Беджев Стил
Well-Known Member
Ай да видим след 5 години кой за какво го е ползвал....?
Ок. Къде обаче ? Има ли публична информация за използването му ?Ай да видим след 5 години кой за какво го е ползвал....?
Ще се вържем към него директно. Няма да успее. А и е за целите на държавата. Там се иска супер сили, за да се получи нещо.Тоя суепркомпютър дали ще успее да спре индийските и пакистанските спамери в предприемач?
И ако може да не е само Информационно обслужване в играта.
Тия дни имах разговор с тях. Защото не съм се бил сетил, че ел. подпис на Stamp върви само с IE, на портал, който те поддържат. На другите браузъри били счупени сертификационните връзки, или нещо такова. И им казах, че ако няма да поддържат другите, явно не чак толкова използвани според тях, браузъри, поне да го напишат на страницата, преди да се опитваш да правиш каквито и да е логин изпълнения. И това е се води за сега адекватно ел. правителство, така де, парче от него.E тия ако може да ги забранят със закон най-добре, да се свършат веднъж завинаги мъките им ... Няма такова чудо. Аз не знам 1 обществена поръчка да са направили като хората и да са спазили всички изисквания.
Да, а ни пращаше да ставаме овчари преди.'щом Тиквата говори за компютри, значи Второ пришествие е близо.
Да, а ни пращаше да ставаме овчари преди.
Не е по темята, ама тая година картофи под левче килограма не съм видял, а преди си беше нормална тази цена. Може би е станал доста печеливш този бизнес.В картофите е истината.
Според мен ферма за миди.В картофите е истината.