Нящо ми липсва в тоя форум....

От: Нящо ми липсва в тоя форум....

Никой да ни ми пипа жината, че кожи дера направо :-o

Re: От: Нящо ми липсва в тоя форум....

Амун яко му сипва на пича :D
Интересно дали му идват на момента или ги мисли

От това, което съм видял през годините - идва му на момента и от чиста душа. :)

И други кориозни неща липсват - няма да забравя сниман пенис на една клавиатура с табелка на него I am Radev. :)

Или на А.А. турската чаламбъ или нещо такова беше. Ако се направи някаква бес компилейшън оф предприемач, много ще е забавно за четене.

Аман от критикари. Ами покажи как се спори де, че да добием челен опит. Какво да направя като моят опит е от бг-мама. Ти какво, появяваш се, пускаш някакъв варньенски рап, в който изпълнителите пцуват мйеко, и изчезваш.
Лили, римайнд не критикува, а по-скоро му липсва сеир! Ей тъй за релакс малко...Е, може би само малко ирония вкарва в поста, но чак пък да критикува... :)

Лили, римайнд не критикува, а по-скоро му липсва сеир! Ей тъй за релакс малко...Е, може би само малко ирония вкарва в поста, но чак пък да критикува... :)

xaxa именно пич.

мене ми липсва един милион евро и яхта, за Вас не знам :D

ха-ха - този път някои не са си подготвили домашното :lol: и го дават по инерция, но със самочувствието на многознайки без необходимото уважение към старите кучета.
...
index.php

20070526081818!CaptainobviousChooseOption.jpg
+
ffcf421eb4d3d267ba6f6753c1b1df9d891adfa02db9a7f2292c2502810c973f.jpg

От: От: Нящо ми липсва в тоя форум....

ха-ха - този път някои не са си подготвили домашното :lol: и го дават по инерция, но със самочувствието на многознайки без необходимото уважение към старите кучета.

Нормално е на твоите години паметта да ти изневерява, иначе щеше да си спомниш, как точно ти не показваш уважение към така наречените стари кучета. Ако започнеш да си пиеш редовно Гинко Болобата, няма да имаш проблеми с паметта :twisted:

От Ноке снимката, от мен песента

[video=youtube;9Ht1z32RDFk]http://www.youtube.com/watch?v=9Ht1z32RDFk[/video]

В периода 2011-2012 наистина ставаха същински словесни схватки, сега малко се поразми форума, а и не пишат вече голяма част от старите кучета.

От: От: Нящо ми липсва в тоя форум....

В периода 2011-2012 наистина ставаха същински словесни схватки, сега малко се поразми форума, а и не пишат вече голяма част от старите кучета.
За това си имаме Бг(пардон, Бул) мами.

А какво се е случило с hurican (май беше) него кой го е разсърдил?

Иначе лично на мен ми харесват повече схватките между мъже :twisted: има нещо много ... възбуждащо :clap:
Като за това повече ми харесва да гледам бокс между мъже, а жените са за синхронното плуване 8) без да се обиждат или да се чувстват дискриминирани. Някак на мъжа това му е мъжеството ... и излъчването на фундамент (ох толкова ми е смешно... )

Имам предложение към админите: Подобни теми като сблъсъците между титаните да стоят закарфичени в раздела за форума. Хората и новите долу-горе да опознават героите в този формат. Някои ще имат респект, други много наум като пишат дори и в Политиката.

HARKON - комуникираме по скайп, човека се занимава с дизайн и не му е до форума, пък и се беше обидил на админите там за английският май, не си спомням, но рядко влиза, не пише вече.

Имаше и HORACIO или нещо подобно - и този пич изчезна

С Харкона ми беше най-весело да се заяждам, жалко че вече не участва.

Аз случайно бях попадала на негови мнения и ми направи много добро впечатление. Но щом се е отказал той си знае :)

Re: От: Нящо ми липсва в тоя форум....

HARKON - комуникираме по скайп, човека се занимава с дизайн и не му е до форума, пък и се беше обидил на админите там за английският май, не си спомням, но рядко влиза, не пише вече.

Имаше и HORACIO или нещо подобно - и този пич изчезна

Спрямо Харкона, нямам нищо против него. Ако се чувства за нещо обиден и влиза - може да е сигурен, че нямаме нищо против него, дори ако е имало нещо - извиняваме се, поне аз, защото с мен е влизал в по-"силни" дебати. Ако чете, може да се чувства свободен да се върне, даже на мен ще ми е приятно. :) Мислех, че последно с програмиране се занимаваше.

И на мен ми липсват неговите нападки. :)

Асенчо, ти къде се изгуби, бре :) Разбирам го аз Римайнда, но той трудно ми схваща :)

Нящо е скучно последно време - спорове само между Лили Гагарин и Касиопея и то в стил бгмама. Спомняте ли си едно време какви теми имаше :twisted: толкова хейт, че админите и двамата не можеха да смогнат :p Някакви грандиозни теми с караници ми липсват в стил никс VS amoun или сещате се кой потребител, с много регистрации...

Днес беше деня на многото хейт :) Малко забавяне в доставката ама се случи...

Горе