От: Онлайн магазин на Prestashop
Аз главно работя с 1.4
Преста без няколко бъга няма да намериш! Важно е просто да работят нещата, това, че тук/там ще има лек бъг - факт е
Но системата е много добра, 2011 първо място и т.н. Аз съм изключително доволен, не е много проста, но това е хубавото, защото има много екстри и т.н
Официалния ми сайт е 1.4.17 но при него има много модили и просто ще се видя в чудо ако направя update.
Иначе на клиенти и т.н - слагам 1.4.8.2 / 1.4.9 / 1.4.7 някоя от тези, зависи как мини инстала, защото много бъгват понякога, просто имат много файловете и стават грешки.
Принципно и тук ще кажа, защото получавам много често запитването.
РАЗПОЛАГАТЕ ЛИ С ПРЕВОД НА СИСТЕМАТА ? - ОТГОВОРА ДА Е "ДА" - с много голям, може би един от най - големите според мен.
Играл съм си много време за да го направя, има преведени ерори, и-мейли, много много модули, всичко от фронт офиса и т.н
Цената на седмици труд е : 15лв - мисля, че си струва и за сега нямам недоволен клиент.
Имал съм клиенти с 1.5.1 / 1.5.2 ( пресни пресни ) и ме питат не е ли голяма разликата от 1.4.7 примерно до нашата. Но после разбират, че всичко е точно.
Превода не е на 100% - но е на повече от 80% ( като изключим back фронта ) него нарочно не съм превеждал, може да има само леки части.
Архива ми е почти 250кб - които има друг, сам да прецени разликата.