От: Re: Някой е наспамил малко бгмама от името на предприемач
Ами ... това са само подозрения
, но имам такива наблюдения върху мъжете, който прекарват по-голямата част от времето си пред компютъра - например програмисти. Работил съм в няколко големи фирми, такива с по 100 и нагоре човека персонал. Доста голям процент от тях чудесно се вписваха в това описание.
Ако не беше моя крокодил да ме строява не знам и аз как щях да бъда
Обаче оная с бой и обещания за ХЕПИ ЕНД ме тика редовно в банята
Но за бръсненето не можеш ме накара да се обръсна! Ходя всяка седмица на фризьор и заедно с косата ми отнасят и брадата с машинка, ама аз съм си кюсе
но бръсненето е най-гадното нещо.
Има си и друго - жените в голям процент са си виновни за това че се занемаряваме. Преди да се задомя отделях ежедневно грижи за интимна прическа, горна прическа, гелче, парфюми, простотии... щото иначе ще се стои на сухо
Ако животното до теб е умно ще знае как да те накара да си винаги спретнат и палав
И при тях е същото, те вече не се борят за нищо имат си сигурен макар и посредствен секс поне веднъж месечно, заети са с малките диванета, домакинстването и ровенето в интернет.
Отнеми и... кокала
и да видиш как ще се променят, затова е гадно еднообразието.
Който е измислил моногамията си е за бой без почивка. не мога да живея живота който искам щото се съобразявам с човека до мен.
Имам всичко, но всъщност нямам нищо. По-младите няма да го разберат, липсва ми живота на хищник.
И с мамите е така, липсва им нещо, но не го осъзнават и се оставят на течението. опитват се да запълнят празнотата с плюскане, домакинство, майчини грижи, пазаруване и клюкарстване. Ако осъзнаят колко помага на семейния живот изневярата, няма да ви пускат да се прибирате преди полунощ
п.п. За тези с червеното които са ми писали че съм се олял... за бога - намерете как съм писал преди година, да видите че сега съм като малко пухкаво зайче с опикани лапички...