.

С това си нещо само затвърждаваш това, което казва Ред, че е болест.
Ако се родиш в семейство на клошари, а имаш страхотен талант на художник, това прави ли те болен ? Не всичко извън нормата е болест ! А и Ред твърдеше, че гей-семействата ще отгледат дете-бъдещ гей - в такъв случай си противоречи ! ...Освен ако не смята, че е заразна болест ?!

Първо: Ето какво намерих по въпроса дали гейовете се раждат такива или семейната среда е виновна:''Въпреки големия брой изследвания и до днес се водят дебати по въпроса за причините за хомосексуалността. Нито един от предложените досега отговори на този въпрос не са еднозначно подкрепени с доказателства. Основните становища са, че хомосексуалността е продукт на вродени конституционални, генетични или хормонални фактори, или че е придобито под въздействието на разнообразни социални фактори след раждането поведение. Съвременното научно мнозинство защитава позицията, че различните форми на хомосексуалността се определят от комплексни фактори.''
Прочети горното и пак ми кажи, че се раждаш такъв. Тук се радвам, че има напредък. Не споря, че може да има хормонални смущения в някой човек и за това да е избрал този път, но при много хора не е така. Извинявай, от ученическите си години познавам човек, който си беше с жени и после изведнъж стана педал. Как става този номер?

Аз също мисля, че семейната среда не определя сексуалните наклонности, защото по същата логика нямаше да има семейства, които се сдобиват с дете-гей и са толкова потресени от факта, че прекъсват всякакъв контакт с него. Щом те са ''нормални'' и са възпитавали това дете според своите възгледи, защо тая трагедия им се случва тогава ? Изключвам, разбира се случаите на сексуално малтретирани деца (предимно в домовете), но там имаме като цяло такава зверска деформация на психиката, че дори ''редно'' и ''нередно'' са объркани понятия за тях.
Напротив, семейната среда е тази, която формира сексуалността в ранна детска възраст. Детето първо се самоопределя като личност, после като стане на 2-3 започва да се самоопределя полово. Момиченцата искат да приличат на майките си и си мечтаят да се омъжат за бащите си, като пораснат. Играят си на сватби, имитират поведението на големите и го копират. Какво би станало, ако едно момченце вижда, че има двама мъже за родители. Ако ги вижда да се целуват, ако ги свари да правят секс? Каква представа за света ще изгради това в него? Ти какво си мислиш, че семейството няма никакво влияние върху сформирането на личността на младите хора ли?

Към всички: Разбирам, че не харесвате гейовете - аз също никога не съм казвала, че ги харесвам, но щом така или иначе ги има и не ми пречат с нищо, не виждам причина да се боря и роптая срещу тях. Това е разликата между мен и вас ! Никой не може да промени света, според собствените си възгледи, защото в него живеят прекалено много и прекалено различни хора. Единственото решение е толерантност и компромис от страна на всички хора в обществото - това естествено не важи за тези, които нарушават законовите и етични принципи, за другите - живи и здрави !
Ти не можеш да проумееш елементарни неща. И на мен не ми пречат, ако не си водят политическите борби. Не ме интересува кой на кой го слага, а дали ще общувам с такива си е мой личен избор. Не приемам обаче някой да ми налага модели на поведение, да ме заливат отвсякъде с подобни неща, да искат да правят децата ми "толерантни" по техните разбирания. Въобще никакво решение не е тая толерантност, тя е диктатура на малцинствата върху мнозинството.

Ти сега що го слушаш тоя педал? Той психично болен, бе, за това ги пише тия работи в консервативните сайтове :lol:
Айде сега реши първо за себе си коя линия ще следваш - болест ли ще е, възпитание ли, средата пък ли, не би ли семейство; после рови в нета :p

Прочети горното и пак ми кажи, че се раждаш такъв. Тук се радвам, че има напредък. Не споря, че може да има хормонални смущения в някой човек и за това да е избрал този път, но при много хора не е така. Извинявай, от ученическите си години познавам човек, който си беше с жени и после изведнъж стана педал. Как става този номер?

Напротив, семейната среда е тази, която формира сексуалността в ранна детска възраст. Детето първо се самоопределя като личност, после като стане на 2-3 започва да се самоопределя полово. Момиченцата искат да приличат на майките си и си мечтаят да се омъжат за бащите си, като пораснат. Играят си на сватби, имитират поведението на големите и го копират. Какво би станало, ако едно момченце вижда, че има двама мъже за родители. Ако ги вижда да се целуват, ако ги свари да правят секс? Каква представа за света ще изгради това в него? Ти какво си мислиш, че семейството няма никакво влияние върху сформирането на личността на младите хора ли?

Ти не можеш да проумееш елементарни неща. И на мен не ми пречат, ако не си водят политическите борби. Не ме интересува кой на кой го слага, а дали ще общувам с такива си е мой личен избор. Не приемам обаче някой да ми налага модели на поведение, да ме заливат отвсякъде с подобни неща, да искат да правят децата ми "толерантни" по техните разбирания. Въобще никакво решение не е тая толерантност, тя е диктатура на малцинствата върху мнозинството.
И от цялата тупурдия, не разбрах: Защо ''здрави'' семейства се сдобиват с хомосексуални отрочета, щом като средата е толкова определяща ?
И щом гейовете толкова не ти пречат, защо скачаш така на думата ''толерантност'' ? И какви чак толкова невъобразими права искат те - да се женят помежду си ? С какво това лично на теб ти вреди ? Да приемем, че са възпитани и културни и не се чукат по улиците... защо да има значение тогава, дали Пешо и Гошо само се чукат или си имат подпис в рамка ? Знаеш ли колко лесно могат да се сдобият с деца, ако закона не им позволява, за лесбийките пък е още по-лесно и какво тогава ? Пак нищо не можеш да промениш.
Колкото до твоя познат - може винаги да е бил такъв, но да го е криел, а може пък да има влечение само към определен човек ?! Скоро коментирахме един филм с подобен сюжет, много хубав, между другото, ето го:http://zamunda.net/details.php?id=398476 Знам, че няма да го гледате, ама ...

Защото много други неща влияят на формирането на личността и за съжаление понякога семейството е безсилно. Голяма част от хомосексуалистите също така са преживели някакви травми като малки, които са им променили психиката. Скачам срещу думата "толерантност", защото тя не значи нищо друго освен "специални права". Те не могат да се женят, защото бракът е исторически формирала се институция между МЪЖ и ЖЕНА. Когато им разрешат да се женят следват и други неща, едно от които е осиновяването на деца. А относно моя познат, да скрит е бил сигурно :lol: Или просто си беше нормално момче, докато не попадна в лоша среда?

защо да има значение тогава, дали Пешо и Гошо само се чукат или си имат подпис в рамка ?
Защото едното си е лична работа, а другото е обществено признание, което противоречи на смисъла на институцията "брак". Да не говорим от християнска гледна точка.

Знаеш ли колко лесно могат да се сдобият с деца, ако закона не им позволява, за лесбийките пък е още по-лесно и какво тогава ? Пак нищо не можеш да промениш.
Не бъди толкова сигурна кой какво може и какво не може.

Ти сега що го слушаш тоя педал? Той психично болен, бе, за това ги пише тия работи в консервативните сайтове :lol:
Айде сега реши първо за себе си коя линия ще следваш - болест ли ще е, възпитание ли, средата пък ли, не би ли семейство; после рови в нета :p
Не е генетично бе мила приятелко, не е онаследено :) Всичко което си изброил не се самоизключва, а взаимно се допълва. Случаи много, фактори най-различни.

Колкото до това какъв е автора на статията, не ми пречи че е педал. Аз съм толерантен човек и изслушвам чуждото мнение ;)

Не е генетично бе мила приятелко, не е онаследено :) Всичко което си изброил не се самоизключва, а взаимно се допълва. Случаи много, фактори най-различни.

Колкото до това какъв е автора на статията, не ми пречи че е педал. Аз съм толерантен човек и изслушвам чуждото мнение ;)

мила приятелко ще викаш на сина си, а ти се научи да си последователен когато спориш...

мила приятелко ще викаш на сина си, а ти се научи да си последователен когато спориш...

Тъкмо гледах типичното за изследванията на Фройд смесване на половете в един абзац.

Аз съм последователен Тео, а ти се опитваш да се намесваш в чужд спор и не допринасяш с нищо за него. Обясних ти като на човек, не вдяваш, какво да направя? А и син нямам, дай Боже един ден да имам и задължително ще му обесня.

Горе