MihailMihov
Well-Known Member
Как се редактира пост??? Мале ужас е тази версия
Е и аз за това попитах, да не се лутам, но и да се лутах, пак не разбрах от къде да напиша лично на потребител. Би ли споделил как се оправи и от къде?Аз по принцип съм консервативен човек и не обичам изненадващите резки промени. С малко зор в началото докато се ориентирам кое къде е се оправих все някак.
https://www.predpriemach.com/conversations/ - Start a New ConversationНякой може ли да ми каже, от къде да изпратя лично съобщение към потребител, че нещо не мога да се оправя. Различно е от това което беше.
Благодаря!
https://www.predpriemach.com/account/ -> You do not have permission to view this page or perform this action.
Добре, братле. Мерси. Някои неща ще е нужно да ни казвате, за да може да ги чистим. Ще се включат. Има и други неща, които ще се донагласят:1. Не мога да си редактирам мнениятя
2. Не мога да си сменям подписа
3. Не мога да си редактирам - де да знам какво има там
Това е от дизайна. В предния всичко си личеше добре. Сега малко ми се сливат и на мен.Ще трябва да се свиква , има и доста бъгове. Много от бутоните/линкове не се виждат добре .. ще има работа по темата.
Да, за т. 5 - ще се включи и това. Абе има си неща още, не е като да сме финално така.4. Няма бутони за bbcode
5. Това да не е фейсбук - няма червена ряпа, само лайк
6. Не виждам трейдър в пазара
Репутацията е в точки и лайкове в момента. А трейда, ще е нов и ще се прехвърли надявам се досегашните. Взели сме добър модул за това.А стария трейдър ще се запази ли? Репутацията?
Има BBcode4. Няма бутони за bbcode
5. Това да не е фейсбук - няма червена ряпа, само лайк
6. Не виждам трейдър в пазара
Всъщност това от много време не е опция, защото vbulletin-а лека по лека си заминава. Ако случайно не си забелязал, но последно време много бъгове и дупки има. Няма как да се кърпи нон стоп.Е, дано... работата е там, че май щеше да е по-лесно да се оправят бъговете и да се пипне дизайна в предишната версия, а не нова форумна система да се прави.