Добре изглежда, но лично тая от линка малко ми сивее (не самия цвят на темата, а многото сиви и едноцветни неща в нея). Вярвам, че може да се побутне и къстамизират някои неща, но като за начало е много добре.Този изглежда добре: https://xenforo.com/community/resources/xf2-0-xf2-1-dark-default-style.6756/
Нощно време да си гиклите в телефоните без да вади очи.
Няма нужда да се натиква в разни менюта и подменюта в профила. Най-отдолу във footer-а гледам, че я слагат в повечето сайтове (разбира се, ако позволява). С един клик се сменя.Тури опция да си ги сменя сам който иска от профила Аз ще съм с черната
Виж и адреса дали са ОК. Колко символа си вкарал за комент?
Мисля, че над 20 трябва да е ОК. Хм, странно.
Да. По принцип не би трябвало да дава грешки, нали си му писал я темата?Ще го пробвам утре от компютър, но е интересно защо така. Щом другия човек мире дал трейд, явно по някакъв начин работи.
Моя е темата, човекът е писал във нея.Да. По принцип не би трябвало да дава грешки, нали си му писал я темата?
Да. По принцип не би трябвало да дава грешки, нали си му писал я темата?
Добре, ще се погледне защо през тел не иска да се даде итрейд.Пробвах сега през компютър. Явно през телефон е проблема. Ще се радвам ако го фикснете.
Хм. Това е още по странно. Не може да лайкваш, нищо ли?Аз пък все още нямам емотикони на телефона. Huawei Mate 10 ако има някакво значение
Мога да си лайквам, просто нямам емотиконки
Ще погледна, но явно зависи от ресурса и дали е познат за системата, за да го сложи с този код. За ликове от сайтове ще видя.