Добре изглежда, но лично тая от линка малко ми сивее (не самия цвят на темата, а многото сиви и едноцветни неща в нея). Вярвам, че може да се побутне и къстамизират някои неща, но като за начало е много добре.Този изглежда добре: https://xenforo.com/community/resources/xf2-0-xf2-1-dark-default-style.6756/
Нощно време да си гиклите в телефоните без да вади очи.
![]()
Няма нужда да се натиква в разни менюта и подменюта в профила. Най-отдолу във footer-а гледам, че я слагат в повечето сайтове (разбира се, ако позволява). С един клик се сменя.Тури опция да си ги сменя сам който иска от профилаАз ще съм с черната
![]()
Виж и адреса дали са ОК. Колко символа си вкарал за комент?
Мисля, че над 20 трябва да е ОК. Хм, странно.
Да. По принцип не би трябвало да дава грешки, нали си му писал я темата?Ще го пробвам утре от компютър, но е интересно защо така. Щом другия човек мире дал трейд, явно по някакъв начин работи.
Моя е темата, човекът е писал във нея.Да. По принцип не би трябвало да дава грешки, нали си му писал я темата?![]()
Да. По принцип не би трябвало да дава грешки, нали си му писал я темата?![]()
Добре, ще се погледне защо през тел не иска да се даде итрейд.Пробвах сега през компютър. Явно през телефон е проблема. Ще се радвам ако го фикснете.
Хм. Това е още по странно. Не може да лайкваш, нищо ли?Аз пък все още нямам емотикони на телефона. Huawei Mate 10 ако има някакво значение![]()
Мога да си лайквам, просто нямам емотиконки![]()
Ще погледна, но явно зависи от ресурса и дали е познат за системата, за да го сложи с този код. За ликове от сайтове ще видя.