Убеден ли си в това? И кой от нас има проблем с общуването на живо?На живо няма как, там няма търсачка за да извадиш набързо един "снипет" история.
След като се държиш като друсан и пишеш някакви несвързани неща, какво очакваш да ти отговоря. Ако пишеш нещо по темата, давай, ще го коментираме. Личните ти нападки обаче са ми през уя.
Редрума е форумен военен. Опита му като такъв се дължи главно на летописите на изтрещели полковници от илядо деветстин и балканската война.
Сталин от средновековни селяни, остави Русия с атомно оръжие.
Родолюбие, йерархичност, дисциплина. Военните приници са приложими във всяка една сфера на човешкия живот (цивилния).
Явно и във фирмата ти няма йерархия и изпълняваш това, което ти кажат служителите ти, нали? Не определяш ти работната среда или работното време? И в семейството ти няма никаква йерархия, няма дисциплина, няма уважение към тебе като родител? Децата ти сами си определят всичко, така ли? Сигурно ти говорят и на малко име, както е модерно и прогресивно.
Относно Ирак, ако утре стане война същите тези хора ще те защитават, до колкото могат. За жалост продажността и безродието няма как да подмине и тази структура. Момчетата и момичетата там изпълняват заповеди, не те определят къде да ходят и какви интереси да защитават. Но това не прави професията/структурата лоша, просто такава е политическата система, която я командва.
Стрелата ти пак не уцели г-н Трол Проданов Имам две дъщери значително по големи от двоите деца, да са ти живи и здрави, въпреки всичко.
Всички грешим, ти си прав, споко!
Това наистина не ти прави чест. Имам предвид изобщо да се обаждаш пред служили мъже.За казармата не знам, аз там не съм бил.
Олигофрен, думите ти са лични нападки и нищо свързано с темата.
За казармата не знам, аз там не съм бил.
...
Само ме учудва, че си призна така открито ...
Никога не съм твърдял, че съм бил в казармата, глупак. Просто отидох да уча и после я махнаха. Само, че съм син на военен, та все нещо ми е ясно за това какво е било и какво не в армията. Нещата, които пиша дали имат тежест пред теб, не ме вълнува особено.Не се и учудвам. Знаех си, че си смешник който прекалява с изтъкването зa да се прави на такъв какъв не е (или би искал да бъде).
Само ме учудва, че си призна така открито (не знам дали е грешка или просто се оплете в лъжите си) и всичко което напишеш от сега нататък няма да има никаква тежест (не, че досега е имало някаква, но може да си бил изградил някакъв мижав авторитет пред определени потребители).
п.п. относно жена ти - смях. Ако тя прочете това което си драскал тук, сигурно ще направи това -> :lol:
Разбира се, безродните олигофрени наказаха в темата. Написахме ви (не само аз), че никой не иска да отваря соцказармата, но едно си баба бае, едно си баба знае. Това, че подкрепям един от стълбовете на държавността е нормално за всеки мислещ човек, просто не съм анархист-олигофрен, като вас.Имаше една стара тема за казармата, в която го питах към 10 пъти дали е ходил, и накрая си призна, че не е.
За това казах, че е форумен военен.
Нищо - сега нека върнем редовната служба, да отворим фабриките за въшкарници и шинели, за да може такива като редрума да дадат дълга си пред обществото, нацията и бог.
И България на три вселени.
Когато обясняваш на някой 1000 пъти едно нещо и той не възприема има само един логичен извод - човекът е олигофрен. Съжалявам, но понякога истината е обидна.Ама нагъл ли си или да??? Значи, когато ти го правиш е ок - иначе е кофти?
Това само, за да се абонирам за темата, че и без това я следя. Много полезни съвети давате за отглеждане и възпитаване на деца, не за друго...