Blinky
Owner
Ще се свикне. И при мен беше така като обърнаха едно време Диджитала.Предишната версия ми допадаше повече
Ще се свикне. И при мен беше така като обърнаха едно време Диджитала.Предишната версия ми допадаше повече
Ивайло, не читател, Ивайло писател ...Има BBcode
Светнат съм, че има. Няма бутони за голяма част от тях в редактора, а не сме в 20 век, че да ги пиша ръка.4. Няма бутони за bbcode
Не става дума за кърпене, а за преработване. Всяка система си има нейните недостатъци, например тази е много разбъркана. Не знам защо си мислиш, че след няколко дена няма да се наложи да кърпиш и тази - ще излезе някой бъг и какво правим ?
Различно е от старото, но е по-лесно и като логика. Само малко повече кибичена му трябва на човек да свикне.Ужас на мога да се оринтирам в Нищо
Сериозно ли вече няма негативни репутации??? uphero ще бъде в потрес. Сега чакаме да въведете и шаблонни статуси и опция да се тагваме я от мола, я от кенефа на някоя кръчма. Наистина помислете за възможност за редакция на собствените мнения. Безобразие е да не можеш да си коригираш текста при изядена буква или... каквото и да е.Различно е от старото, но е по-лесно и като логика. Само малко повече кибичена му трябва на човек да свикне.
Най-вероятно още настройките не са нагласили, според мен тази тема трябваше да я пуснете, след като нагласите всичко, мен лично, най-много ме дразни българо-английското менюДа наистина е много сериозно това питане за редактиране на поста?
От къде се случва това?