Трудно е това да го обясня на болшинството хора които са крайни потребители на PC-та, защото аз също от много години лягам не само след полунощ, а 1-2 часa преди да съмне т. е. преди изгрев слънце. Получавам досадни въпроси от хора които понятие си нямат с какво ни е свързана работата, приказки от рода на
"какво толкова стоите на тези компютри до посред нощите, какво толкова има да правите, свършвате си работата са 2 часа най много и айде стига толкоз". Честно казано в началото се дразнех от подобни
безумни приказки, казвам
безумни защото тези хора не осъзнават че работата на нас програмистите ни е свързана с това, и там няма фиксирано работно време - просто трябва да си свършим заявката към която сме поели аганжимент. Ама вредно било, ама не знам си какво, дето сме заспивали по малките часове - ами че то всичко е вредно, и въздуха който дишаме и хлорираната вода, и храните които ядем и GSM-те също. Действително трудно се води диалог с такива ограничени хора, и казват че ние в този бранш сме били странни, и не сме в крак с времето. Те са свикнали с фиксирано работно време няколко часа и толкова. Но ако опитат това с което си вадим хляба - друга песен ще запеят. За мен лягането рано е просто проспиване на ценно време, и загуба на пари - най вече.
Вече не им обръщам внимание на такива, просто им казвам че и да им обясня никога няма да ни разберат.
Сега по темата: Имате доста добър рейтинг до колкото четох за вас в интернет, не съм бил клиент, но скоро може и да потърся услугите ви. Днес говорих с един познат който бил вече 3-та клиент към вас, и ми каза че е доволен. В близките месеци може да ви стана клиент.
Поздрави