Sky
Well-Known Member
От: От: Няма по-загубен форум от predpriemach.com
Интересно защо никой не минава към новата версия 3.1
Защо не минава? Бъгава ли е?
Ами аз лично чакам 4-6 месеца и тогава разрешавам ъпдейт. Но сега не съм смятал колко месеца са минали.
И после пиша на съпорта ми и той ъпдейтва.
Прибързани ъпдейти знам, че знаете как се превръща в голямо ЗЛО.
Тедка какво направи с котката?
Пак за рипортите, че се били взимали навреме мерки по тях и т.н.
Вече трети ден темите в "Политика" си седят изпонасрани, което ме възпира да пиша в тях (гнуслив съм и не искам да се цапам за няма нищо).
При това съм забелязал, че дори да се вземат мерки, то на нарушителите само се налага пореден бан, а през това време нацвъканите от флудърите курешки си остават. Това, естествено, създава допълнителен стимул да си регистрират нов никнейм и да си продължават по старому.
Закони без санкции са си само декларации. Наказанията не са за това някой да се почувства зле, а да се знае, че ще е зле, ако продължи с рецидива.
Пак за рипортите, че се били взимали навреме мерки по тях и т.н.
Вече трети ден темите в "Политика" си седят изпонасрани, което ме възпира да пиша в тях (гнуслив съм и не искам да се цапам за няма нищо).
При това съм забелязал, че дори да се вземат мерки, то на нарушителите само се налага пореден бан, а през това време нацвъканите от флудърите курешки си остават. Това, естествено, създава допълнителен стимул да си регистрират нов никнейм и да си продължават по старому.
Закони без санкции са си само декларации. Наказанията не са за това някой да се почувства зле, а да се знае, че ще е зле, ако продължи с рецидива.
Искахте политика, имате я.
Но да губите времето на админите да трият лайната там не сте познали.
Но да губите времето на админите да трият лайната там не сте познали.
Що не пуснеш репорт, темите на страна-та да се метнат У кофата, да видиш Блинки как бързо ще се задейства.
Що да е губене на време? това им е работата
все едно да кажеш, че няма да ползваш услугите на държавната администрация, за да не губиш времето на хората които работят там :lol:
Разделена няма нищо общо с идеята на форума.
За този раздел настояваха разни политагитатори и лумпени, и не преди създаването му политическите теми баха в пъти по-малко.
Та от къв зор админите да си губят времето да трият мнения в раздел, който няма нищо общо с идеята им за форума?
Разделена няма нищо общо с идеята на форума.
За този раздел настояваха разни политагитатори и лумпени, и не преди създаването му политическите теми баха в пъти по-малко.
Та от къв зор админите да си губят времето да трият мнения в раздел, който няма нищо общо с идеята им за форума?
Абе малко ли са направили за тебе лично, че ся и да ти се оправдават искаш? Не чети, като не те кефи!Да бе, и мен това ми прави впечатление, защо не се зачистват такива теми, май Вискяра е прав, че не се интересувате от качество, а само от количество, А Блинки и Куулайс? Някакво обяснение ще дадете ли или ще последва поредното оправдание?
Пак да питам. Темите за продажба на Гейбук страници и лайкове по форума ли са? Предприемачество ли са, или като на "цар" Киро алкохола?Според мен е крайно време админите да си вземат по едно бмв, пък току виж са почнали да посещават бмв форума който впрочем е най-големия бг автомобилен форум. Защо е така ли, ами просто спама е ограничен до минимум... огранизацията и модерацията е на ниво и техническите форуми за които всъщност е създаден форума са доста изчерпателни.
Според мен е крайно време админите да си вземат по едно бмв, пък току виж са почнали да посещават бмв форума който впрочем е най-големия бг автомобилен форум. Защо е така ли, ами просто спама е ограничен до минимум... огранизацията и модерацията е на ниво и техническите форуми за които всъщност е създаден форума са доста изчерпателни.