Ненормалната Европа

От: Ненормалната Европа

Не виждам да си допринесъл с нещо по темата. Навярно очакваше да пусна снимки с употребата на любимите ти плодове и зеленчуци. Не се прави на много грамотен, защото не си. Имаме си вече един Тео в темата, или пиши нещо смислено, или не пиши.
И какво да пиша? Как се лижат кучешки задници ли?
Темата е тъпа и е нужна само на твоето его! Много държиш Света да се движи по твоите виждания. Каквото кажеш ти - само това е право и Истина.
Не съм Фройд и не мога да те анализирам и поставя диагноза. Но е хубаво да се срещнеш със специалист.

Всеки ден в България загиват трима души по пътищата. В почти всички случаи причината е човек. Това прави 3-4 члена на форума да спрат да пишат тук. По причина, независеща от тях. И причина окончателна.
За мен такава тема е много по-интересна и смислена, отколкото зоофилията и мъжете със сутиени, които ни натрапваш!

Тролове се възпират най добре като НЕ им се пише в темите... ама това никой не го спазва

Къде съм казал, че искам хомосексуалните отношения да се забранят или да се изкоренят? Просто не искам да се натрапват на нас, нормалните, нито да се пропагандират като нещо здравословно и препоръчително на подрастващите.
Стига бе, ред ! Колко хомосексуални видя днес да се целучат, че даже да се държат за ръка ? В България това е възможно само на обособени за целта места, където никой не те кара да присъстваш. Никой нищо не ти натрапва и не ти пропагандира, като здравословно! - на подрастващите също ! Проблем на подрастващите е, че повечето живеят в среда, в която е ''мнооо яко'' да се гледат и случат азисовци и всякакви негови копия от ромски произход - аз не съм виновна, че обществото ни, като цяло е оскотяло. Ако имам дете, ще му показвам тези ''медийни вселени'' само, като пример за пошло и просташко, но пък ще му обясня, че хора, като Деси-солджъра са с различни предпочитания и в това няма нищо лошо ! Не може да обобщаваме ей така ангро ''тези са такива, щом са от тоя вид'', в случая ''гейовете са педофили''. Сред хетеро-хората има доста фризьори, това не значи, че всички хетеросексуални са фризьори, нали !

Вискяр, темата изобщо не е тъпа.
Виж коментарите под всяка публикация на полит.тема в някой новинарски сайт
и прочети мненията на хората.
Почти във всяко трето пише за гейевропейските ценности, щастливите кокошки
и еднаквите краставици, което значи, че им е писнало от тях.
Там е работата, че други искат Света да се движи както кажат те.
Редрум само обръща внимание на този факт.

nandibandi, май наистина не разбираш какво ти се отговаря.
Или се правиш, че не разбираш за какво точно става въпрос.
Не си в час за децата - сегашните слушат Д2 и Криско, а Азис от години не е на мода.

Е то антиевропйеската пропаганда е посъвместна. Много е лесно националните правителства да винят за всичко ЕС, а не проблема да е у тях. Стил БГ! А и сега борбата ЕС да се цоцализира и фашизира.

От: От: Ненормалната Европа

И какво да пиша? Как се лижат кучешки задници ли?
Темата е тъпа и е нужна само на твоето его! Много държиш Света да се движи по твоите виждания. Каквото кажеш ти - само това е право и Истина.
Не съм Фройд и не мога да те анализирам и поставя диагноза. Но е хубаво да се срещнеш със специалист.

Всеки ден в България загиват трима души по пътищата. В почти всички случаи причината е човек. Това прави 3-4 члена на форума да спрат да пишат тук. По причина, независеща от тях. И причина окончателна.
За мен такава тема е много по-интересна и смислена, отколкото зоофилията и мъжете със сутиени, които ни натрапваш!
Нищо не ти натрапвам. Това е форум, като не ти е интересно и смяташ темата за маловажна - не чети. Но само да вметна, имам лични приятели клинични психолози, които мислят като мен. Май се опитваш по болшевишки, когато срещнеш политически противник, просто да го обявиш за невменяем. Доста изтъркано Вискяре :) Бъди здрав и сади расад.

Стига бе, ред ! Колко хомосексуални видя днес да се целучат, че даже да се държат за ръка ? В България това е възможно само на обособени за целта места, където никой не те кара да присъстваш. Никой нищо не ти натрапва и не ти пропагандира, като здравословно! - на подрастващите също ! Проблем на подрастващите е, че повечето живеят в среда, в която е ''мнооо яко'' да се гледат и случат азисовци и всякакви негови копия от ромски произход - аз не съм виновна, че обществото ни, като цяло е оскотяло. Ако имам дете, ще му показвам тези ''медийни вселени'' само, като пример за пошло и просташко, но пък ще му обясня, че хора, като Деси-солджъра са с различни предпочитания и в това няма нищо лошо ! Не може да обобщаваме ей така ангро ''тези са такива, щом са от тоя вид'', в случая ''гейовете са педофили''. Сред хетеро-хората има доста фризьори, това не значи, че всички хетеросексуални са фризьори, нали !
Ще ти отговарям поетапно:

- редовно виждам лесбийки да се целуват. Педалите сигурно са по-срамежливи, но всяка година виждам покрай педалския парад. Не знам за какви места говориш и че не е възможно да се целуват или интимничат на публични места. Кое по-точно ги спира?

- напротив, пропагандира се с филми, медии, статии, известни личности. Никой не говори за това как тия хора след време им се налага да ходят с памперси, защото се изпускат по голяма нужда. Никой не говори за насилието в тези двойки (брутално по-високо от нормалните двойки), никой не говори за връзката с престъпленията срещу деца, а тя е факт!

- аз не обобщавам за отделните личности на хомосексуалистите, а за хомосексуалното поведение. То е болест. Личностите не ме интересуват. Ако един хомосексуалист се самоопределя главно по сексуалните си практики, това не говори много добре за него като личност.

Горе съм ти дал връзка към един сайт, прочети материалите от него, има върху какво да помислиш.

Директорът на Mozilla в оставка заради еднополовите бракове
http://economic.bg/news/29579/1/1/Direktorut-na-mozilla-v-ostavka-zaradi-ednopolovite-brakove.html
Да, и аз го четох скоро. Ами това е положението - не можеш да заемаш обществено значим пост ако си нетолерантен към която и да е прослойка от обществото ! Колкото и да им е тъжно на традиционалистите така ще бъде занапред. Не казвам че е правилно или неправилно, само констатирам фактите.

и какъв е този обществен пост?
човека работи в частна фирма, според мен може да си изказва мнението свободно

дано причината за оставката е само страх да не навреди на компанията..всякаква друга причина не е основателна

и какъв е този обществен пост?
човека работи в частна фирма, според мен може да си изказва мнението свободно

дано причината за оставката е само страх да не навреди на компанията..всякаква друга причина не е основателна
Ами това е причината ! И щом това е причината, значи постът е обществено значим. Една частна компания, когато е насочила продукта си към масовия потребител, трябва да уважава всеки един от тях. Аз, като търговец не мога да си позволя да дискриминирам циганите например (въпреки, че съм имала много малко такива клиенти), защото техните пари не миришат. Хомо-клиентите на Мозила също са клиенти, а клиентът е Бог !

Значи меките китки се дразнят от изявленията на някой шеф на Мозила, а той не може да каже че пеерасите го дразнят? Кво като са клиенти

обида няма, има финансова подкрепа на даден закон - който вече не съществува вероятно заради финансова подкрепа от страна на гей организациите
разбирам, че Мозила зависят от хората, но да не забравяме, че предлагат безплатен продукт

както става ясно от статията - човека е подкрепил закона финансово преди 6 години със САМО 1000 долара!!! (айде ако бяха десетки, стотици, милиони - да..)
гей организациите когато разбрали, че е назначен на тази длъжност почнали да пискат..човека може да си е променил мнението за тези 6 години

не съм чел много по темата и няма да пиша повече за да не сгреша
но този натиск от страна на гей организациите ми се вижда прекален...
да искаш оставката на човек работещ в частна фирма затова, че преди 6 години е подкрепил някакъв закон..ми се вижда прекалено откъдето и да го погледнеш

Да, и аз го четох скоро. Ами това е положението - не можеш да заемаш обществено значим пост ако си нетолерантен към която и да е прослойка от обществото ! Колкото и да им е тъжно на традиционалистите така ще бъде занапред. Не казвам че е правилно или неправилно, само констатирам фактите.
Ау, нещо пусна жълто от кеф при тоталитарните действия на хомофашистите. Уж хомофилите ревете против дискриминацията, ама когато дискриминацията е вършите вие не можело не знам си кво. Не може ли човекът да има позиция? Не може ли човек да има позиция каквато пожелае? Демокрация, свобода на словото, на действието, това онова. Значи може гугъл да подкрепят педалите и тогава всичко е ок, но когато:

През 2008 г. Айк е направил дарение за 1 000 долара в подкрепа на поправката в калифорнийското законодателство, известна като „Предложение 8”. Поправката е определяла брака като „съюз между мъж и жена” и бе възприето от гей-организациите като „спънка за легализирането на еднополовите бракове”. Поправката е отменена през 2013 г. от Върховния съд на САЩ.

Смятайте. Това дори не е нещо кой знае какво, просто човекът явно е почитател на истинската брачна институция, т.е. бракът между мъж и жена. Явно и това вече е престъпление в содомистките щати.

п.п. На традиционалистите няма да ни става тъжно, защото на хората им писна от либералния фашизъм.

40 млн. лева за щастливи птици и прасета

Сбърканият ЕСССР в действие. 40 милиона лева за щастливи прасета и кокошки, докато хора умират от глад и живеят в пълна мизерия. 40 милиона лева от нашите пари. Да ви е вкусно.

Значи може гугъл да подкрепят педалите и тогава всичко е ок

по време на олимпиадата бяха сложили гейското знаме за лого на търсачката :shock:

40 млн. лева за щастливи птици и прасета

Сбърканият ЕСССР в действие. 40 милиона лева за щастливи прасета и кокошки, докато хора умират от глад и живеят в пълна мизерия. 40 милиона лева от нашите пари. Да ви е вкусно.

това пък какво общо има?
става въпрос за хуманно отношение...няма значение дали сме в ЕСССР или само СССР - отношението към животните трябва да е едно: хуманно
нека дават пари, лошото е, че голяма част няма да отидат по предназначение

Ау, нещо пусна жълто от кеф при тоталитарните действия на хомофашистите. Уж хомофилите ревете против дискриминацията, ама когато дискриминацията е вършите вие не можело не знам си кво. Не може ли човекът да има позиция? Значи може гугъл да подкрепят педалите и тогава всичко е ок, но когато:

Смятайте. Това дори не е нещо кой знае какво, просто човекът явно е почитател на истинската брачна институция, т.е. бракът между мъж и жена. Явно и това вече е престъпление в содомистките щати.
Чак такава радост не съм изпитала, на фона на личните си проблеми. И няма значение сумата, с която е подкрепил дадена кауза, а позицията, която е дискриминационна ! Не можеш да заемаш важен пост, изразявайки неодобрение към огромна прослойка от обществото. Дори услигата да е безплатна, което не е така, защото никой не прави нещо безплатно, за да го ползват милиони хора по света, ти губиш тези клиенти, а всеки иска да печели, а не да губи клиенти. Въпросът не е в личната позиция, а в посланието, което една търговска марка дава на света.

Чак такава радост не съм изпитала, на фона на личните си проблеми. И няма значение сумата, с която е подкрепил дадена кауза, а позицията, която е дискриминационна ! Не можеш да заемаш важен пост, изразявайки неодобрение към огромна прослойка от обществото. Дори услигата да е безплатна, което не е така, защото никой не прави нещо безплатно, за да го ползват милиони хора по света, ти губиш тези клиенти, а всеки иска да печели, а не да губи клиенти. Въпросът не е в личната позиция, а в посланието, което една търговска марка дава на света.
Какво дискриминационно има в това да подкрепяш ТРАДИЦИОННИЯ БРАК МЕЖДУ МЪЖ И ЖЕНА?!

Горе