Не могат да изкарат депутатите :)

От: Не могат да изкарат депутатите :)

Ромбец, какво пък са харесали в твоята кофа за боклук и какво ще е предназначението й:)

Беше се превърнала в барикада :). 3 преки са я влачили...
Ама ми я върнаха днес.

Ти кажи за соросоидите и стотиците хиляди долари, с които са ги захранили, за да правят площадна демокрация. Това, че Болен е наел някакви олигофрени да кибичат пред централата на партията му от доста време не е актуално. Тия си бяха точно пазачи, а не протестиращи.

Ти кажи за соросоидите и стотиците хиляди долари, с които са ги захранили, за да правят площадна демокрация. Това, че Болен е наел някакви олигофрени да кибичат пред централата на партията му от доста време не е актуално. Тия си бяха точно пазачи, а не протестиращи.

Да не съм им главен счетоводител на тия соросоиди (каквото и да е това).
Единствения хванат да плаща на "протестиращи" или пазачи или там ВИК техници е болния мозък. Аз затова и го споменавам.
А кой, колко, къде и как плаща на 15к души нямам никва представа.
Как па не се появи някой журналист да се цани да вземе някой лев? И преди да ми кажеш, че и те са платени се сети за Барека. Тоя ако можеше, досега да е пратил една камара "навитаци" да взимат пари.

Ромбец, не си много прав за това. Протестът от километри си личи, че е инсцениран, просто има и хора, които са се включили с презумцията, че това е наистина протест.

ПП а кофати ти я пращай директно в музея в Париж, редом с експонатите от щурма на Баастилията;)

Ромбец, не е нужно да се плаща на всички. У маркетинга на това му викат "вирусен ефект". А и сега е модерно да се протестира ;) Важно е обаче, кой пали огъня. Още по-важно е, кой ще извлече полза. Май всъщност това е най-важното.

Ромбец, не е нужно да се плаща на всички. У маркетинга на това му викат "вирусен ефект". А и сега е модерно да се протестира ;) Важно е обаче, кой пали огъня. Още по-важно е, кой ще извлече полза. Май всъщност това е най-важното.

Може бе, не да не съм като Биаро да споря, че тия не са протестиращи, ами от чистотата да местят кофи.
Като ги разкрият, ще видим. Ама още не са.

А кой ще извлече полза на всички е ясно. Ама понеже съм анти-всички ми дреме. Който и да е пак ще се удриска. И пак протести. И пак насиране. И те така...

Ромбец, не си много прав за това. Протестът от километри си личи, че е инсцениран, просто има и хора, които са се включили с презумцията, че това е наистина протест.

ПП а кофати ти я пращай директно в музея в Париж, редом с експонатите от щурма на Баастилията;)

Да бе аз къде ще си хвърлям отпадъците... и на съседната кооперация бяха я взели.

Аз ли казвам на черното бяло бе гълъбе? Виждаме картинка, на която ясно се вижда, че това са пазачи, обаче не, това са платени протестиращи. Още 10 човека да ти го кажат, пак ще си повтаряш каквото са ти навили. И кой е сега лумпена? Каквито и доводи да ти се извадят на тебе ти си знаеш своето,Сидеров, та Сидеров. Нито е актуален, нито прави нещо интересно за да го намесваш във всяка тема в политиката. Никой нищо не казва, ти влизаш със Сидеров, говорим за друго ромбеца пак влиза остро със Сидеров, общо взето каквото и да говорим ромбеца говори за Сидеров. Това вече говори за краен дебилизъм,..

И това, че не знаеш кой е Сорос и какво прави ясно показва, че освен дебил си и пълен невежа. Предлагам ти да спреш да се излагаш в политиката и да почнеш да се излагаш в другите теми, в които не съм запомнил нито едно твое мнение.

Точно тия от картинката, ги разкриха от БНТ, как плащат по 30 кинта в някакъв фитнес в Надежда.

Ти какво искаш официални документи и касови бележки да ти представим?

Пазачи на централата... ако щеш ги кръсти и водопроводчици - все тая.

Важното е че БОЛНИЯ МОЗЪК, ги е наел с ДЪРЖАВНИ СУБСИДИИ без нужда. Защото и без това беше пълно с полиция.

И като един истински лумпен, продължавай да викаш на черното-бяло.

Айде стига толко!

Бареков и неговите приятелчета - http://www.youtube.com/watch?v=C_nS1_zknMc

Едно интервю,което ЯСНО показва кой иска да задържи властта в ръцете си на ВСЯКА цена http://www.youtube.com/watch?v=juHeIJFmvWI
Като говорим за нагласени протести и манипулации. :) Вие като БЪЛГАРИ,не се ли чувствате ВСИЧКИ яко нае*ани от тези манипулации на ТВ7?Явно ни имат всички за големи глупаци!Какъв е тоя народ,какво са тия мъже,които всекидневно ги гаврят,унижават,плюят им в лицето и не правят нищо?Започвам да мисля,че единствените извънземни на Земята сме ние.Подкрепящите правителството трябва да оставят малко личното си его и това,че роднините им са яли от филията до 89-та,а да започнат да мислят за бъдещето!Протестите са полезни за ВСИЧКИ ни,не си мислете,че това,което го има в Америка и Западна Европа е станало от самосебе си или пък за 20 години.Не!,хората там са рязали глави когато някой се опита да се гаври с тях,за да знае следващия какво го чака ако стъпне на криво.Разбирате ли ме за какво говоря?Колкото повече протести,толкова по-добре,независимо дали са срещу БСП,ДПС,АТАКА,ГЕРБ,НДСВ , те всички са с една единствена цел - да се облажат,едни повече,други по-малко,но всички са нагли и безочливи,така че не ги жалете,хора!

Биаро от известно време забелязвам, че много обичаш разни епитети. Хайде поспри се малко, излизаш от добрия тон, което говори за възпитанието ти.
Всички знаем разни обидни думички, ама рядко ги употребяваме нали?

Съвсем между другото - Сидеров е луд, а ти си му поддръжник, за това скачаш. Аз за разлика от теб не поддържам никой.

Също така никак не те интересува, аз какво знам, в кои теми се излагам и за какво се боря. Трай си и не се заяждай с мене.

Биаро от известно време забелязвам, че много обичаш разни епитети. Хайде поспри се малко, излизаш от добрия тон, което говори за възпитанието ти.
Всички знаем разни обидни думички, ама рядко ги употребяваме нали?

Съвсем между другото - Сидеров е луд, а ти си му поддръжник, за това скачаш. Аз за разлика от теб не поддържам никой.

Също така никак не те интересува, аз какво знам, в кои теми се излагам и за какво се боря. Трай си и не се заяждай с мене.

Ти излезе от добрия тон с лумпена, така че ти почна, не аз! Отделно ако не искаш да те ухапят не се закачай с вълци, сега да се правиш на обиден няма смисъл. Защо не помисли преди това, ако беше внимавал какво ми пишеш и аз щях да внимавам с тебе. Толкова е просто! Може да използвам епитети но никога не пиша лично на някой обиди. Освен ако не е почнал първи както ти преди малко.
За Сидеров не съм обелил дума от изборите насам, ти си тоя който ми го навира в мненията постоянно и не ми оставаш избор с глупостите си. Даже и сега не съм защитил Сидеров по никакъв начин, обаче според тебе аз го защитавам...

И що да не се заяждам с тебе? Някой като ръси само простотии не мога да си трая. Ти като искаш го приемай като заяждане, въпреки, че не е такова.

Неадекватен както винаги:)

Аз и на неадекватен се обиждам, така че ти започна, в интерес на истината.
Много съм си адекватен. Това че ти се цепиш, когато някой засяга болния мозък си е твоя работа.

Вълци? .... баси...

И това, което ръся за теб може да са простотии, за някой безпристрастен - не.

Сидеров ще го храня до смъртния си одър, заради изцепките му. Върлите му поддръжници също. И комунягите. Ти пиши и си мисли каквото си искаш.

От: От: Не могат да изкарат депутатите :)

Щом това ти е призванието действай! Кой съм аз, че да се меся на човек с кауза:)

Сидеров ще го храня до смъртния си одър, заради изцепките му. Върлите му поддръжници също. И комунягите. Ти пиши и си мисли каквото си искаш.

Като говорим за нагласени протести и манипулации. :) Вие като БЪЛГАРИ,не се ли чувствате ВСИЧКИ яко нае*ани от тези манипулации на ТВ7?Явно ни имат всички за големи глупаци!Какъв е тоя народ,какво са тия мъже,които всекидневно ги гаврят,унижават,плюят им в лицето и не правят нищо?Започвам да мисля,че единствените извънземни на Земята сме ние.Подкрепящите правителството трябва да оставят малко личното си его и това,че роднините им са яли от филията до 89-та,а да започнат да мислят за бъдещето!Протестите са полезни за ВСИЧКИ ни,не си мислете,че това,което го има в Америка и Западна Европа е станало от самосебе си или пък за 20 години.Не!,хората там са рязали глави когато някой се опита да се гаври с тях,за да знае следващия какво го чака ако стъпне на криво.Разбирате ли ме за какво говоря?Колкото повече протести,толкова по-добре,независимо дали са срещу БСП,ДПС,АТАКА,ГЕРБ,НДСВ , те всички са с една единствена цел - да се облажат,едни повече,други по-малко,но всички са нагли и безочливи,така че не ги жалете,хора!

Аз тв7 не гледам и не ме ебат нито те, нито другата крайност - БТВ. А това, което е станало в САЩ и западна Европа какво е?

Ей ти Франция, милионни протести против хомо браковете и полицейско насилие. Много ме кефи колко сте зомбирани от някакви утопии:

[video=youtube;jGQP3POMpLM]https://www.youtube.com/watch?v=jGQP3POMpLM[/video]

В "демократична" Франция въпреки протестите на милиони си приеха законите и легализираха грей браковете. Та какъв пример за какво трябва да са ни тия полицейски държави?

Колкото до протестите, не е вярно, че трябва на всяка цена да се протестира. Човек като прави нещо трябва да мисли за последствията.

чувствате ли се добре като виждате/чувате какви хора биват назаначавани на определени постове?

Аз тв7 не гледам и не ме ебат нито те, нито другата крайност - БТВ. А това, което е станало в САЩ и западна Европа какво е?

Ей ти Франция, милионни протести против хомо браковете и полицейско насилие. Много ме кефи колко сте зомбирани от някакви утопии:

[video=youtube;jGQP3POMpLM]https://www.youtube.com/watch?v=jGQP3POMpLM[/video]

В "демократична" Франция въпреки протестите на милиони си приеха законите и легализираха грей браковете. Та какъв пример за какво трябва да са ни тия полицейски държави?

Колкото до протестите, не е вярно, че трябва на всяка цена да се протестира. Човек като прави нещо трябва да мисли за последствията.
Не се прави на гуру и на голям всезнайко,много неща знам,които хора тук не ги знаят,но не им се кефя на това,че са наивни или, че вярват на лъжи.Точно Франция не я давай за пример,защото в момента говорим за нещо засягащо ЦЕЛИЯТ народ,нещо ФУНДАМЕНТАЛНО,дори този клип и изказването ти според мен предизвиква обратния ефект - вижте за нещо,което не засяга по някакъв сериозен начин ежедневието и финансите на французи, ги провокира да излизат милиони души, а ние които 23 години живеем в ПЪЛЕН АБСУРД, какво правим?

Хайде малко да Ви развеселя малко :

Ето едно видео на "актуалният" рапър, който се изявява в последно време се изявява пред НДК, като защитник в това видео е от "другата" страна :):)
[video]http://vbox7.com/play:4f32e263&start=24[/video]

Не се прави на гуру и на голям всезнайко,много неща знам,които хора тук не ги знаят,но не им се кефя на това,че са наивни или, че вярват на лъжи.Точно Франция не я давай за пример,защото в момента говорим за нещо засягащо ЦЕЛИЯТ народ,нещо ФУНДАМЕНТАЛНО,дори този клип и изказването ти според мен предизвиква обратния ефект - вижте за нещо,което не засяга по някакъв сериозен начин ежедневието и финансите на французи, ги провокира да излизат милиони души, а ние които 23 години живеем в ПЪЛЕН АБСУРД, какво правим?
Показвам ти как действа системата в прехвалената Европа. И напротив, много ги засяга щом са излезли толкова много, щото животът понякога е по-дълбок от сметките за тока. Ама въпреки, че излязоха нищо не промениха.

Ако България иска да се спаси трябва да се откаже от тая система и да смени геополитическия лагер. Ей за това е голямата битка. Иначе протести, нови избори, така може да я караме докато изчезнем физически. А това няма да е толкова далеч, с тия демографски показатели.

п.п. И не се правя на никакъв, пиша си мнението.

По твоята логика аз мога да кажа - с тия крадци , докато не им се опълчим може да я караме докато изчезнем физически, а имайки предвид колко се увеличава бедността и колко хора си отиват от странта, няма да е толкова далеч?И двете тези са верни, кво' праим в такъв случай? Не се хващайте на манипулациите на политиците от последните 23 години, че тука всичко е същото като в Западна Европа - и протестите, и манипулациите, и политическите решения и боя на полицаите. Само че, в "прехвалената Европа" средната заплата е 2586 евро / месец. Нарочно се наливат негативите на З.Европа в главите на хората, защото хората, които ни управляват не са паднали от Марс, тези от БСП специално от 9-10 годишни са учени как да правят преврати, да контролират общественото мнение, да управляват масата и да правят манипулация. Докараха ни до там, че да не можем даже и да си помислим как ще стане това да не са те управляващи.Ужас!

И какво като е толкова? Да не мислиш, че като успяват да поддържат някакъв стандарт на живот не са заплашени от изчезване? Физическо имам предвид. Пълни са със застаряващо население и африканци. Същото е като при нас, само че при нас процесите се развиват по-бързо.

Иначе, тия държави винаги са били по-богати от нас и докато сме с тях, никога няма да си оправим стандарта на живот. Нямат полза от просперираща България, така ги виждам аз нещата. Тука за тях трябва да е евтина дестинация за алкохолен туризъм, курволяк и цигански резерват.

С една дума, ако искаме спасение трябва да се промени системата. Как точно - не мога да дам категоричен отговор, не съм толкоз умен и начетен, ама се вижда, че старата на работи и дори работи против нас.

Горе