Blinky Owner Вчера в 12:37 #1,441 Slavchev каза: Линковете защо са черни Увеличете... Кои линкове? Има и нов уиджит - new trends или Trending content.
Slavchev каза: Линковете защо са черни Увеличете... Кои линкове? Има и нов уиджит - new trends или Trending content.
Slavchev Well-Known Member Вчера в 15:03 #1,442 Blinky каза: Кои линкове? Има и нов уиджит - new trends или Trending content. Увеличете... Всички линкове при мен са с черен текст и на тъмната тема нищо не се вижда
Blinky каза: Кои линкове? Има и нов уиджит - new trends или Trending content. Увеличете... Всички линкове при мен са с черен текст и на тъмната тема нищо не се вижда
Blinky Owner Днес в 10:33 #1,443 Slavchev каза: Всички линкове при мен са с черен текст и на тъмната тема нищо не се вижда Увеличете... На тъмната тема ще погледна, да. Най-вероятно там има някаква промяна.
Slavchev каза: Всички линкове при мен са с черен текст и на тъмната тема нищо не се вижда Увеличете... На тъмната тема ще погледна, да. Най-вероятно там има някаква промяна.